اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 1053

تاریخ: 1397/02/26

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 1053

تاریخ: 1397/02/26

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

اختصاص منابع عمده بانک به حمایت از تولید کالای ایرانی

مدیرعامل بانک انصار اعلام کرد:
اختصاص منابع عمده بانک به حمایت از تولید کالای ایرانی

دکتر ابراهیمی مدیرعامل بانک انصار در دیدار نوروزی با مدیران و کارکنان این بانک و با اشاره به نامگذاری سال جدید به عنوان "سال حمایت از کالای ایرانی" توسط مقام ‌معظم ‌رهبری(مدظله‌العالی) گفت: به منظور اجرای رهنمودهای معظم له نسبت به تحقق اقتصاد مقاومتی که در شعار چند سال اخیر مورد تاکید واقع شده است، عمده منابع بانک انصار در مسیر سیاست های اقتصاد مقاومتی اختصاص یافته است و خدا را شاکر هستیم که توانسته ایم دراین عرصه پیشتاز و طلایه دار باشیم

دکتر ابراهیمی با تبیین طرح‌های اقتصاد مقاومتی بانک انصار و سیاست کلی در تخصیص بیشترین تسهیلات پرداختی  این بانک به شرکت‌های تولیدکننده مایحتاج اساسی مردم و کالای باکیفیت ایرانی تصریح کرد: در حالی که تأمین کننده مالی اقتصاد کشور بانک ها هستند، پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی با اصلاح شبکه بانکی و هماهنگی سیاست های مالی و پولی کشور میسر می شود.
رئیس شورای عالی راهبری اقتصاد مقاومتی بانک انصار با ارائه تحلیلی از وضعیت اقتصادی کشور ابراز امیدواری کرد که با بسیج همه نهادها و سازمان‌های اقتصادی کشور و استمرار هماهنگی سیاست‌های مالی و پولی شاهد تحولات مطلوب اقتصادی متناسب با ظرفیت‌ها، نیازها و شأن ملت سرافراز ایران ‌اسلامی مبتنی بر افزایش اشتغال، رشد تولید و ارتقاء کیفی کالاهای ایرانی و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی باشیم.
دکتر ابراهیمی در راستای آسیب شناسی وضعیت موجود اقتصادی کشور ضمن مقایسه نرخ رشد حوزه‌های ارز، سکه، بورس، مسکن و بانک گفت: تحول اساسی اقتصاد ایران در راستای شکل‌ گیری اقتصاد مقاومتی مستلزم تحریک سمت تقاضا، توسعه اشتغال، رشد متوازن در همه حوزه‌های اقتصادی و تجاری و توسعه حرفه‌ای بانک‌ها است.
دکتر ابراهیمی با هشدار نسبت به بروز ناهماهنگی میان سیاست های پولی و مالی، عدم رعایت نرخ سود سپرده ها از سوی برخی از بانک ها، افزایش قیمت تمام شده پول، عدم برخورداری از مزیت رقابتی در تولید کالاها و خدمات ساخت داخل، تراز منفی بازرگانی بدون نفت کشور و بالا بودن هزینه بانکها گفت: بانک انصار به اتکاء ظرفیت های کارشناسی، معنوی و مجاهدت منابع انسانی در شاخص های نرخ رشد، شفافیت اطلاعات و سود در هر سهم همچنان از جایگاه مطلوبی در شبکه بانکی کشور برخوردار است و توکل به خدای متعال را عامل موفقیت خود درعرصه های مختلف می داند .
 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

پیام مدیرعامل شرکت بیمه دی به مناسبت 27 اردیبهشت ماه روز ارتباطات و روابط‌عمومی

۲۷ اردیبهشت‌ ماه، روز ارتباطات و روابط‌عمومی، فرصتی ارزشمند برای پاسداشت تلاش‌های صادقانه و اثرگذار فعالان این حوزه است؛ عزیزانی که با تعهد، خلاقیت و نگاه حرفه‌ای خود، پل ارتباطی میان سازمان و جامعه را مستحکم می‌سازند و نقش مهمی در ارتقاء اعتماد و تعامل ایفا می‌کنند.