×

منوی سایت

اخبار ویژه

10 درصد سهام جنرال‌‌مکانیک‌ فردا وارد فرابورس می‌شود

شصت‌ویکمین نشست خبری «یک دیدار- یک عرضه» فرابورس ایران به معرفی شرکت جنرال مکانیک اختصاص داشت. قرار است این شرکت فردا 10 درصد از سهام خود را در بازار دوم عرضه کند.

به گزارش اقتصادملت، مدیرعامل شرکت جنرال مکانیک درشصت‌ویکمین نشست خبری «یک دیدار- یک عرضه» فرابورس ایران از اختصاص ظرفیت‌ها و نقش مجموعه جنرال‌مکانیک در صنعت پیمانکاری و پروژه‌های شاخصی که این مجموعه از زمان تاسیس تاکنون راه‌اندازی کرده است؛ سخن گفت.

براین  اساس در عرضه اولیه سهام شرکت جنرال‌مکانیک حداکثر سهام قابل خرید برای هر شخص حقیقی یا حقوقی 300 سهم در دامنه قیمتی ثبت سفارش 7850 تا 7900 ریال تعیین شده؛ همچنین کارگزاری بورس بهگزین متعهد خرید این شرکت است.

فواد خیر مدیرعامل جنرال‌مکانیک با اشاره به سوابق و تاریخچه تاسیس این شرکت گفت: جنرال‌مکانیک در سال 1333 تاسیس شد و اکنون در شصت‌وششمین سال فعالیت خود به سر می‌برد؛ سرمایه این شرکت 100 میلیارد تومان است و طی سال‌ها فعالیت خود توانسته سه گرد یک از سازمان برنامه‌وبودجه در زمینه‌های ساختمان، راه و تاسیسات و تجهیزات دریافت کند.

به گفته وی در حال حاضر 48.9 درصد سهام شرکت جنرال‌‌مکانیک با 1200 نیروی‌‌انسانی به بنیاد مستضعفان و حدود 51 درصد از آن به شرکت پایا سامان پارس تعلق دارد.

فواد خیر ضمن اشاره به توسعه فعالیت‌های این شرکت طی سال‌های پس از انقلاب جمهوری اسلامی گفت: ما پس از انقلاب فعالیت‌هایمان را در زمینه ابنیه صنعتی آغاز کردیم و برخی پروژه‌های این مجموعه در زمینه تونل‌سازی شامل تونل زنجان – تهران و تونل البرز در منطقه ۳ آزادراه تهران – شمال به عنوان بزرگترین تونل خاورمیانه محسوب می‌شود.

فواد خیر با اشاره به اینکه این شرکت در پروژه‌های عمرانی و ساختمانی متعددی حضور داشته است، اظهارکرد: از جمله شاخص‌ترین پروژه‌های شرکت در پیش از انقلاب می‌توان به ساختمان روزنامه اطلاعات در میدان امام خمینی (ره)، ساختمان اجلاس صداوسیما، ساختمان تهران کلینیک، ترمینال 2 فرودگاه مهرآباد و … اشاره کرد.

مدیرعامل جنرال‌‌مکانیک با بیان اینکه شرکت در زمینه تونل‌سازی سرآمد است، تصریح‌‌کرد: جنرال‌مکانیک در پروژه‌های راه‌سازی، پل‌سازی و حفاری تونل در سراسر کشور نقش مهمی ایفا کرده است. همچنین به گفته وی طی 25 سال اخیر دامنه فعالیت‌های این شرکت به پروژه‌های برون‌مرزی کشیده شده و توانسته در دو کشور امارات‌متحده‌عربی و پاکستان پروژه‌های عمرانی و ساختمانی متعددی را به سرانجام برساند.

مدیرعامل جنرال‌مکانیک در پاسخ به پرسشی درباره نحوه عرضه دلار دریافتی شرکت از طرف‌های بین‌المللی در سامانه نیما و نیز تاثیر تحریم‌ها بر فعالیت‌های شرکت گفت: ما موظف نیستیم ارز را در سامانه نیما عرضه کنیم، اما این کار را انجام می‌دهیم. در عین حال نمی‌توانیم بگوییم تحریم‌ها تاثیری بر کارمان نگذاشته است، اما برای تمام موانع ناشی از آن راهکاری پیدا می‌شود.

فواد خیر درباره علت افزایش رشد مطالبات شرکت نیز گفت: ما ملزم به رعایت استانداردهای حسابداری و تاثیر نرخ ارز در صورت‌های مالی‌ خود هستیم. سال گذشته شاهد تغییرات شدید نرخ ارز بودیم؛ به همین دلیل مطالبات ما نیز دو برابر شد. اگرچه میزان مطالبات تغییری نداشته، اما با افزایش مبلغ آن مواجه شدیم.

وی درباره تسهیلات بانکی‌ که این شرکت از بانک‌ها دریافت کرده است، گفت: شرکت جنرال‌‌مکانیک تاکنون تسهیلات عمده‌ای دریافت نکرده‌ است؛ تنها ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بانکی با نرخ ۱۸ درصد دریافت کرده که برای تسویه‌های عملیاتی انجام می‌شود.

لازم به ذکر است شرکت جنرال‌‌مکانیک در گروه خدمات فنی‌ومهندسی در تاریخ 18 خردادماه 98 در بازار دوم فرابورس با نماد «رنیک» درج نماد شده و تاریخ پذیرش آن 16 مهرماه سال گذشته است. فردا 13 شهریورماه نیز 100 میلیون سهم این شرکت معادل 10 درصد از سهام آن برای نخستین بار به روش ثبت سفارش روی تابلو معاملات بازار دوم می‌رود تا بدین ترتیب هفتمین عرضه اولیه فرابورس از ابتدای سالجاری در کمتر از 6 ماه رقم بخورد.

در عرضه اولیه سهام شرکت جنرال‌‌مکانیک حداکثر سهام قابل خرید برای هر شخص حقیقی یا حقوقی 300 سهم در دامنه قیمتی ثبت سفارش 7850 تا 7900 ریال تعیین شده است. همچنین کارگزاری بورس بهگزین متعهد خرید این شرکت است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.