×

منوی سایت

اخبار ویژه

حرکت به سوی معماری مرجع

به دلیل مشکلات تحریم، چالش ورود مشاوران خبره را در داخل کشور داریم و اینکه ما مشاوران قوی در دنیا را نمی توانیم دعوت کنیم. اگر هم بیایند مسائل دیگری از جمله متفاوت بودن مدل بانکداری ما مطرح است. ضمن آنکه پروژه‌های معماری زمان براست واگر با شیوه های جدید و مدرن به آن پرداخته نشود ممکن است زمانی به نتیجه برسد که کارایی لازم را نداشته باشد.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از فابا نیوز؛ پریماه محمدپور، مدیر گروه توسعه محصولات جدید شرکت داده ورزی سداد این مطلب را در جریان نهمین نشست از سلسه نشست های نمایشگاه تراکنش هفتم با عنوان «حرکت به سمت استانداردها، چارچوب ها و معماری های مرجع در صنعت بانکداری» بیان کرد و افزود: در بحث تحول دیجیتال اساسا همه چیزتحت عنوان as a service است و سمت و سوی تصمیم گیری ها را داده مشخص می کند.

طبیعتا پرداختن به این مسائل بدون داشتن معماری و چارچوب درست و حرکت به سمت best practice و چارچوب های مرجع نمی تواند خیلی کارساز باشد. اساسا مانند این است که چرخ را بخواهیم دوباره اختراع کنیم و اینکه چرخی که اختراع می کنیم چه ویژگی هایی خواهد داشت و چه چیزی را به دست می آوریم و چقدر زمان را از دست می دهیم چالشی اساسی است.

وی با بیان اینکه نگاه جامع مبتنی بر تفکر معماری در صنعت بانکداری ایران وجود نداشته است،اظهار داشت: در معماری باید بدانیم دنبال چه هستیم و چه هدفی داریم. سطوح انتظار و اینکه چقدر به آن بپردازیم و در چه سطحی از انتظار کار را انجام بدهیم خیلی مهم است. پرداختن بیش از حد به جزییات طبیعتا کار را خیلی طولانی می کند و شاید ما را از هدف اصلی دور نگاه دارد. معماری کلان و وارد جزییات نشدن هم مشکل است. به دلیل اینکه امکان اجرایی شدن plan ها را از ما می گیرد.

مدیر گروه توسعه محصولات جدید شرکت داده ورزی سداد : در بحث تحول دیجیتال اساسا همه چیزتحت عنوان as a service است و سمت و سوی تصمیم گیری ها را داده مشخص می کند

به گفته محمدپور، مفاهیمی در بحث اکوسیتم ها داریم از جمله هم خلقی ارزش که تلفیق مباحث competition و cooperation است.

مدیر گروه توسعه محصولات جدید شرکت داده ورزی تصریح کرد: در بانک ها در خود اکوسیستم مالی، اکوسیستم های دیگری هم داریم که قرار است با آنها در تعامل باشیم. وقتی که بحث معماری اکوسیستمی مطرح است. قاعدتا باید با یکدیگر روی بحث هم خلقی ارزش اتفاق نظرداشته باشند.

محمدپور بیان کرد: اساسا بحث اکوسیستم ها برمبنای نظریه بازی خلق شده است و معادله بازی ها از برد باخت به برد برد تبدیل شود. این مسئله مهمی است و علت اینکه به سمت اکوسیستم می رویم این است که روی مدل های جدید کسب و کار تمرکز کنیم که مبتنی بر مباحث اکوسیتم و نظریه بازی ها و موارد این چنینی است. فکر می کنید بردن معامله ها به سمت برد برد به جای برد باخت در نظام بانکی ما شدنی است؟ چه نقش هایی باید به وسط میدان بیایند تا این هم راستایی و این ایجاد هم افزایی و هم خلقی را شکل بدهند؟ آیا بانک ها خودشان با حرکت هایی مثل کنسرسیوم و یا موارد این چنینی بروند یا regulator و بازیگران دیگری وارد شوند؟

گفتنی است، هفتمین نمایشگاه تراکنش ایران با سخنرانی بیش از ۱۰۰ نفر از مدیران و متخصصان و در قالب نشست ها و میزگردها، کارگاه های معرفی محصول، نشست های استارتاپی، دوره تخصصی بانکداری نوین و….. در هتل لاله و مرکز آفرینش های کانون برگزار می‌شود. در این نمایشگاه بخش های نمایشگاهی، میزگردها و نشست ها، کارگاه های معرفی محصول، بانکداری نوین، جشنواره چهره های ماندگار، جشنواره نوآوری و استارت آپی، تبلیغات محیطی، گفت و گوی B2B و B2Gو … است ومدیران، متخصصان و کارشناسان صنعت مالی، بانکداری و فناوری‌های مالی در آن می توانند تبادل اندیشه و همفکری کنند.

شایان ذکر است، ۲۲ مهرماه امسال با حضور بیش از ۱۲۰ نفر از مدیران ارشد نظام بانکی کشور و با سخنرانی دکتر خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و دکتر صالح آبادی رییس کل بانک مرکزی از برنامه های هفتمین نمایشگاه تراکنش ایران به صورت رسمی رونمایی شد و بر حضور بانک ها و شرکت های فعال در حوزه فناوری های مالی تاکید شد.

به همین منظورعلاقه مندان می توانند؛ برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت فابانیوز و سایت نمایشگاه تراکنش ایران به ادرس زیر  مراجعه کنند.

لینک کلیپ هفتمین تراکنش ایران
https://fabanews.com/?p=24273

لینک فابا نیوز

fabanews.com

لینک مرکز فابا

fabacenter.com

لینک هفتمین نمایشگاه تراکنش ایران

itefaba.com

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.