گروه : اسلایدر / اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس
صندوق سرمایهگذاری با درآمد ثابت کیمیا 16 تیر ماه 1402 در اداره ثبت شرکتها به ثبت رسید و 25 مرداد ماه جاری نیز مجوز پذیرهنویسی این صندوق از سوی سازمان بورسواوراق بهادار صادر شد و پذیرهنویسی واحدهای سرمایهگذاری این صندوق با نماد «اونیکس» از امروز 28 مرداد ماه در فرابورس آغاز شد و تا اول شهریور ماه به مدت 5 روز کاری ادامه دارد.
به گزارش اقتصاد ملت؛ مهرداد فرحآبادی مدیرعامل شرکت تامین سرمایه کیمیا در یک نشست خبری در خصوص جزئیات این پذیرهنویسی گفت: شرکت تامین سرمایه کیمیا به عنوان مدیر، بازارگردان و موسس اونیکس از اسفند ماه 1401 فعالیت خود را آغاز و مجوزهای سبدگردانی مشاور پذیرش و مشاور عرضه را از سازمان بورس اخذ کرد.
وی در ادامه عملکرد صنعت صندوقهای سرمایهگذاری طی 5 سال گذشته را خیرهکننده توصیف کرد و گفت: هماکنون نیز 404 صندوق با ارزش 818 هزار میلیارد تومان در بازار سرمایه فعالیت دارند.
مدیرعامل شرکت تامین سرمایه کیمیا ارکان این صندوق را چنین معرفی کرد و گفت: مدیر و بازارگردان اونیکس، تامین سرمایه کیمیا، حسابرس، موسسه حسابرسی بهمند و متولی شرکت مشاوره سرمایهگذاری ایرانیان تحلیل فارابی است؛ ضمنآنکه کارگزاری ارگ هومن نیز به عنوان بازارگردان صندوق «اونیکس» نقشآفرینی خواهد کرد.
وی با تاکید بر اینکه شرکت تامین سرمایه کیمیا در سالجاری مجوز تاسیس صندوق «اونیکس» را از سازمان بورس دریافت کرد، گفت: در همین راستا کارهای مربوط به صندوق بخشی کیمیا نیز در اداره ثبت شرکتها ثبت شده و فرآیند اخذ سایر مجوزهای آن در حال انجام است.
فرحآبادی در ادامه با اشاره به اینکه امروز شانزدهمین سالگرد تاسیس اولین صندوق سرمایهگذاری در بازار سرمایه است، جایگاه و اهمیت صندوقهای سرمایهگذاری را چنین ارزیابی کرد و گفت: از شاخصهای اصلی توسعهیافتگی بازار سرمایه وجود صندوقهای سرمایهگذاری تخصصی و حرفهای برای عموم سرمایهگذاران با سلایق مختلف است.
وی تعداد واحدهای اونیکس را 100 میلیون واحد اعلام کرد و افزود: از کل واحدهای این صندوق 990 میلیون واحد عادی و قابل پذیرهنویسی توسط عموم سرمایهگذاران است. همچنین 10 میلیون واحد ممتاز دارد که از این ده میلیون؛ 7 میلیون آن متعلق به شرکت تامین سرمایه کیمیا و 3 میلیون متعلق به گروه مالی کیمیا مس ایرانیان است.
مدیرعامل شرکت تامین سرمایه کیمیا ارزش مبنای هر واحد سرمایهگذاری اونیکس را 1000 تومان اعلام کرد و گفت: تمامی کارمزدهای پذیرهنویسی نیز به عهده مدیر صندوق است و سرمایهگذاران مشارکتکننده در این پذیرهنویسی کارمزدی پرداخت نمیکنند.
فرحآبادی در پایان با تاکید بر اینکه شفافیت و گزارشگری صحیح و سالم از اولویتهای مدیریت این صندوق است، گفت: کسب بازدهی تعدیل شده بر مبنای مدیریت ریسک بهتر از استراتژیهای این صندوق بوده و تلاش ما بر این است بازدهی واقعی و پایدار متناسب با شرایط بازار ایجاد کنیم.
https://eghtesademelat.ir/?p=208927