مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با اشاره به پیشرفت 50 درصدی ساخت کارخانه پلیپروپیلن پتروشیمی ایلام و بهره برداری از این طرح پتروشیمی تا سال 1401، اعلام کرد: هلدینگ خلیج فارس برای تامین خوراک صنایع تکمیلی و پائین دستی پلیپروپیلن به سرمایه گذاران بخش خصوصی تضمین میدهد.
به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، «جعفر ربیعی» در نشست با اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات استان ایلام، با اشاره به افتتاح حدود 866 میلیارد یورو پروژه پتروشیمی در استان ایلام، گفت: یکی از مهمترین سیاستهای شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در استان محروم ایلام، توسعه زنجیرههای ارزش با هدف اشتغال بیشتر فارغ التحصیلان دانشگاهها و مردم بومی استان در صنعت پتروشیمی است.
وی با اشاره به پیشرفت 50 درصدی ساخت واحد پلی پروپیلن پتروشیمی ایلام، خواستار پیگیری و مطالبه رسانهها و مردم استان ایلام برای تکمیل زنجیرههای ارزش شد و افزود: قطعا صنعت پتروشیمی نمیتواند برای همه جوانان بیکار کشور شغل ایجاد کند، اما با توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی و تکمیل زنجیرههای ارزش میتوان در کنار اشتغال جمعیت قابل توجهی از جوانان بیکار و جویای کار، محصولات جدید و متنوعی با هدف بینیازی کشور از واردات را تولید و عرضه کرد.
مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس، خواستار مشارکت بیشتر سرمایه گذاران بخش خصوصی در طرح های تکمیل زنجیره پتروشیمی ایلام شد و یادآور شد: مسئولیت صنایع پتروشیمی خلیج فارس صرفا ساخت و توسعه صنایع بالادستی و میان دستی با هدف تامین خوراک صنایع تکمیلی و پائین دستی بوده و با تولید محصولات میانی فعالان و سرمایه گذاران بخش خصوصی باید از این فرصت برای ساخت کارخانههای جدید با هدف تکمیل زنجیرهها و تولید محصولات نهایی و کالاهای اساسی مردم استفاده کنند.
ربیعی، زمانبندی بهره برداری از کارخانه پلی پروپیلن پتروشیمی ایلام را سال نیمه نخست سال 1401 عنوان کرد و اظهار داشت: با ساخت و بهرهبرداری از این واحد زمینه ارزشسازی در ایلام فراهم میشود و باید اداره صمت استان از امروز برای فراخوان و جذب سرمایه گذاران خصوصی پائین دستی پلی پروپیلن اقدام کند.
نایب رییس هیات مدیره هلدینگ خلیج فارس، با تاکید بر اینکه این هلدینگ چ به سرمایه گذاران برای تامین پایدار و مطمئن خوراک اطمینان میدهد، بیان کرد: با تکمیل زنجیره پلی پروپیلن میتوان صدها محصول و کالای اساسی در ایلام تولید و حتی بخش قابل توجهی از آن را به بازارهای منطقهای و کشورهای همسایه صادر کرد.
وی در پایان مسئولیت مهم رسانهها را امید آفرینی در جامعه دانست و با اعلام اینکه رسانهها باید سرچشمه امید برای مردم باشند، خاطرنشان کرد: در برخی رسانهها صرفا خبرهای منفی مشتری و طرفدار دارد، اما باید در کنار نقدهای منصفانه و سازنده برای امید آفرینی در جامعه هم تلاش کنیم.
https://eghtesademelat.ir/?p=96774