اولین نمایشگاه گروهی «آثار هنری با مو شینیون» به همت استاد حکیمه بخشی مدیر هنری و ملکه شینیون ایران و با همکاری استاد بنفشه زارعی استراتژیست، مشاور و برندیگ صنعت زیبایی و مهندس قهرمانزاده مدیر برگزاری این رویداد و موسس و مدیرعامل ایران مستر آکادمی با حضور 30 بانوی هنرمند برتر رشته شینیون در عمارت عینالدوله تهران برگزار شد و با استقبال بینظیر علاقهمندان این رشته هنری مواجه شد.
به گزارش خبرنگار ما؛ استاد حکیمه بخشی مدیر و موسس اولین آکادمی طراحی موی ایران در حاشیه افتتاحیه اولین نمایشگاه گروهی «آثار هنری با مو شینیون» گفت: اولین کسی هستم که در رشته شینیون در سطح جهانی به کسب مدال طلا، مدال نقره، مدال برنز و کاپ ستاره طلایی جهانی موفق شدم.
وی در ادامه افزود: سالها زحمت کشیدم تا بتوانم در این رشته علاوه بر اینکه به هنرجوهای خود آموزشهای لازم را بدهم تا چگونه بتوانند موها را دیزاین کنند و hair style را از پایه یاد بگیرند؛ همچنین بتوانند قسمت هنری کار را هم به اجرا در بیاورند.
استاد بخشی با تاکید بر اینکه تمامی انسانها با هنر زنده هستند، خاطرنشان کرد: زمانی که بانوان هنر دست خود را میبینند و وقتی کار میکنند و هنگامی که دیده میشوند؛ لذت بیشتری برای آنها دارد. به همین دلیل تمام تلاش من این است که این هنر را در سطح ایران گسترش دهم و حتی فراتر از مرزها بتوانم تیم آرایشگران ایرانی را در سطح جهانی نیز معرفی کنم.
ملکه شینیون ایران در ادامه گفت: علاوه بر اینکه در ایران در رشته شینیون فعالیتهای قابلتوجهی انجام دادهام؛ همچنین تلاش کردهام که این هنر را خارج از مرزها نیز نشان دهم؛ چراکه بانوان ایرانی هم استعداد، هم هنر و هم لیاقت آن را دارند که در سطح وسیعتر و بزرگتری دیده شوند.
وی در خصوص دلایل شکلگیری ایده برگزاری چنین نمایشگاهی گفت: ایده برگزاری چنین نمایشگاهی از سالها قبل در ذهن من شکل گرفته است. 16سال است که در این حرفه فعالیت دارم و به دلیل اینکه با یک هنرمند زندگی میکنم و تابلوهای هنری ایشان را در نمایشگاههای متعددی دیدهام؛ همیشه دوست داشتم که تابلوهای نقاشی روح، حس و مو داشت و میتوانستم موها را دیزاین کنم و به نمایش علاقهمندان بگذارم.
وی با اشاره به اینکه 30 هنرجو 30 اثر خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشتهاند، گفت: متاسفانه این نمایشگاه یک روزه برگزار شده است. به دلیل اینکه استقبال زیادی از آن شده و جمعیت زیادی مشتاق بازدید این نمایشگاه بودند، اما به دلیل محدودیتهای موجود توانستیم نمایشگاه را فقط در یک روز برگزار کنیم. البته قصد داریم عکس و فیلمهای مربوط به نمایشگاه را برای بازدید علاقهمندان در سایت بارگذاری کنیم.
استاد بخشی با بیان اینکه برنامههای گستردهتری داریم تا بتوانیم در آینده نزدیک در سطح وسیعتر، بزرگتر و گستردهتری کار را اجرا کنیم، افزود: ما حتی هنرجوهایی داریم که خارج از ایران زندگی میکنند و بسیار تمایل دارند تا در چنین رویدادهایی حضور داشته باشند. برای همین نمایشگاه یکی از هنرمندان از پاریس و هنرمند دیگری از ایتالیا با ذوق برای بازدید به ایران آمدند تا فقط این کارها را از نزدیک ببینند. به همین دلیل امیدواریم در آینده نزدیک بتوانیم چنین نمایشگاههایی را وسیعتر و در سطح بینالمللی برگزار کنیم.
ملکه شینیون ایران خطاب به هنرمندان این بخش گفت: در اینجا لازم است به بانوان عزیزی که در این صنف فعالیت میکنند؛ بگویم که رشته شینیون چالشها، مسائل و مشکلات بسیار زیادی دارد. در همین خصوص اکثر همکاران این بخش معمولا در مسیر پیشرو با ناامیدیها و ناکامیهایی روبهرو میشوند و درجا میزنند. بسیار از آنها سالنهای خود را جمع میکنند و ناامید میشوند. من هنرجوهای زیادی دارم، اما میخواهم بگویم که ناامید نشوید. اگر ایدهای در ذهنتان است، اگر هدفی دارید، مطمئنا یک روزی به آن میرسید و آن روز؛ وقتی است که شما در حوزه کاری خود استمرار و تلاش داشته باشید. وی خاطرنشان کرد: اگر یک روز؛ فقط یک روز اهدافتان را فراموش نکنید و اگر شده حتی یک قدم کوچک در جهت رسیدن به هدفتان بردارید؛ مطمئنا میتوانید همه اهدافتان را دستیافتنی بدانید.
استاد بخشی در خصوص پروسه زمانی برگزاری این رویداد گفت: استارت برگزاری این نمایشگاه از سه ماه پیش در جلسه مشترک با استراتژیست این نمایشگاه (استاد بنفشه زارعی) شکل گرفته. سپس در اطاق فکرهای متفاوت و طولانی ایران مستر آکادمی به مدیریت مهندس قهرمان زاده ،ایده اجرای این نمایشگاه از جنبه های مختلف به بحث و گفتگو گذاشته شده تا بتوانیم این ایده را برای اولین بار در ایران به بهترین نحو ممکن اجرا کنیم. تمام سعی ما در اطاق فکرهای طولانی بر این موضوع متمرکز بود که تک تک جزییات باید درخور نمایش این هنر باشد. آقای مهندس قهرمان زاده افزود از انتخاب نام نمایشگاه تا حتی طراحی هویت بصری این نمایشگاه زمان زیادی برد.
«رشته» نماد پاکی زن
رویا اکبری مدرس شینیون هم با اثر «فرشته» که نماد پاکی زن است؛ در این نمایشگاه شرکت کرد. وی در این خصوص گفت: برای این اثر از مو مصنوعی استفاده کردم و از خانم بخشی بابت برپایی این نمایشگاه که باعث معرفی هنر ما هنرمندان شده است؛ سپاسگزارم.
اکبری در پایان گفت: مدت یکسال در رشته شینیون فعالیت میکنم و از اینکه در این نمایشگاه شرکت کردم بسیار خوشحالم.
«مرجان دریایی»
زهرا خرسندی هم یکی دیگر از شرکتکنندگان در این نمایشگاه میگوید: ده سال است که با خانم بخشی همکاری دارم و از بر پایی این نمایشگاه بسیار خوشحالم.
وی با بیان اینکه نامگذاری «هنر هشتم» برای این نمایشگاه بسیار مناسب و برازنده بود، گفت: من با اثر «مرجان دریایی» در این نمایشگاه شرکت کردم و امیدوارم اینگونه نمایشگاهها به صورت گروهی ادامهدار باشند.
«آلونیا»
افسانه بخشی هم با اثر «آلونیا» به نمایشگاه هنر هشتم آمد. وی در این خصوص گفت: من از هنرجویان استاد بخشی هستم و با اثر «آلونیا» در این نمایشگاه شرکت کردهام. «آلونیا» به معنای دوستدار است و این اثر برگرفته از احساس درونی من است.
وی گفت: مدت ۵ سال در رشته شینیون فعالیت دارم و بسیار خوشحالم که در این نمایشگاه شرکت کردم. به نظر من شینیون میتواند به عنوان یک صنعت هنری محسوب شود.
«لاله عباسی»
مینا رحیمی هم یکی دیگر از هنرجویان استاد بخشی است که با اثر «لاله» به نمایشگاه هنر هشتم آمد. وی در این خصوص میگوید: مدت ۱۰سال است که در رشته شینیون فعالیت دارم و سه چهار ماهی میشود که در حرفه شینیون فانتزی فعالیت دارم.
وی در ادامه گفت: نام اثر هنری من «لاله عباسی» است که نشاندهنده خون پاک شهیدان است. من در این نمایشگاه هنری شرکت کردم و اولین کلاسی که با استاد بخشی داشتم؛ رشته شینیون فانتزی بود. رحیمی با بیان اینکه دوست داشتم با پروژه نجات و یکی هم آغوش که به معنای آغوش مادر است؛ در نمایشگاه شرکت کنم، اما حتما با اثر آغوش شرکت خواهم کرد.
«مرگ تا تولد لیلا»
لیلا خیری مستر آکادمی بینالمللی بخشی درباره اثر هنری خود گفت: در این تابلو قصد داشتم نشان دهم که همه مردهایم و مرگی عمیق ما را فرا گرفته است. تغییر درد دارد، درد رنج به همراه دارد و آگاهی تولد دوباره است و زن خالق است و زن آگاه برابر است با جامعه سالم.
رویاسالاری مستر ارشد آکادمی بخشی نیز در حاشیه برگزاری این نمایشگاه درباره هدف خود از حضور در این رویداد گفت: به دلیل اینکه اولینبار در ایران این رویداد برگزار میشود؛ ما نیز علاقمند به برداشتن محدودیتها و در معرض نمایش قرار دادن کارهای خود به صورت عمومی بودیم.
وی افزود: کارهای ارائه شده در این نمایشگاه که مربوط به رشته بیوتی است؛ بسیار فوقالعاده است و نشان میدهد که در این رشته خانمهای هنرمند زیادی وجود دارند. خیلی از افراد این رشته را سطحی میدانند؛ در حالی که این عکسها نشان میدهد کارهای بیوتی دارای عمق بسیار و نمایانگر زیبایی درون تعالی انسان است.
نورا سررشتهدار از مربیان شینیون آکادمی بخشی با اشاره به یکی از تابلوهای نمایشگاه گفت: این تابلو مفهوم رهایی را از تاریکی و سیاهی به سمت نور میرساند. رنگبندیهای موجود در این تابلو نمایانگر آشنایی با چاکراهها و کالبد انسان است که نقاط ضعف را تبدیل به نقاط قوت میکند. نقاطی که در قالب یک پروانه به تصویر کشیده شده که به سمت نور و روشنایی در حرکت است.
وی اولین نمایشگاه طراحی موی ایران را غیرقابل توصیف و دارای جاذبههای بسیار متأثر از زیبایی آثار دانست که آینده بسیار زیبایی خواهد داشت.
زهرا جهانی از شهرستان گناباد نیز با اشاره به زمان ثبتنام برای حضور در این نمایشگاه گفت: در بهمن ماه سال گذشته برای اولینبار این ایده توسط استاد بخشی برای هنرجویان مطرح شد و من نیز ثبتنام کردم که پس از تائید استاد بخشی در این نمایشگاه آثار خود را عرضه کردم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در کشور ایران رشته بیوتی و کارهای فشن هنوز جایگاه خود را به درستی پیدا نکرده است؛ این یک فرصت مغتنم برای نمایش هنر دست زنان ایرانی است. اگر بتوانیم زمینه حضور در مسابقات بینالمللی را به دست بیاوریم؛ قطعا حمایتهایی گسترده و زمینههای بیشتری برای فعالیت در این حوزه خواهیم داشت.
مریم محجوب مدرس شینیون آکادمی بخشی نیز با اشاره به طرح ایده برای شرکت در این نمایشگاه از اجرای تابلوی گل شیپوری به عنوان نماد رستاخیز و تولد خبر داد. وی کارهای نمایش داده شده در این رویداد را بسیار بینظیر عنوان کرد و خواستار نشان دادن هنر دیگر فعالان لاینهای مختلف و غلبه بر ترس به صورت یک هدف کلی در پیشرفت کاریشان شد.
در پایان مهناز بابایی مربی شینیون آکادمی بخشی هم علت حضور در این نمایشگاه را طرح و ایده ارائه شده از طرف موسس آکادمی عنوان کرد و گفت: با کمک و حمایت استاد بخشی توانستیم تا این مهم را به انجام برسانیم. پاییز موضوع تابلویی است که در این رویداد ارائه کردم و دلیل این امر نشان دادن رنگهای جذاب این فصل زیبا بود تا نشان بدهم پاییز پر از نشاط و روح و زندگی است.
وی اظهار امیدواری کرد تا در آینده زمینه برگزاری اینگونه نمایشگاهها در محیطی بزرگتر و با تعداد بیشتری هنرمند زن برای زنان ایرانی بیش از پیش فراهم شود.
الهه جنگل
ستایش نوری دختری 17 ساله که کوچکترین شرکتکننده این نمایشگاه محسوب میشود، به خبرنگار ما گفت: با افتخار کوچکترین عضو هنری نمایشگاه «هنر هشتم» هستم که به همت استاد بخشی برگزار شده است.
وی در خصوص ایده شکلگیری اثر هنری «الهه جنگل» گفت: ایده اثر هنری من «الهه جنگل»؛ برگرفته از جنگل، افسانهها و داستانهایی است که در این خصوص در ذهن داشتم. در این تابلو با توجه به رنگهای سبز روی سر این زن میتوان به این نتیجه رسید که سرسبز بودن چقدر زیباست و یک زن میتواند چقدر زیبا باشد که بر روی بدنش شکوفه رشد کند.
نوری گفت: بسیار خوشحالم که در کنار استاد بخشی هستم و هنر من بهتر دیده میشود و از سوی دیگر میتوانم راهم را بهتر پیدا کنم.
وی خاطرنشان کرد: دوست دارم که چنین رویدادهایی باز هم برگزار شود تا هنر ما شینیونکاران بیشتر و بهتر از همیشه دیده شود.
این بانوی 17 ساله با بیان اینکه همزمان با تحصیل، شینیونکار و عروس کار و مدرس شینیون هم هستم، گفت: قصد دارم هم برای ادامه تحصیل و هم ادامه فعالیت هنری و کاری این روند را ادامه دهم. در همین راستا هم سالن زیبایی داریم و هم آموزشگاه که به هنرجویان آموزشهای لازم در این خصوص داده میشود.
آثار هنری ما بسیار زیباتر کنار هم دیده میشود
فاطمه سلمانی مدرس تخصصی شینیون و مقامآور جهانی در سطح بینالمللی این رشته نیز از دلیل حضورش در نمایشگاه چنین میگوید: موضوعی که به تصویر کشیدم؛ نشاندهنده یک روح آزاد و رها است که میتواند هر جایی میخواهد؛ برود. این اثر در هوا آزاد بودن و در باد بودن مثل قاصدک را نشان میدهد.
وی در ادامه گفت: این نمایشگاه اولین نمایشگاهی است که در صنعت زیبایی به این سبک برگزار شده است. تاکنون چنین نمایشگاهی نداشتیم و به همین دلیل اسم آن «هنر هشتم» انتخاب شده است.
وی با بیان اینکه بسیار خوشحالم که در خدمت اساتید هستم، گفت: ما گروهی از هنرجویان استاد بخشی هستیم. حضور در این نمایشگاه حس قشنگ و خاصی به ما داده است که میتوانیم آن را به نمایش بگذاریم. سالها با استاد بخشی کار میکردیم، اما این آثار هنری را در هیچ جایی نمیتوانسیتم به نمایش بگذاریم، اما امروز آثار هنری ما بسیار زیباتر کنار هم دیده میشود.
«نور» از اصفهان آمد
سحر طهماسبی هم با «نور» از اصفهان به نمایشگاه «هنر هشتم» آمد. طهماسبی با لهجه شیرین اصفهانی از ایده شکلگیری اثر هنری خود چنین گفت: انسان بزرگترین خیر و شر عالم هستی است و چه خوش آنهایی که خیرشان بیشتر و نورشان روشناییبخش است.
وی با بیان اینکه 15سال سابقه کار دارم و نزدیک به 8 سال هست که تخصصی کار شینیون میکنم، در ادامه گفت: ایده این اثر در کل در ذات درونی خودم بود و همیشه دوست داشتم آن را به نمایش بگذارم. اینکه یک آدم چگونه میتواند هم حالت خیر و نیکی خود را داشته باشد و هم حالت شر و نیمه تاریکی خود را. به همین دلیل در این تابلو این موضوع را به نمایش گذاشتم. یک طرف نیمه تاریکی انسان و یک طرف نیمه نور و روشنایی انسان است.
طهماسبی با بیان اینکه حس خیلی خوبی دارد که به عنوان اولین افراد در کشور توانستیم در این نمایشگاه شرکت کنیم، گفت: قطعا در کنار استاد بخشی توانستیم این اتفاق بزرگ را رقم بزنیم و حس خیلی خوبی دارد که اصلا قابل توصیف نیست.
زن در زیبایی سرآمد است
سیما حیدری هم از شهر ماهشهر استان خوزستان به نمایشگاه «هنر هشتم» آمده است.
حیدری در خصوص ایده خود میگوید: کار من برگرفته از یک شعر است:
«مدح روشن میان اختران پنهان نمیماند
میان شاخههای گل مشو پنهان که پیدایی»
وی در ادامه افزود: تصویری که من در این اثر ساختم این است که زن در زیبایی سرآمد است؛ حتی در میان دستههای گل که خود مظهر لطافت و زیبایی است.
حیدری با تاکید بر اینکه این اثر نشاندهنده آن است که زن در همه حال زیباترین خلقت خداوند است، گفت: حتی در میان دستههای گلی که میتواند از رنگها، لطافت و زیبایی خاصی تشکیل شده بود؛ باز هم زیبایی و لطافت زن منحصربهفرد و خاص است.
وی در ادامه با بیان اینکه حضور در این دوره از نمایشگاه برایم بسیار با ارزش است، گفت: استاد بخشی باعث شدند که در درون من علاوه بر هنر شینیونی که داشتم؛ بتوانم اثر جدیدی خلق کنم. از سوی دیگر بتوانیم این موضوع را به تصویر بکشیم که ظریفترین چیزی که تار مو هست؛ ساختههایی از آن داشته باشیم که شاید در ذهن خیلی از افراد نگنجد و به فکرشان هم نرسند.
حیدری در پایان از متولیان برگزاری این نمایشگاه که فرصت نمایش هنر هنرمندان را فراهم کردند؛ تشکر و قدردانی کرد.
روح پروانهای از یزد
ریحانه آبیارپور هم از استان یزد با «روح پروانهای» آمد. اثری که به گفته وی «از قلب همان برون تراود که در اوست.»
وی با 23 سال سابقه کار در رشته آرایشگری میگوید: یکی از علایقم شینیون است و در مسابقات جهانی هم در این رشته شرکت کردم و مقامآور مسابقات جهانی هستم.
آبیارپور با بیان اینکه طراحی این اثر از آذر ماه شکل گرفت و بعد از آن طراحی را شروع کردم، گفت: ابتدا میخواستم این ایده را در مدل اجرا و عکاسی کنم، اما با توجه به اینکه نمایشگاه پیش آمد؛ تصمیم گرفتم که به این شیوه اجرا کنم و در مدت زمان کوتاهی کار را جمع کردم و امروز از اینکه در این نمایشگاه حضور دارم؛ بسیار خوشحالم.
«سیمرغی» از مشهد
لیلا بیات مدرس و شینیونکار تخصصی عروس که با اثری تحتعنوان «سیمرغ» از مشهد در اولین نمایشگاه گروهی آثار هنری با مو شینیون شرکت کرده است، به خبرنگار ما گفت: از استاد بخشی بابت برگزاری این نمایشگاه ممنونم.
وی در خصوص این نمایشگاه گفت: برگزاری چنین نمایشگاهی میتواند در بهتر دیده شدن هنر هنرمندان و به خصوص ما شینیونکاران بسیار تاثیرگذار باشد.
«همای سعادت»؛ الماسم را درخشان کرد
محدثه محمدزاده با طرح «همای سعادت» نیز از مشهد در این نمایشگاه شرکت کرده است. وی در خصوص ایده شکلگیری این اثر میگوید: به دلیل اینکه سال گذشته همای سعادت در ایران دیده شد و من خیلی دنبال طرح بودم و انتخاب خیلی سخت بود، اما دنبال طرحی بودم که بین این همه هنر دیده شود. سرانجام تصمیم گرفتم همای سعادت را طراحی کنم.
وی گفت: خیلی خوشحالم که نمایشگاهی به این عظمت گذاشته شده تا هنر و اثر هنرمندان این عرصه بهتر دیده شود؛ این در حالی است که خیلیها هنر دارند، اما نمیتوانند هنرهای خود را به نمایش بگذارند.
محمدزاده همچنین گفت: اگر چنین نمایشگاهی باز هم برگزار شود؛ با اشتیاق زیادی شرکت خواهم کرد. بسیاری از هنرمندان در شهرستانها هستند که دیده نمیشوند؛ امیدوارم که شرایط و بسترهای حضور تمام هنرمندان در چنین نمایشگاهها و رویدادهایی وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه همیشه ایدههایی در سرم بود، اما نمیدانستم چگونه باید اجرا کنم، گفت: در همین راستا و با حضور در دورههای آموزشی استاد بخشی با این نمایشگاه آشنا شدم و الماس من هم کم کم شروع به درخشیدن کرد. قطعا از اینجا برگردم؛ شرایط خیلی برای من متفاوت خواهد بود.
سرخی یلدا
سرخی آتش به روی ماه رخسارت چکید
باید از آن گونههای تو انار تازه چید
فاطمه رضایی مدرس لاین شینیون نیز با اثر «یلدا» که برگرفته از شب یلدا و سرخی دانههای انار است؛ از مشهد در این نمایشگاه شرکت کرد. وی به خبرنگار ما گفت: در اثر «یلدا»؛ شب یلدا و سرخی دانههای انار را به تصویر کشیدم.
وی در ادامه گفت: از استاد بخشی که این نمایشگاه را فراهم کردند تا ما کارهایمان را به نمایش بگذاریم؛ ممنون و سپاسگزارم.
رضایی خاطرنشان کرد: تمامی ایدههای خانم بخشی عالی و منحصربهفرد است و من از تمامی این ایدهها استقبال میکنم و امیدوارم که بتوانیم مسابقاتی را هم در این خصوص در ایران برگزار کنیم.
«دست خدا» امید میآفریند
سارا عربپور یکی از هنرمندان شرکتکننده در این نمایشگاه گفت: من مستر آکادمی بخشی هستم و با یک تابلو با نام هنری «دست خدا» در این نمایشگاه شرکت کردهام.
وی در ادامه افزود: این اثر با هدف امیدآفرینی در مخاطب خلق شده است و تغییر از وضعیت ناامیدی به امید و موفقیت را به مخاطبان القا میکند.
این هنرمند تاکید کرد: تجربه حضور در این نمایشگاه تجربه بسیار خوبی است و امیدوارم بارها تکرار شود.
پشتکار در تابلو«گندم»
زهره مولوی هنرمند دیگری بود که از شهر یزد در این نمایشگاه شرکت کرد. وی در این باره گفت: در این نمایشگاه با تابلو«گندم» شرکت کردم .
وی با اشاره به دلیل نامگذاری تابلو خود افزود: من با تلاش فراوان به اندازه خوشههای گندم نمونه کار زدم. کارهای بسیار خوبی که هیچوقت این آثار هنری دیده نمیشد، اما با این حال همیشه شکرگزار خدا بودم و باز هم تلاش میکردم.
ققنوس در «کام خاکستر» بر می خیزد
زهره مولوی یکی دیگر از هنرمندان شینیونکار که از همدان و شهر نهاوند در این نمایشگاه حضور یافته است، گفت: من بیست سال سابقه فعالیت در این رشته را دارم و با تابلو«کام خاکستر» در این نمایشگاه شرکت کردهام.
وی با تشریح مفهوم اثر خود گفت: این اثر درباره یک ققنوس است. در واقع پیام این تابلو این است که هر انسانی میتواند خود تصمیم بگیرد که بعد از سوختن همچون یک ققنوس جدید دوباره آغاز شود و از خاکستر برخیزد.
این هنرمند با اشاره به مشکلات هنرمندان این رشته تاکید کرد: بدترین مشکل این است که آرایشگر به عنوان هنرمند دیده نمیشود و از جایگاه شایسته خود در جامعه برخوردار نیست که امیدوارم این نمایشگاه گام مهمی در این راستا باشد.
مریم برم که از مدرسان شینیون و یکی از هنرمندانی است که با اثر «تئوری وحدت وجود» در این نمایشگاه حضور پیدا کرده بود، گفت: نمایشگاه هنر هشتم به رهبری استاد حکیمه بخشی برگزار شده و ما بر اساس دانش خود در خصوص موآرایی با همکاری تیمی و با راهنمایی استاد بخشی توانستیم تابلوهای خود را خلق کنیم .
این هنرمند ادامه داد: تاکنون رشته کاری ما به عنوان خدمت دیده میشد؛ در حالی که بخش اعظم کارِ ما روح هنری در خود دارد که هرگز دیده نشده است.
نادیا حسینی از دیگر هنرمندان و مدرسان شینیون که از استان البرز در اولین نمایشگاه گروهی آثار هنری شینیون شرکت کرده بود، گفت: در این نمایشگاه اولین کار فانتزی خود را با نام «ایران» ارائه کردم که نماد یک زن قوی در ایران با سه رنگ پرچم کشورمان نشان داده شده است. وی ابراز امیدواری کرد که این نمایشگاههای هنری و کارهای گروهی ادامه پیدا کند.
شیوا اسدی نیز که از مدرسان شینیون از استان البرز با اثر خود به نام «من در من» در این نمایشگاه شرکت بود، گفت: اثر و کاری که در نمایشگاه هنر هشتم ارائه کردم؛ یکی از رویاهای خودم بوده که از زمان کودکی داشتم و اکنون روی تابلو پیادهسازی کردم.
شیوا وظیفه از مدرسان شینیون و از شهر اردبیل هنرمند حاضر در این نمایشگاه با اثری به نام «عشق» شرکت کرده بود که برگزاری این نمایشگاه را در جهت ترویج فرهنگ کارگروهی عالی توصیف کرد و گفت: این نمایشگاه برای همه هنرمندان دستاوردهای خوبی خواهد داشت و تلاش خواهیم کرد تا برنامه و اهداف بزرگتری را پس از نمایشگاه دنبال کنیم.
سهیلا صابری از دیگر هنرمندان شرکتکننده در نمایشگاه هنر هشتم بیان کرد: اثری که در این نمایشگاه ارائه کردم؛ «نوای مرغ حق» است که پشت این کار علاقه بسیاری وجود دارد؛ چراکه جزئیات این اثر زیاد و کار پرچالشی و پرهیجانی بود.
وی گفت: هدف از این نمایشگاه نمایش آثار هنری شینیون و کارگروهی هنرمندان در این عرصه است.
سمیه فتحی از مدرسان شینیون و هنرمندی که با اثر «شاه بانو» به اولین نمایشگاه گروهی آثار هنری با مو آمده بود، گفت: اثری که در این نمایشگاه به نمایش گذاشتم؛ برگرفته از داستان یک پروانه با بالهای بزرگ است.
این هنرمند ادامه داد: نمایشگاه هنر هشتم با اراده استاد حکیمه بخشی و راهنمایی بینظیر این فرد به نحوه احسن برپا شده است.
از دیرباز هفت رشته در جهان به عنوان رشتههای هنری شناخته شدهاند. این گروه بر آن شد تا این پیشفرض عمومی را تغییر داده و رشته شینیون به عنوان یک رشته زیبایی و هنری دیده و پیشفرضها را تغییر داده و از پنجرهای دیگر به این حوزه نگاه کنند.
الهام خادمی با خود دختر آفتاب را آورد
مدیر و موسس آموزشگاه فرشتگان با خود دختری از سرزمین نور و آفتاب را آورده بود. این تابلو تار به تار با مو تنیده شده بود و به اسم دختر آفتاب حکایت از معصومیت و عزتنفس دختران ایرانی را دارد. وی در ادامه افزود: تکمیل این تابلو ماهها زمان برده و بعد هنر شینیون نیازمند تواناییهای خاص در رشته شینیون فانتزی است که اکثر افراد در کل دنیا به این تکنیکها اشراف دارند.
این هنرمند امید داشت که نمایشگاههای بیشتری در سطح ایران و بینالملل برای این هنر خاص و تازه اجرا شود.
تابلو آزادی افکار حکایت دست و پا زدن بشر امروزی در بین ایدهها و افکار و مشغلههای مختلف است که با دستان توانمند گلناز نجفی مدیر و موسس آموزشگاه عاطفه به تصویر کشیده شده بود.
وی گفت: هدف از شرکت در این نمایشگاه گروهی نمایش هنر کارگروهی و به رخ کشیدن توانمندیهای استایلیستهای ایرانی است.
لیلیث الهه طوفان
باران عابدینی مدیر و موسس آموزشگاه فنی-حرفهای تابلویی از لیلیث که در اساطیر به الهه طوفان و باد معروف است را در نمایشگاه به نمایش درآورده بود. عابدینی گفت: چون ریشه لغوی عبری لیلیث به شب برمیگردد؛ کل تابلو را با تارهای مو مشکی کار کردهام که این موضوع باعث گیرایی و جذابیت تابلو شده است. وی استقبال بازدیدکنندگان از نمایشگاه را بینظیر اعلام کرد و افزود: به لحاظ برگزاری این نمایشگاه در سطح حرفهای اجرا شده است.
شیوا تدین پور
https://eghtesademelat.ir/?p=244691