اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 266041

تاریخ: 1403/09/03

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 266041

تاریخ: 1403/09/03

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

فولاد مبارکه نماد صنعت کشور است

image_2024-11-23_10-36-40

به گزارش اختصاصی پایگاه خبری اقتصاد ملت؛رئیس هیات عامل ایمیدرو در حاشیه نمایشگاه ایران متافو در گفتگوی اختصاصی با اقتصاد ملت عنوان کرد: فولاد مبارکه نماد صنعت فولاد کشور شده است و رشد این فولادسازی در واقع رشد صنعت فولاد کشور به‌ شمار می‌رود. بنابرابن همه باید کمک کنیم تا فولاد مبارکه به اهداف تعیین‌ شده خود دست پیدا کند.

محمد آقاجانلو در ادامه عنوان کرد: فولاد مبارکه امروز باید از توسعه کمی خارج شود و به سمت توسعه کیفی پیش برود. در همین راستا باید گریدهای مختلف تولید کند، دانش خود را توسعه ببخشد و از ساخت داخل برای تجهیزات و تکنولوژی حمایت کند. این مواردی است که فولاد مبارکه باید در این راستا گام ‌بردارد و بیش از پیش به سمت هوشمندسای حرکت کند. فولاد مبارکه با شرکت‌های دانش‌بنیان تولید خود را از کمی به سمت کیفی سوق می‌دهد تا ارزش بیشتری در حوزه صادرات محصول و فناوری پیش ببرد.

وی در خصوص اقدام اخیر فولاد مبارکه در خرید سهام شرکت اپال گفت: یکی از نگرانی‌های فولادسازان همیشه تامین خوراک بوده است. در همین راستا مجموعه مبارکه با توجه به این خریدی که اخیرا انجام داده؛ نگرانی خود را  در  بلندمدت برای تامین خوراک تا حدود بسیاری برطرف کرده و زنجیره تولید خود را تکمیل کرده که این کار ارزشمندی است. امیدواریم که بعد از این در زنجیره ارزش شاهد توسعه بیشتر این مجموعه باشیم.

لازم به یادآوری است بیست‌ویکمین نمایشگاه ایران متافو از سوم تا ششم آذر ماه سالجاری از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ بعدازظهر برپاست.

معصومه صالحی

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

به روند بازار سرمایه در نیمه دوم سال خوش‌بین هستم/ تجدید ساختار در حوزه صندوق‌ها در حال انجام است

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به عملکرد بازار سرمایه پس از بازگشایی از ۲۹ اردیبهشت‌ تاکنون گفت: ارکان بازار سرمایه به‌ دنبال تجدید ساختار در بعضی زمینه‌ها هستند. مطالعه برای تجدید ساختار در حوزه صندوق‌ها در حال انجام است. قصد داریم در بعضی از ساختارها تغییراتی به‌ نفع بازار، نقدشوندگی و روانی معاملات رقم بخورد.