×

منوی سایت

اخبار ویژه

تحقق ۳۴۶ درصدی جلوگیری از خام‌فروشی مواد معدنی در همدان

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: طی دو سال گذشته ۳.۵ برابر یعنی ۳۴۶ درصد جلوگیری از خام‌فروشی مواد معدنی را شاهد بودیم.

به گزارش اقتصاد ملت؛ سید مجتبی حسینی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در سالن همایش‌های استانداری در خصوص پیگیری حل مشکلات پتروشیمی هگمتانه اظهار کرد: برای حل مشکل با حضور استاندار چهار جلسه با وزیر نفت و سه جلسه با مدیرعامل پتروشیمی ایران برگزار شد و پیگیری‌های مختلفی نیز با مجموعه‌هایی چون غدیر داشتیم.

وی با اشاره به اینکه پیگیری‌ها از سوی استان انجام شده اما بقیه مراحل به مجموعه مدیریت پتروشیمی برمی‌گردد گفت: در حال حاضر یک‌هزار و ۲۱۰ تن محصول تولیدی در پتروشیمی هگمتانه داریم که پی وی سی  هستند و حال عوامل این مجموعه باید محصولات خود را در بورس عرضه کنند.

معاون امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه با پیگیری‌های انجام شده شنبه هفته گذشته ۲۱۰ تن محصول پتروشیمی در بورس به فروش رفت تاکید کرد: با پیگیری استانداری طلب بخشی از پرسنل نیز پرداخت شد.

وی با اشاره به اینکه این شرکت در تکاپو است که بخشی از سهام را به واحد دیگر واگذار کند تا تامین خوراک و خرید محصول به صورت پایدار انجام شود گفت: استانداری نیز به عنوان دستگاه حاکمیتی مجدانه پیگیر این مسئله است.

حسینی در خصوص اشتغالزایی در استان نیز بیان کرد:  تعهد استان در این حوزه ۲۰ هزار و ۷۰۶  بوده که تا هفته گذشته ۱۰۵ درصد محقق شده و این مهم توسط سه گروه ملی، استانی و شهرستانی هم رصد می‌شود.

وی با بیان اینکه رتبه استان در این بخش بین هفتم تا نهم متغیر است گفت: قریب به ۲ هزار و ۷۰۰ مجوز اشتغال نیز در درگاه ملی اعطا شده که برخی استعلام‌هایی از سایر دستگاه‌ها نیاز دارند و نمی‌‌توان گفت ضعیف‌ترین دستگاه در این حوزه کدام  دستگاه بوده است.

معاون امور اقتصادی استاندار همدان در پاسخ به اینکه چرا همدان پایتخت گردشگری انتخاب شده اما حتی یک پرواز هم ندارد؟ افزود: سالانه مجمع شهرداران برگزار می‌شود و آنجا سه عنوان شهر گردشگری، محیط زیست و فرهنگ به شهرهایی داده می‌شود که به همدان نیز عنوان پایتخت گردشگری داده شده است.

وی با بیان اینکه در خصوص علت این انتخاب باید گفت نباید همدان را دست کم گرفت چراکه یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی دارد و زیرساخت‌های آن هم فراهم است ادامه داد: با این برندسازی می‌توانیم افزایش توریست‌پذیری را خواهیم داشت و حتما در پس آن فرودگاه هم ایجاد خواهد شد. 

حسینی در خصوص مشکلات صادرات در استان گفت: در حوزه صادرات چند اتفاق افتاده و یکی از آنها کاهش قیمت محسوس فولاد و پتروشیمی در بازار جهانی است که صادرات را کاهش داده اما با وجود تحریم امسال قریب به ۱۰۰ میلیون دلار از گمرک استان و ۴۰۰ میلیون دلار از سایر گمرک‌ها صادرات داشتیم و همدان جایگاه مناسبی دارد.

وی با بیان اینکه در حوزه کنترل بازار نیز در تامین کالاهای اساسی اتفاقات خوبی رخ داده اما برای کالاهای غیراساسی نیاز به نیروی انسانی قوی نظارتی است گفت: طبق دستور رئیس جمهور نظارت بر بازار به سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان واگذار می‌شود که امیدواریم نیروهای نظارتی کارآمد در بازار استان این مشکل را حل کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان خاطرنشان کرد: در حوزه جلوگیری از خام‌فروشی محصولات نیز اقداماتی صورت گرفته که طی دو سال گذشته ۳.۵ برابر یعنی ۳۴۶ درصد جلوگیری از خام‌فروشی معدن و به صورت فرآوری را شاهد بودیم.

وی از برگزاری نمایشگاه گردشگری همدان از ۲۳ تا ۲۶ بهمن در تهران خبر داد و گفت: در این نمایشگاه تمام شهرها و شهرستان‌ها متمرکز حضور خواهند داشت و دستور استاندار نیز بر این است خبرنگاران استان نیز حضور داشته باشند تا انعکاس گسترده‌ای را از همدان برای توریست‌پذیری داشته باشیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.