هدف از اجرای پروژه انتقال آب دریای عمان به استان های شرق با راهبری ایمیدرو؛ شیرین سازی و انتقال آب مجموعاً به میزان 800 میلیون متر مکعب در سال است که در فاز نخست این پروژه؛ شیرین سازی حدود 280 میلیون مترمکعب در سال هدفگذاری شده است.
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو؛ این پروژه با راهبری ایمیدرو و شرکت های بزرگ معدن و صنایع معدنی عملیاتی می شود.
پروژه انتقال آب دریای عمان به استان های خراسان جنوبی و رضوی و سیستان و بلوچستان اختصاص دارد و طول مسیر آن ۱۳۴۲ کیلومتر خط اصلی است.
شرکت های گل گهر، فولاد مبارکه، ملی صنایع مس ایران، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، گهر زمین، فولاد خراسان و شرکت اپال پارسیان از سهامداران آن هستند که سرمایه گذاری در پروژه ۳٫۵۵ میلیارد دلار است.
پروژه انتقال آب دریای عمان به اصفهان
در پروژه انتقال آب دریای عمان به اصفهان؛ هدف شیرین سازی و انتقال آب در مجموع به میزان ۶۰۰ میلیون متر مکعب در سال است که فاز نخست آن به شیرین سازی حدود ۲۰۰ میلیون مترمکعب در سال به استان اصفهان اختصاص دارد. طول مسیر این طرح ۱۲۰۰ کیلومتر است.
شرکت های شرکت فولاد مبارکه، شرکت ذوب آهن، اتاق بازرگانی اصفهان، پالایشگاه نفت اصفهان، سازمان همیاری شهرداری های استان اصفهان، شهرداری اصفهان و شرکت فلز تدارک فولاد مبارکه در آن سهامدار هستند. میزان سرمایه گذاری در این پروژه ۲٫۷ میلیارد دلار است.
گفتنی است؛ پروژه های ملی انتقال آی خلیج فارس و دریای عمان به استان ها؛ گامی توسعه ای در جهت تامین آب پایدار است.
https://eghtesademelat.ir/?p=207736