کچاد فرصتی استثنایی برای سرمایه‌گذاران

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با سرمایه اسمی 19.2 هزار میلیارد تومانی سال گذشته رکوردهای متعددی را در حوزه‌های تولید فولاد، آهن اسفنجی، گندله و کنسانتره از خود برجای گذاشت. رکوردهایی که در سال ۱۴۰۲ محور تشویقی برنامه‌های کچاد و بیشتر شدن سهامداران حقیقی است که برای خرید سهم چادرملو در معاملات تالار شیشه‌ای به صف شده‌اند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو؛ چادرملو نامی آشنا در میان فعالان حوزه صنعت و معدن است که نقشی اساسی در بازار فروش کنسانتره و فولاد دارد. کچاد از شرکت‌های بزرگ بورسی در بازار سرمایه‌ است که توانست با ثبت یک عملکرد جذاب و خیره‌کننده سال گذشته را به پایان برساند.

در سال گذشته، چادرملو با مشکلاتی مانند کمبود تامین برق و گاز مواجه بود، اما با همت و تلاش پرسنل و اقدامات عملیاتی موثر، توانست به رکورد تولید ۱۰درصدی آهن اسفنجی نسبت به سال قبل دست یابد و بیش از ۱ میلیون و ۶۱۵ هزارتن آهن اسفنجی تولید کند. با کاهش ۴۷‌درصدی ساعات توقفات برنامه‌ریزی شده و اضطراری نسبت به سال ۱۴۰۰، کچاد به این مهم دست پیدا کرد.

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با ثبت رکوردهای متعدد سالیانه، درآمد و سود ۴۱ و ۲۰.۴ هزار میلیاردی را در عملکرد ۱۲ ماهه ۱۴۰۱ خود به ثبت رساند. رکوردشکنی سالانه در واحد تولید شمش فولادی در شرکت چادرملو از ابتدای راه‌اندازی یکی از موفقیت‌های این شرکت در سال گذشته بود و این شرکت موفق شد در کارخانه تولید فولاد بیش از یک میلیون و ۱۸۷‌هزار تن شمش فولادی تولید کند که این میزان نسبت به برنامه پیش‌بینی سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۸۷ هزارتن و نسبت به سال قبل از آن بالغ بر ۱۳۲‌هزار تن معادل ۵/ ۱۲‌درصد رشد داشته است.

چادرملو دارای چهار نوع کارخانه شامل گندله‌سازی، احیاء مستقیم، فولادسازی و نیروگاه است که در سال ۱۴۰۱ بیش از ۶۷ هزار تن گندله فراتر از ظرفیت اسمی تولید کرده است.در تولید آهن اسفنجی رکورد جدیدی را ثبت کرد؛ به نحوی که تولید این بخش یک میلیون و ۶۱۵ هزار تن در مقایسه با یک میلیون و ۵۵۰ هزار تن ظرفیت اسمی بوده است. همین روند در فولادسازی نیز حاکم است.

این شرکت در سال ۱۴۰۱ موفق به کسب رکوردهای تولید سالانه در کارخانه احیا و شمش فولادی شد. در واقع، با تمرکز بر تولید در انتهای زنجیره ارزش، چادرملو توانست عملکردی خیره‌کننده را در دو واحد تولید آهن اسفنجی و شمش فولادی ارائه دهد و به افزایش سودآوری بپردازد. رکوردهای تولید روزانه واحد گندله‌سازی و تولید یک‌ماهه اسفند به میزان حدود ۳۷۳‌هزار تن که بی‌سابقه بود و کارکنان چادرملو توانستند تولید برنامه ابلاغی به میزان ۳ میلیون و ۷۰۰ هزارتن را محقق سازند.

عملکرد شرکت صنعتی و معدنی چادرملو در سال قبل، مسیری آغازین برای کسب افتخارات و تحقق اهداف رشد تولید در سال ۱۴۰۲ گردید و کچاد نخستین ماه امسال را با رکورد شکنی واحد فولاد سازی خود و در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب به منظور تحقق شعار رشد تولید آغاز کرد.

بر این اساس، در نخستین ماه سال مالی ۱۴۰۲ ، با فروش ۱٫۱۳ میلیون تن محصول در بازار داخل ، مجموعا ۳٫۳۳ همت درآمد کسب کرده است. بخش عمده درآمد شرکت از محل فروش کنسانتره آهن ( ۱٫۲ همت ) ، فولاد (۱٫۱۵ همت ) و گندله ( ۹۲۲ میلیارد تومان ) حاصل شده است.

معدنی و صنعتی چادرملو گزارش عملکرد نخستین ماه سال مالی جاری را ارائه کرد و براین اساس ۳.۳۳ هزار میلیارد تومان درآمد شناسایی کرد. این ثبت درآمد و عملکرد مثبت ادامه همان مسیر جذاب دستاوردهای رکوردی و تحقق درآمدی عالی در سال ۱۴۰۱ بود که این شرکت معدنی را برآن داشت تا برای سال جدید برنامه‌ها و اهداف خود را برای دستیابی به محور رشد تولید و افزایش سهم با جدیت به‌روزرسانی و دنبال نماید.

گفتنی است، شرکت چادرملو از گذشته نقش مهمی را در توسعه منطقه و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی ایفا کرده است. این اقدامات در قالب انواع خدمات اجتماعی پیگیری شده است و هم‌اینک نیز در قالب جدیدی به صورت راه‌اندازی مجتمع ورزشی پیگیری می‌شود. در حال حاضر ۴۰۰۰ نفر به صورت مستقیم سه هزار و به شکل غیرمستقیم در این شرکت اشتغال دارند.

علاوه بر تمام موارد بالا که به صورتی مختصر گفته شد، یادآوری می‌شود که کچاد از شرکت‌های بزرگ و مهم معدنی است که دارای وضعیت مطلوبی از نظر صنعت و بازار سرمایه‌ است، چرا که این شرکت در بخش‌های مختلف نظیر گندله‌سازی، آهن اسفنجی و فولاد در حال تولید بالاتر از ظرفیت اسمی است و این موضوع در بازار سرمایه نیز با اقبال مواجه شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *