طی ۳ سال اخیر و با افزایش کمی بازار سرمایه ترکیب سهامداران نیز تغییرات محسوسی کرده است؛ لذا نیاز بود که به حوزه عمومی فرهنگوهنر نیز توجه ویژهای شود تا رسانههای فعال در این حوزه در کنار بازار سرمایه قرار گیرند و با عموم مردم در ارتباط باشند. بنابراین نیاز به اطلاعرسانی و آموزش صحیح مفاهیم مهم در این حوزه ضروری به نظر میرسد.
به گزارش پایگاه اقتصاد ملت ؛ حمید اسکندری مدیرعامل شرکت توسعه مدیریتوآموزش بورس ضمن بیان مطلب فوق در نشست خبری با رسانهها از دوره جدید فعالیت مرکز ارتباط بازار سرمایه با ظرفیت ۳ میلیون تماس در سال خبر داد و تاکید کرد: موضوعات در حوزه فرهنگسازی و توسعه فرهنگ سهامداری در دستور کاری جدی این شرکت قرار گرفته است. وی در ادامه به اقدامات انجام شده این شرکت طی مدت اخیر اشاره کرد و گفت: در سالجاری صورتهای مالی شرکت توسعه مدیریت سرمایه و آموزش بورس برای نخستینبار منتشر شد.
مدیرعامل شرکت توسعه و آموزش بورس سواد مالی و تربیت اقتصادی را از جمله فعالیتهای مهم این شرکت برشمرد و ادامه داد: در همین راستا برگزاری جشنوارههای متعددی در دستور کار قرار گرفته و برگزاری جشنواره سواد مالی کندو در ایام نوروز در اراضی عباسآباد از جمله این اقدامات بوده که ادامهدار است. وی با اشاره به در اولویت قرار گرفتن سواد مالی گفت: در همین راستا تغییر رویکرد انتشارات بورس و تغییر ترکیب انتشارات شرکت در دستور کار قرار گرفته است تا ترتیب اقتصادی و افزایش سواد مالی موردتوجه جدی قرار بگیرد.
اسکندری با اشاره به حوزه شرکتهای دانشبنیان عنوان کرد: ارتباط میان شرکتهای دانشبنیان با بازار سرمایه از جمله اقدامات دیگر این شرکت بوده و برنامهریزیهایی برای همکاری شرکتهای دانشبنیان با ارکان بازار سرمایه در نمایشگاه بورس، بانک و بیمه کیش صورت گرفته است تا امکاناتی در حوزه تامین مالی در اختیار این شرکتها قرار گیرد. وی در ادامه صحبتهای خود با اشاره به برگزاری آزمونهای حرفهای بازار سرمایه به صورت الکترونیکی گفت: در حال حاضر ظرفیت آزمونها به صورت گستردهای افزایش یافته است و متقاضیان در دوره زمانی کمتر از ۱۰ روز قادر هستند که در آزمون بعدی شرکت کنند.
به گفته مدیرعامل شرکت توسعه مدیریت و آموزش بورس در حال حاضر افزون بر شهر تهران؛ آزمون گواهینامههای حرفهای بازار سرمایه در سه شهر اصفهان، مشهد و تبریز نیز برگزار میشود و از ۲۰ مرداد کرمان نیز به جمع شهرهای برگزارکننده آزمون اضافه میشود تا منطقه جنوب کشور با راهاندازی این مرکز آزمون نیز پوشش داده شود. وی اظهارامیدواری کرد تا پایان سال شمار مراکز آزمون گواهینامههای حرفهای بازار سرمایه به ۱۰ مرکز برسد.
اسکندری با مدنظر قرار دادن محتوای آزمونهای تخصصی بازار سرمایه خاطرنشان کرد: تغییر محتوای آزمون بر اساس نیازهای بازار سرمایه در دستور کار قرار گرفته است و به زودی شاهد تغییراتی در محتوای آزمونها هستیم که اطلاعرسانی خواهد شد. وی با بیان اینکه اکنون دانشگاههای علامهطباطبایی و خوارزمی و مرکز مدیریت صنعتی از جمله مراکزی هستند که دورههای MBA بازار سرمایه را برگزار میکنند، گفت: موضوعی که با دانشگاه الزهرا پیش آمده بود؛ اکنون برطرف شده است و مشکلی برای صدور گواهینامههای فارغالتحصیلان این دانشگاه وجود ندارد و درخواست این مرکز علمی برای برگزاری مجدد این دورهها در دست بررسی است و این دانشگاه نیز به جمع سایر مراکز خواهد پیوست.
به گفته مدیرعامل شرکت توسعه مدیریت و آموزش بورس مؤافقت اصولی ۴ مرکز برای برگزاری دورههای MBA بازار سرمایه صادر شده است که دو مرکز در تهران و دو مرکز دیگر در شهرستان هستند. این مقام مسئول با اشاره به راهاندازی مرکز ارتباط بازار سرمایه با ظرفیت پاسخگویی به ۳ میلیون تماس در سال اظهار کرد: این مرکز با تاکید شنیده شدن صدای مردم در سال گذشته راهاندازی شد و پس از طی کردن دوره آزمایشی سه ماهه؛ اکنون آغاز به فعالیت کرده و این امکان وجود دارد تا بر اساس نیاز بازار ظرفیت تماسها افزایش یابد.
اسکندری کسب اطلاعات از سهامداران، ثبت پیشنهادات و انتقادات، گزارش تخلف، پیگیری درخواستها به نهادهای مالی، پشتیبانی از سامانههایی همچون کدال و پشتیبانی گواهینامههای حرفهای بازار سرمایه را از جمله گستره فعالیت این مرکز برشمرد. شایان ذکر است مرکز تماس بازار سرمایه به صورت ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته فعال است تا نیازهای فعالان بازار سرمایه را پاسخ دهد. در فاز اول پاسخگویی به تماسهای این مرکز در دستور کار است و در فاز دوم سامانههای الکترونیکی به این مرکز افزوده خواهد شد.
https://eghtesademelat.ir/?p=173637