چرا متاورس برای بانک‌ها جذابیت دارد؟

یک کارشناس فناوری گفت: بانک‌های کشور باید به سمت فناوری‌های نوین (متاورس) حرکت کنند؛ چرا که نادیده گرفتن ظرفیت چنین فناوری‌ها در بلندمدت می‌تواند برای برخی از حوزه‌ها پرهزینه باشد؛ بنابراین در صنعت بانکداری با توجه به ماهیت آن فناوری‌هایی مثل متاورس می‌تواند بسیار تاثیر گذار باشد.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی بانک ایران زمین؛ همه ساله شاهد ظهور فناوری و تکنولوژی‌های نوین در دنیا هستیم که بایستی خودمان را براساس آن باید وفق دهیم یکی از این فناوری‌ها، فناوری متاورس است که باید برای رسیدن به اهداف توسعه در این عرصه تلاش کرد. امروزه برخی از ارگان‌ها و سازمان‌ها تلاش می‌کنند که از این فناوری‌های نوظهور بهره‌مند شود و در همیت راستا بانک‌ها در تلاش هستند که به این حوزه ورود کنند.
بسیاری از متخصصان و کارشناسان بر این باورند که آینده اینترنت به دنیای متاورس ختم خواهد شد، در واقع تمامی پلتفرم‌های مجازی فعلی که هم اکنون از آن‌ها در حال استفاده هستیم در آینده نزدیک در محیط متاورس در دسترس ما قرار خواهد گرفت. می‌توان گفت که متاورس دنیای مجازی فعلی را یک گام به دنیای واقعی ما نزدیک‌تر خواهد کرد و با استفاده از فناوری‌های جدید امکان استفاده از حواس پنچ گانه را هم برای ما در این دنیا فراهم خواهد آورد.
لازم به ذکر است؛ در حال حاضر بسیاری از شرکت‌های بزرگ دنیا اقدام به ایجاد زیر ساخت‌ها و سکو‌های متاورسی و توسعه دنیای مجازی خود با رویکرد‌های متفاوت از همدیگر کرده اند. شرکت‌های مثل مایکروسافت، فیسبوک، اپل، انودیا و بسیاری دیگر همگی در حال توسعه زیر ساخت‌های متاورسی خود هستند.
در همین راستا حسین مطلبی کارشناس حوزه فناوری اظهار کرد: امروزه فناوری‌های دیجیتال در دنیای فعلی به سرعت در حال رشد و توسعه است اماچیزی که در این میان حائز اهمیت است کمک رساندن آن‌ها در بهبود فرایند‌های تجاری و تعاملات بین‌المللی و داخلی است.
وی تصریح کرد: بانک‌های کشور از جمله “بانک ایران زمین”باید به سمت این فناوری‌های نوین حرکت کنند چرا که نادیده گرفتن ظرفیت و پتانسیل‌های چنین فناوری‌ها در بلندمدت می‌تواند برای صنایع و برخی از حوزه‌ها پرهزینه باشد؛ بنابراین در صنعت بانکداری با توجه به ماهیت آن فناوری‌هایی مثل متاورس می‌تواند بسیار تاثیر گذار بوده و عدم رغبت به آن برای مؤسسه‌های مالی پرهزینه و جبران ناپذیر است.
وی تأکید کرد: اگر به زیر ساخت‌های دنیای متاورسی نگرشی صحیح و اصولی داشته باشیم متوجه خواهیم شد که بستر این فناوری بر پایه بلاک‌چین، ارز‌های دیجیتال و توکن‌های غیر قابل تعویض است و این موارد است که متاورس را برای صنعت بانکداری جذاب، و کمک می‌کند بتوان آن‌ها را بعنوان یک اقتصاد دیجیتال در نظر گرفت.
این کارشناس فناوری معتقد است، بانکداری دیجیتال شدیداً روبه‌رشد بوده و استفاده از هوش مصنوعی و متاورس در آن یک مرحله الزامی برای اختصاص منابع بزرگ سرمایه‌گذاری است.
وی با توصیه هرچه سریعتر برای ورود به بحث متاورس خاطرنشان کرد: رقابت متاورسی یک رقابت سریع خواهد بود و کسانی که همگام با آن پیش نیایند، جا می‌مانند و ورشکسته می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *