شرکت محصولات کاغذی لطیف در دوره یکماهه منتهی به ۳۱ شهریور سال جاری موفق به ثبت رکورد ۵۳/۵میلیارد تومانی درآمد شد، درآمدی که بهازای فروش ۲۱۱۱ تن تیشو در شهریورماه و از طریق فروش داخلی محقق شده است.
به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی شرکت محصولات کاغذی لطیف ؛ دکتر سید احمد میری سرپرست شرکت محصولات کاغذی لطیف با اشاره به رکورد بیسابقه فروش این شرکت طی ماه گذشته ابراز کرد: این رکورد نسبت به تناژ فروش ماه قبل 70 درصد و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 24 درصد افزایش داشته است.
سرپرست شرکت محصولات کاغذی لطیف ضمن اعلام رشد 70/39درصدی درآمد شرکت لطیف نسبت به ماه قبل از رشد 62/22درصدی نسبت به میانگین ماههای اخیر و 100/5درصدی نسبت به ماه مشابه سال قبل خبر داد.
دکتر میری این رکورد بیسابقه را که برای اولین بار از بدو تأسیس لطیف محقق شده است ماحصل بازاریابی گسترده و جذب مشتریان جدید از طریق واحد فروش و تلاش سایر همکاران متخصص و کارآمد این شرکت دانست.
وی ضمن یادآوری شرایط دشوار ناشی از تحریم، کرونا و همچنین قطعی مکرر برق طی تابستان و تأثیر آن بر تولید و اقتصاد کشور، پیروزی در این پیکار نابرابر را تنها در سایه توکل و همت کارکنان و کارگران تلاشگر این شرکت برشمرد.
دکتر میری با اشاره به مدیریت صحیح انرژی، بهرهبرداری بهینه شرکت در مصرف برق را تنها عاملی دانست که کمترین خسارت ناشی از قطع برق را متوجه شرکت کرد.
سرپرست شرکت محصولات کاغذی لطیف از واردات مواد اولیه و مورد نیاز شرکت از کشور عراق بهعنوان یکی دیگر از دیگر موفقیتهای لطیف طی چند ماه اخیر خبر داد و بر تداوم این امر برای شکستن وابستگی و انحصار داخلی تأکید کرد.
وی راجع به مشکل قدیمی اسلج و پسابهای خط تولید، طراحی مکانیزم فروش اسلج و همچنین اجرای اقدامات زیربنایی در زمینه تسویه پسابهای خط تولید را از دیگر اقدامات موفقیتآمیز چند ماه اخیر شرکت دانست.
دکتر میری با اشاره به درآمد 218/5 میلیارد تومانی شرکت طی شش ماه اول سال جاری از افزایش 63/26درصدی این درآمدها نسبت به دوره مشابه سال قبل خبر داد و این افزایش را با توجه به شرایط خطیر کشور طی سال گذشته قابل قبول ارزیابی کرد.
سرپرست شرکت محصولات کاغذی لطیف در پایان متذکر شد: این روند تنها در استمرار سیاست پایدار تحقق خواهد یافت.
وی اعتبار شرکت لطیف را در سایه اعتماد سهامداران آن دانست و سرمایه اجتماعی شرکت را که طی سه دهه اندوخته شده است، پشتوانه محکمی برای رسیدن به هدف متعالی ارتقای کیفیت تولید ذکر و بر پیوند بین صنعت و دانشگاه برای نیل به این مهم تأکید کرد.
https://eghtesademelat.ir/?p=133534