×

منوی سایت

اخبار ویژه

شرکت توسعه ساخت و نصب صنایع بتنی و فلزی گسترش ماناساز آبیک

آغاز عملیات راه اندازی تولید شمش منیزیم مجتمع فروسیلیس غرب پارس

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی شرکت میدکو؛ روابط عمومی شرکت ماناساز در روز چهارشنبه سوم اسفند ۱۴۰۱ مراسم راه‌ اندازی تولید شمش منیزیم توسط این مجتمع برگزار شد.

در این مراسم که به مناسبت راه‌اندازی تولید شمش منیزیم توسط شرکت فروسیلیس غرب پارس و ورود شرکت میدکو به جمع تولید‌ کنندگان این محصول با ارزش و کاربردی برگزار شد دکتر قاسمی مدیر عامل بانک پاسارگاد و رئیس هیئت مدیره میدکو، دکتر پورمند مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) و همچنین دکتر میرابوالفتحی مدیر عامل شرکت فروسیلیس غرب فارس به ایراد سخن پرداختند.

دکتر پورمند: میدکو نیز به جمع صادر کنندگان شمش منیزیم در دنیا پیوست دکتر پورمند با تبریک اعیاد ماه رجب و اعیاد شعبانیه پیش رو با توضیح کوتاهی در خصوص این پروژه تصریح کرد: مدت زمان اجرای پروژه حدودا 33 ماه یعنی کمتر از سه سال بوده و همچنین یکصد و چهل نفر اشتغال مستقیم را این پروژه شامل بوده است.

مجموعه مشارکتی که این کار را عملیاتی کردند شرکت های معیار صنعت، مانا ساز و WMY بوده که با مشاوره پیشرو ذوب، خوشبختانه این پروژه را توانستند در زمان بسیار کوتاهی به نحو احسن انجام دهند. وی همچنین با تشکر از بانک پاسارگاد اضافه کرد: به سهم خود در جامعه معدنی کشور از دوستان بانک پاسارگاد، گروه مالی پاسارگاد و شخص دکتر قاسمی که همواره در فکر توسعه و ثروت آفرینی در کشور هستید تقدیر و تشکر می‌نمایم. انشالله با عنایت خداوند سرزمین ایران اسلامی روز به روز بیشتر در مسیر توسعه به پیش رود.

در ادامه مراسم دکتر قاسمی مدیر عامل بانک پاسارگاد و رئیس هیئت مدیره میدکو نیز طی سخنانی کوتاه از مجموعه میدکو و شرکت فروسیلیس غرب پارس تشکر و قدردانی کرد. در پایان نیز دکتر میرابوالفتحی مدیر عامل مجتمع فروسیلیس غرب پارس در سخنانی کوتاه تصریح کرد: شرکت فروسیلیس غرب پارس تنها تولید کننده شمش منیزیم در خاورمیانه می باشد وی در ادامه افزود: این محصول با ارزش در هیچ کشور دیگریی از خاورمیانه تولید نمی‌شود. تنها ترکیه در مقطعی دست به تولید این محصول زد که در نهایت به دلیل نداشتن فروسیلیس مجبور به توقف پروژه شد. لازم به ذکر است: شمش منیزیم جزو فلزات قلیایی خاکی محسوب می‌گردد و جایگاه هشتم فراوانی را در پوسته زمین دارد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.