×

منوی سایت

اخبار ویژه

ورود بیمه حافظ به سرزمین اصلی، از اقداماتی است که باید در سال جدید تکمیل شود

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه مرکزی؛ علی استاد هاشمی رئیس کل بیمه مرکزی در رویداد عیدانه صنعت بیمه با بیان اینکه صنعت بیمه سال گذشته ۶۰ درصد افزایش حق بیمه تولیدی داشت، به بیان اقدامات صنعت در سال گذشته و برنامه های سال جاری پرداخت و گفت، سالی که گذشت در برخی ابعاد خوب و در برخی ابعاد درگیر جنگی نابرابر بودیم چرا که بیمه هم به عنوان ضلعی از اقتصاد تحت آسیب تحریم های یک جانبه قرار دارد.

وی تصریح کرد، مهمترین اقدامی که در سال 1402 کلید زدیم و در سال جدید ادامه می یابد، توسعه فناوری در محصول است.

رئیس کل بیمه مرکزی گفت، در نظر سنجی که انجام دادیم یکی از شاخص های فعالیت آیین نامه ۱۰۵ عنوان شد که نشان از تمایل شرکتها به نوآوری دارد. به گفته وی در همین راستا روان سازی فرایندهای بیمه ای و مردمی شدن آن با توجه به فناوری های نوین و تولید محصولات متناسب با وضعیت اقتصادی باید در سال جدید دنبال شود. رئیس کل بیمه مرکزی با تاکید براینکه بیمه مرکزی رقیب بیمه ها نیست به ایجاد شرکت ملی اتکائی فراگیر اشاره کرد و گفت، تلاش داریم شرکت اتکائی فراگیر را تاسیس کنیم تا از رقابت بیمه مرکزی با شرکتهای بیمه کاسته شود. وی در عین حال تاکید کرد، از انجا که نوعی از نظارت ما در قالب اتکائی اجباری صورت می گیرد، اتکائی اجباری نباید به صفر برسد.

رئیس کل بیمه مرکزی عنوان داشت، امسال تعیین نرخ بیمه نامه شخص ثالث با تغییراتی در شیوه  انجام گرفت و مقداری بالاتر از نرخ دیه تعیین شد که حاصل تعامل با دستگاه های ذیربط بود. علی استاد هاشمی رئیس کل بیمه مرکزی در رویداد عیدانه صنعت بیمه اذعان داشت، امضاهای طلایی در صنعت بیمه خذف می شود تا به صورت سلیقه ای عمل نشود بلکه فرایندهای مجوزدهی گواهی محور باشد.

وی در ادامه به دیگر اقدامات بیمه مرکزی اشاره کرد و افزود، اصلاح اساسنامه شرکتهای بیمه، ورود بیمه حافظ به سرزمین اصلی، پیاده سازی کروکی آنلاین و نسخ الکترونیک از اقداماتی بود که باید در سال جدید تکمیل شود. رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه تاکید کرد، اگر لازم شود باید به سمت ادغام و یا انحلال شرکتهای بیمه  برویم تا صنعتی پویا داشته باشیم. به گفته وی در صورت لزوم شرکتهایی که دارای مشکل هستند باید با ادغام در شرکتهای قدرتمند به فعالیت خود انسجام بخشند. استاد هاشمی با بیان اینکه نرخ بازدهی صنعت بیمه بسیار پایین است، گفت: در این راستا باید سرمایه گذاری های بیمه وارد اقتصاد واقعی شود تا بازدهی صنعت افزایش یابد. رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه در حوزه سرمایه گذاری مقداری انحراف در شرکتها دیده می شود، تصریح کرد، تنوع سرمایه گذاری و استفاده از شیوه های پربازده سرمایه گذاری در خدمت تولید می تواند صنعت بیمه را به پویائی برساند. 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.