به گزارش اقتصادملت به نقل از روابط عمومی شرکت سبدگردان دارایی نیکی؛ اجتماع پائیزی اهالی بورس در کیش امسال یازدهمین سال خود را برگزار خواهد کرد. جماعتی که 52ماه است که دارند از جیب میخورند و با ضررهای سنگینش میسوزند و میسازند!
زمان اما وقت گلهگذاری و شکایت نیست. نمایشگاه ظرفیتهای بازار سرمایه و سرمایهگذاری قرار است که بگوید بورس توانایی تامین مالی بخشهای مختلف را دارد. قرار است بورس یار شاطر دولت باشد؛ نه بار خاطر!!
معمول بر این است که بورسیها یکبار در نیمه اول سال و یکبار هم در نیمه دوم سال این گردهمایی را برگزار میکنند؛ یکی در تهران و دیگری در کیش.
نمایشگاهی که میخواهد موضوع سرمایهگذاری و دستاوردهای صنعت مالی را به رخ بکشد و محلی باشد تا سرمایهگذاران از نزدیک با کارشناسان، متخصصان، مدیران و تصمیمسازان مالی به گپ و گفت بپردازند.
اما شرایط در کیش کمی متفاوت است. الگوی نمایشگاه کیش بیش از آنکه برای مشتریان حقیقی و عام باشد؛ برای خلق ارتباطات حقوقی و استفاده از بسترهای مراوداتی بین فعالان بخشهای مختلف اقتصادی با نهادهای مالی و سرمایهگذاری طراحی شده است.
در واقع اگر نمایشگاه تهران را به نوعی مجمععمومی سالانه بازار سرمایه بدانیم که سهامداران و عموم سرمایهگذاران برای کشف حقایق تازه و گرفتن پاسخ سوالات و ابهامات به گوشهوکنار آن میروند؛ نمایشگاه کیش یک نوع گردهمایی و هماندیشی فعالان اقتصادی، مالی و سرمایهگذاری است که در آن به راهحلها، مشکلات و مسیرهای تازه برای نیل به اهداف و توسعه ارتباطات بین دستگاهی پرداخته میشود.
با عبور از انواع ریسکهای سیستماتیک؛ نمایشگاه کیش را میتوان پر پرواز بازارهای مالی به سمت ارتباطات بینالمللی و کشف بازارهای جدید دانست. بیشک راحتی تردد صاحبان سرمایه و سرمایهگذاران خارجی به کیش و امکان پروازی آسان به دوبی مسیری را به وجود میآورد که در آیندهای نه چندان دور باید اهمیت ویژهای برایش قائل شد.
توسعه معاهدات بینالمللی از جمله بریکس و شانگهای و حل مسائل منطقهای؛ چشماندازی روشن برای توسعه سرمایهگذاریها و رونق بازارهای مالی را نشان میدهد. نمایشگاه کیش را میتوان با یک دیدگاه ملی به محلی برای نمایش دستاوردهای مالی، بانکی و بیمهای کشورهای دیگر قرار داد تا هم مشکلات و موانع پیشروی ارتباطات بین بازارها حل شود و هم انواع دستاوردها و پیشرفتها در معرض دید سرمایهگذاران بینالمللی قرار گیرد.
اینجا در کیش و به افق سرمایهگذاری میتوان ایستاد و آیندهای روشن را دید که در پس دریای متلاطم ریسکها رخ مینماید. ایران برای توسعه پایدار به تولید نیاز دارد و تولید هم به تامین مالی و سرمایهگذاری وابسته است.
رشد اقتصادی بالا با سرمایهگذاری داخلی و خارجی رخ میدهد و همه اینها میطلبد تا سرمایهگذاران، سرمایهپذیران و مدیران بنگاههای اقتصادی و مالی به ادبیات مشترک و راهحل همکاری برای خلق ثروت برسند.
یاسر فلاح
مدیرعامل و نائبرئیس هیاتمدیره شرکت سبدگردان دارایی نیکی
https://eghtesademelat.ir/?p=263862