پتروشیمی شازند تبلور خودباوری، استوار و بالنده در برابر تحریم های ظالمانه بین المللی

با حضور مدیرعامل شرکت سرمایه‌‌گذاری گروه توسعه ملی؛ پروژه‌های توسعه‌ای پتروشیمی شازند افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی شازند؛ با حضور دکتر سعیدی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی و هیات‌همراه چند پروژه توسعه‌ای در شرکت پتروشیمی شازند افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

ساخت مخازن کروی مجتمع پتروشیمی شازند با تکیه بر توان داخلی

در آئین بهره‌برداری و کلنگ‌زنی این پروژه‌های توسعه‌ای که روز دوشنبه 16 اسفند ماه با حضور مهندس ولدخانی مدیریت‌عامل و جمعی از مدیران و رؤسای امور برگزار شد؛ پروژه ساخت دو مخزن کروی که با همکاری شرکت‌های پتروشیمی شازند به عنوان کارفرما و ماشین‌سازی اراک به عنوان مجری انجام کار ساخته شده بود؛ به دست مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

مهندس ولدخانی در آئین افتتاحیه این پروژه طی سخنانی اظهار داشتند: این مخازن با ظرفیت 6 هزار متر مکعب و با هدف افزایش ذخیره‌سازی خوراک واحد الفین و همچنین امکان ذخیره‌سازی خوراک‌های متنوع موردنیاز واحدهای تولیدی مجتمع پتروشیمی شازند با هزینه اجرایی بیش از 1000 میلیارد ريال با همت و اعتماد به متخصصان توانمند داخلی ساخته و امروز به بهره‌برداری می‌رسد.

توجه بیش از پیش به ایجاد ارزش‌افزوده در محصولات تولیدی

در ادامه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی از محل احداث واحد مهم جداسازی بنزن از برش C6 بازدید به عمل آوردند و به میمنت اعیاد مبارک شعبانیه کلنگ احداث این پروژه عظیم و با اهمیت بر زمین زده شد.
مدیرعامل پتروشیمی شازند در ارتباط با احداث پروژه مذکور اظهارکرد: واحد جداسازی بنزن از برش C6 با همکاری یکی دیگر از شرکت‌‌های پتروشیمی کشور به منظور توسعه زنجیره ارزش محصولات تولیدی واحد PGH در دستور کار شرکت پتروشیمی شازند قرار گرفته است.

وی افزود: از اهداف احداث این پروژه می‌توان به: تولید سالانه 60 هزار تن محصول با ارزش بنزن بر مبنای استانداردهای جهانی، توسعه زنجیره ارزش محصولات واحد PGH، کسب ارزش‌افزوده در زنجیره ارزش و افزایش سودآوری شرکت به میزان 11 میلیون دلار در سال و نیز انطباق بیشتر محصولات تولیدی واحد بنزین پیرولیز نهایی با استانداردهای زیست‌‌محیطی اشاره کرد.

رفع موانع و مشکلات در تامین خوراک مجتمع پتروشیمی شازند و افزایش راندمان واحد الفین

دیگر پروژه‌ای که دکتر سعیدی از آن بازدید کرد؛ پروژه احداث تاور 406 واحد الفین مجتمع بزرگ پتروشیمی شازند است که در این بازدید مهندس ولدخانی بیان کردند: این تاور در زمانی که سخت‌ترین تحریم‌های ظالمانه بین‌المللی علیه کشورمان اعمال شده بود؛ با همکاری یکی از شرکت‌های توانمند و متخصص داخلی و با هزینه‌ای بالغ بر 240 میلیارد ريال ساخته شده است که این پروژه مهم نقش مهم و تاثیرگذاری در تولیدات پتروشیمی شازند دارد.

وی هدف از ساخت این تاور را رفع مشکلات و تنگناهای موجود در ظرفیت محصولات واحد الفین، رفع مشکلات عملیاتی در زمان افزایش راندمان این واحد و افزایش قدرت عملیاتی برای استفاده از خوراک های متنوع با توجه به مشکلات عدیده موجود در مسیر تهیه خوراک مجتمع پتروشیمی شازند عنوان کرد.

تولید محصولات جدید از سوی تیم توانمند پژوهشی شرکت پتروشیمی شازند تبلور خودباوری و اعتماد به توانمندی داخلی

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی به اتفاق هیات‌همراه از واحد پژوهش و فناوری (R&D) مجتمع پتروشیمی شازند بازدید به عمل آورد و در جریان آخرین اقدامات و تولید محصولات جدید در این واحد قرار گرفت.
یکی از اقدامات شرکت پتروشیمی شازند در تنوع‌بخشی و تولید محصولات جدید؛ پروژه تولید سوخت کشتی به میزان 20 هزار تن در سال است.

مهندس ولدخانی اظهار داشت: سوخت کشتی تولیدی در پتروشیمی شازند مطابق با استانداردهای جهانی کشتیرانی (IMO 2020) و بر اساس فرمولاسیونی ابتکاری و ابداعی توسط متخصصان و پژوهشگران توانمند شرکت ساخته شده و آماده عرضه به مشتریان است که تولید این محصول با کیفیت ضمن رفع نیاز بازار؛ سودآوری قابل‌توجهی برای پتروشیمی شازند به ارمغان خواهد آورد.

همچنین نصب و راه‌‌اندازی راکتور تحقیقاتی واحد پژوهش و فناوری شرکت پتروشیمی شازند از دیگر پروژه‌های بود که مورد بازدید مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی قرار گرفت.

این راکتور در راستای توسعه سبد محصولات اتوکسیله در ناحیه سه بهره‌برداری مجتمع بزرگ پتروشیمی شازند و به منظور ایجاد ارزش‌افزوده بیشتر در محصولات تولیدی این ناحیه بوده، طی دو سال گذشته توسط محققان پتروشیمی شازند نصب و راه‌اندازی شده است و تولید صنعتی برخی از این محصولات قابل استفاده در واحدهای پلی‌‌پروپیلن و پلی‌‌اتیلن پتروشیمی‌‌های سراسر کشور است؛ از قابلیت‌های راکتور تحقیقاتی پتروشیمی شازند به حساب می‌آید.

شایان ذکر است از اقدامات و فعالیت‌‌های پژوهشی و تحقیقاتی صورت گرفته در واحد R&D شرکت بزرگ پتروشیمی شازند می‌توان به تولید بومی و داخلی محصول فاین کمیکال (ARP-FAE163)، کاتالیست ROPAC به منظور احیاء کاتالیست واحد 2EH ، تولید صنعتی محصول TWIN 80 و نیز اجرای اقدامات تحقیقاتی‌وفنی در خصوص تولید محصولات اتوکسیله در کشور اشاره کرد که تمامی این اقدامات نشان از خودباوری، اعتماد به دانش‌بومی و عزم راسخ مدیران و متخصصان توانمند شرکت پتروشیمی شازند برای شکستن سد تحریم‌‌های ظالمانه بین‌‌المللی و تبلور حقیقی و عملی شعار «ما می‌توانیم» است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *