وی فعالیت‌های این شرکت  را در محافظت از محیط‌زیست ستودنی و برای سایر شرکت‌های صنعتی قابل الگوسازی دانست و گفت: سعی خواهد شد که در اصلاح قانون، تلاش کنیم تا سلامت مردم در آینده با ارتباط بیشتر دانش‌بنیان‌‌‌‌ها و شرکت‌های صنعتی، بیشتر تحقق پیدا کند. میرشکار اظهار کرد: در آینده حمایت‌‌‌های سازمان حفاظت از محیط‌زیست، شامل شرکت‌هایی خواهد شد که به دنبال کاهش آلایند‌‌‌ه‌‌‌ها و پسماندهای صنعتی باشند.

وی ابراز امیدواری کرد که با به پایان رسیدن طرح‌‌‌های زیست‌‌‌محیطی در دست اجرای شرکت فولاد خوزستان، این طرح‌‌‌ها به‌‌‌عنوان الگو در سایر استان‌‌‌ها و کشور مورد توجه قرار گیرند. علیرضا مخبر دزفولی قائم‌مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسوولیت‌‌‌های اجتماعی نیز در این جلسه گفت: شرکت فولاد خوزستان با جمعیتی بالغ بر ۱۷‌هزار و ۵۰۰ نفر کارکنان تلاشگر و فرهیخته دومین تولیدکننده فولاد و صادرکننده اول در کشور است.

مخبر دزفولی افزود: فعالیت‌های شرکت فولاد خوزستان در اشتغال‌زایی و حفاظت از محیط‌زیست دارای ارزش ملی است؛ به عنوان مثال در سال گذشته با حضور رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله رئیسی، پروژه زمزم ۳ به عنوان بزرگ‌ترین کارخانه تولید آهن اسفنجی در خاورمیانه با ظرفیت اسمی ۲ میلیون تن در سال افتتاح شد. همچنین ابر پروژه زیست‌محیطی ویندفنسینگ یا توری باد در مساحت ۴۰ هکتاری با ارتفاع ۲۸ متر در حال انجام است و بنابر پیش‌بینی انجام شده و تا ۸۵‌درصد از بادبردگی مواد جلوگیری خواهد شد. این پروژه ۸۵‌درصد پیشرفت داشته و ان شاءالله امسال افتتاح خواهد شد. این پروژه هم با این ابعاد در خاورمیانه بی‌نظیر است. قائم‌مقام مدیرعامل با اشاره به قطع حامل‌‌‌‌های انرژی در فصل تابستان و گاز در زمستان اظهار کرد: در تابستان سال‌جاری تولید شرکت در مواقعی به صفر رسید که اتفاقی بی‌سابقه است و خسارات مالی هنگفتی به شرکت وارد کرد ولی در دو بحث حفاظت از محیط‌زیست و مسوولیت‌های اجتماعی مدیرعامل و هیات‌مدیره شرکت ذره‌ای کوتاهی نکردند.