×

منوی سایت

اخبار ویژه

36 بانوی هنرمند صنعت زیبایی در مسابقات جهانی آرایشگری روسیه خوش درخشیدند

36 بانوی هنرمند ایرانی با حضور در مسابقات جهانی آرایشگری در کشور روسیه تحت‌عنوان فستیوال Gk با کسب رتبه‌های متعدد در رشته‌های گوناگون آرایشی-زیبایی؛ موفق به کسب مقام گروهی و دریافت کاپ نقره شدند. به همین مناسبت طی مراسمی با حضور اساتید و پیشکسوتان صنعت زیبایی در سالن همایش‌های موسسه آموزش عالی اندیشه؛ از این ۳۶ بانوی برگزیده در فستیوال Gk تجلیل و قدردانی شد.

به گزارش اختصاصی پایگاه خبری «اقتصاد ملت» ؛ بنفشه زارعی مدیر اجرایی مسابقات جهانی آرایشگری در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه «فستیوال GK» یکی از مسابقات جهانی بسیار مهم است که در کشور روسیه برگزار می‌شود، گفت: در بین 1200 نفر شرکت‌کننده از 28 کشور جهان در مسابقات جهانی آرایشگری فستیوال GK که در کشور روسیه برگزار شد؛ 36 بانوی هنرمند فعال در حوزه صنعت زیبایی و آرایشگری موفق به کسب رتبه‌های متعدد در دسته‌بندی‌های مختلف همچون میکاپ، شنیون، کوتاهی مو، رنگ مو و … شدند و با کسب مقام دوم و دریافت مدال نقره توانستند پرچم ایران را در این دوره از مسابقات به اهتزاز در آوردند.

وی با بیان اینکه شرکت‌کنندگان ایرانی در این رویداد علاوه بر اینکه به صورت گروهی موفق به کسب کاپ نقره شدند، گفت: بانوان ایرانی همچنین به صورت انفرادی نیز توانستند مقام‌ها و رتبه‌های قابل‌توجه و چشمگیری را در این دوره از مسابقات کسب کنند.

زارعی در ادامه به رتبه‌های انفرادی اشاره کرد و با تاکید بر اینکه مقام‌های مختلفی از پنجم تا نهم را به صورت انفرادی کسب کردیم، چنین توضیح داد: به طور مثال در رشته طراحی مو که در بالاترین سطح مد محسوب می‌شود؛ خانم آزاده حسینی توانست مدال نقره را کسب کند.

همچنین در رشته میکاپ خانم هلیا آخوندزاده به عنوان نفر اول جهانی موفق به کسب مدال طلا شد. از سوی دیگر تیم شینیون در رشته فانتزی با رویکرد «خلاقانه ملکه آینده» و تصوری که از ملکه آینده وجود دارد؛ به صورت تیمی مفهوم صلح جهانی با استایل مو را به تصویر کشیدند و موفق به کسب مدال طلای جهانی شدند.

مدیر اجرایی مسابقات جهانی آرایشگری در ادامه به کشورهای رقیب در این رویداد جهانی اشاره کرد و گفت: کشورهای کانادا، ترکمنستان، روسیه، قزاقزستان، مصر، ترکیه و … از کشورهای قوی و توانمند این عرصه محسوب می‌شوند و در حوزه صنعت زیبایی و آرایشگری جزء غول‌های این حوزه در دنیا به شمار می‌روند که در این دوره از مسابقات نیز حضوری قدرتمند داشتند.

وی هدف از حضور در این رویداد را چنین تشریح کرد و گفت: زمانی که در مجامع بین‌المللی حاضر می‌شویم؛ می‌خواهیم خود را به چالش بکشانیم. در واقع هدف اصلی از حضور در چنین رویدادهایی این است که بتوانیم هنر و توانمندی ایرانی و شهامت و شجاعت یک بانوی ایرانی را به نمایش و رقابت بگذاریم.

مدیر اجرایی مسابقات جهانی آرایشگری در ادامه تاکید کرد: درست است که امروز به بهانه تجلیل و تقدیر از این عزیزان دور هم جمع شده‌ایم، اما لازم است بگویم که اعطاء کاپ و مدال بهانه است؛ در واقع هدف اصلی ما از جشن گرفتن و دورهم جمع شدن تنها حمایت از شجاعت و شهامت این بانوان است که با وجود حضور غول‌های صنعت زیبایی جهانی در این دوره از مسابقات حاضر شدند و تمامی مشکلات و چالش‌ها را به جان خریدند و با توجه به تمامی مشکلاتی که در این مسابقات وجود داشت؛ توانستند در این رویداد حضور پیدا کرده و حتی موفق به کسب مدال و رتبه هم شدند.

زارعی در پاسخ به سوال دیگر «اقتصاد ملت» مبنی بر اینکه این رویداد تا چه اندازه می‌تواند در افزایش انگیزه متولیان صنعت زیبایی و از سوی دیگر رونق‌وتوسعه این صنعت تاثیرگذار باشد، گفت: شاید صنعت زیبایی و آرایشگری طی سال‌های نه چندان دور به عنوان یک حرفه سنتی و کسب‌وکار خانگی محسوب می‌شد، اما اغراق نیست که بگویم طی ده سال اخیر به یک صنعت بسیار جدی، اشتغالزا و پولساز در ایران تبدیل شده که البته این نگاه در دنیا نیز تغییر و تحول بسیار زیادی داشته است.

وی با بیان اینکه سالانه به بهانه حضور در دوره‌های آموزشی و از سوی دیگر بروزرسانی هنر و آموزش‌های موردنیاز آرایشگران و فعالان این صنعت شاهد خروج ارز بسیار زیادی از کشور بودیم، گفت: وقتی مشاهده می‌کنیم افرادی حاضر می‌شوند چنین شجاعتی به خرج دهند و وارد چنین رقابت‌هایی شوند؛ بنابراین با جرات می‌توانیم تعلیم و تربیت و آموزش‌های موردنیاز این صنف را در داخل کشور انجام دهیم و حتی باعث ایجاد ثروت و پولسازی در داخل ایران نیز شویم.

زارعی با بیان اینکه وقتی ما بتوانیم خود ارائه‌دهنده این نوع خدمات و هنر به جهانیان باشیم، دیگر لازم به حضور در دوره‌های آموزشی در خارج از کشور و خروج ارز از کشور نیست، در ادامه تاکید کرد: به طور مثال خانم حکیمه بخشی یکی از افرادی است که مدیر تیم فنی اعزام بانوان ایرانی به روسیه بود.

وی از سال 2017 توانست مدال طلا، نقره و برنز جهانی را کسب کند و امروز از کشورهای اروپایی برای اجرای همایش‌ها، کارگاه‌ها و ورک‌شاپ‌ها از او دعوت به همکاری می‌شود و امسال نیز برنامه‌های متفاوتی داشتند که خود این موضوع برای بانوان ایرانی بسیار با ارزش و قابل‌توجه است.

زارعی در خصوص مهاجرت فعالان این صنعت و آرایشگران حرفه‌ای به خارج از کشور گفت: نکته حائزاهمیت اینکه وقتی قدرت رقابت در سطح بین‌الملل را داشته باشیم و هنر بانوان ما در دستان پرتوان آنها باشد؛ بنابراین برای به دست آوردن درآمد و داشتن شغل و شناخته شدن در این عرصه دیگر لازم به مهاجرت و ترک وطن نیست.

وی با تاکید بر اینکه ما امروز افرادی را داریم که در سطح بین‌المللی بسیار خوش درخشیده‌اند، گفت: در واقع بخشی از کار آنها در ایران و بخشی دیگر در خارج از کشور است و در وطن خود نیز حضور فعالی داشته و به خوبی به هموطنان خود ارائه خدمت می‌کنند و حتی توانسته‌اند برای کشور در رشته‌های مختلف موثر و افتخارآفرین هم باشند.

زارعی با بیان اینکه اعزام تیم بانوان هنرمند صنعت زیبایی تجربه‌ای شیرین، اما سخت بود، گفت: تقریبا از زمان تشکیل تیم ایرانی برای اعزام به فستیوال Gk تا اعزام تیم برای مسابقه 5 ماه طول کشید. سخت‌ترین لحظه کار چیدمان و انتخاب تیم و یافتن افرادی بود که بتوانند برای نت‌ورک و کار تیمی آمادگی لازم را داشته باشند. این دوستان باید تغییر می‌کردند و خوب می‌دانستند که تغییر درد دارد؛ بنابراین این درد را آگاهانه پذیرفتند.

زارعی با اشاره به مشکلات و چالش‌های ریز و درشتی که اعضاء تیم در این مدت با آنها روبه‌رو بودند، گفت: هر چه به زمان فستیوال نزدیک‌تر می‌شدیم؛ مشکلات و چالش‌ها بیشتر می‌شد، اما این بانوان خستگی‌ناپذیر؛ مصمم‌تر از قبل و آگاهانه کمر همت را ‌بستند تا بتوانند در یک چالش بین‌المللی و در بین غول‌‌های صنعت زیبایی دنیا به خوبی عرضه اندام کنند و همین موضوع هم باعث موفقیت آنان در این فستیوال شد.

وی با بیان اینکه به همه اعضاء تیم انگیزه می‌دادم، در حالی که خود بارها احساس یاس و ناامیدی و خستگی داشتم، گفت: از نزدیک شاهد مشکلات و چالش‌های تک تک دوستان بودم و بالاخره تیم ایرانی موفق به دریافت کاپ نقره شد. هر بار که اسم هنرمندان ایرانی برای گرفتن مدال قهرمانی خوانده می‌شد؛ بر خود می‌بالیدیم و اشک شوق در چشمانمان جمع می‌شد.

زارعی همچنین گفت: در همین راستا حضور پیشکسوتان و اساتید صنعت زیبایی در این مکان؛ مهر تائیدی بر توانمندی و مهارت‌های این بانوان عزیز است و قطعا این قدردانی و ارزشمندی باعث مصمم‌تر و قدرتمندتر شدن این دوستان در رسیدن به اهداف بالاتر خواهد شد.
به گفته وی زحمات و تلاش و شهامت این بانوان تنها در صنعت زیبایی دیده نشد و در محافل اجتماعی و اقتصادی نیز زبانزد و چشمگیر بوده است.

زارعی با بیان اینکه 5 ماه زمان سپری شد تا تیم برای شرکت در این مسابقه آماده و راهی کشور روسیه شود، گفت: لازم به ذکر است بذر این حضور در سال 2017 کاشته شد؛ زمانی که بانوی هنرمند ایرانی خانم حکیمه بخشی به تنهایی و بدون هیچ حامی و آگاهی شجاعت کرد و رفت و مسیر را برای حضور دیگران آماده کرد. وی عازم مسابقات جهانی شد و در آن زمان خلاء بانوان هنرمند ایرانی در صنعت زیبایی کاملا محسوس بود و در نتیجه ایده ایجاد تیمی ماهر و حرفه‌ای برای حضور در چنین رویدادهایی شکل گرفت و در نهایت منجر به این حضور ارزشمند و افتخارآفرین شد.

وی در پایان با تاکید بر اینکه ایرانیان افرادی بسیار باهوش و هنرمند هستند، گفت: امروز شاهد پیروزی و بالندگی ارزشمند دوباره زنان توانمند و تاثیرگذار ایران زمین این‌بار در صنعت زیبایی و آرایشگری هستیم و این حضور تاثیرگذار و قدرتمند را ارج نهاده و بیش از پیش حمایت می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار ما ؛ تیم ملی ایران در این دوره از مسابقات برنده کاپ نقره‌ای، شنیون خلاقانه برنده مدال طلای جهانی، تیم میکاپ برنده مدال طلای جهانی، شنیون فانتزی عروس تکنیکی برنده مقام پنجم جهانی، شنیون فانتزی عروس تکنیکی برنده مقام ششم جهانی، شنیون مد برنده مقام نهم جهانی و رشته کوتاهی برنده مقام ششم جهانی شدند.

شیوا تدین پور

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.