با ۷۹ درصد افزایش فروش، سود خالص کزغال ۵۶ درصد رشد کرد

جلسه بررسی عملکرد ۳ ماهه شرکت زغال سنگ پروده طبس وابسته به تاصیکو و شستا،  با حضور مدیران هلدینگ صدرتأمین، مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونین و مدیران کزغال با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و به صورت آنلاین، برگزار گردید.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی شرکت زغال سنگ پروده طبس؛ مدیرعامل کزغال در این جلسه با اشاره به خلاصه عملکرد ۳ ماهه نخست سال جاری افزود، هرچند اهداف برنامه این دوره در حوزه های حفریات معدنی، استخراج خام، خرید خام، تولید کنسانتره و بارگیری محصول، بنا به دلایلی که در ادامه اشاره می شود، به طور کامل محقق نشد، با این حال میزان فروش شرکت در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته، رشدی ۷۹٪ را تجربه کرد که این امر منجر به افزایش ۵۲٪ سود ناخالص، صعود ۵۰٪ سود عملیاتی و نهایتاً رشد ۵۶٪ سود خالص گردید تا کزغال در سه ماهه ابتدایی ۱۴۰۰، بیش از هزار و هفتصد میلیارد ریال سود خالص ایجاد نماید.
 
 کریتی ثانی در ادامه با اعلام اینکه شرکت زغال سنگ پروده طبس در این دوره موفق به انجام ۱۳۶۴ متر حفریات زیرزمینی معدن، استخراج ۲۶۰ هزارتن زغال سنگ خام، خرید ۳۵ هزارتن زغال از معادن مجاور و تولید ۱۰۱ هزارتن کنسانتره زغال سنگ شده است، به تشریح مشکلات و موانع موجود در مسیر تحقق کامل اهداف برنامه پرداخت.

مدیرعامل کزغال تأکید کرد که محدودیت های موجود در مسیر تأمین قطعات و اقلام مصرفی ناشی از مشکلات تأمین ارز و تغییرات مکرر قوانین و دستورالعمل های گمرکی، مشکلات تکتونیکی و تنش های زمین شناسی بویژه با افزایش عمق معدنکاری که تغییر ناگزیر نحوه نگهداری های معدنی را به همراه داشته و علاوه بر کند کردن روند حرکتی و اضافه شدن حجم عملیات معدنی، بر راندمان فراوری نیز تأثیر گذاشته است، از جمله دلایل و موانع اصلی بر سر راه بزرگترین تولیدکننده زغال سنگ کشور، برای اجرای کامل برنامه های این دوره بوده است.

کریتی ثانی افزود که علیرغم وجود مشکلات و محدودیت های مذکور، روند کلی حرکت شرکت در مسیر و مطابق با اهداف تعیین شده است و کلیه عوامل و پارامترهایی که در کنترل این مجموعه هستند، به منظور دست یابی کامل به برنامه ها تعیین و ترسیم گردیده اند که در صورت رفع موانع خارج از اراده این شرکت، پیش بینی می گردد پیشبرد فرایندها شتاب مطلوب تری داشته باشد.

ضمن اینکه شرکت زغال سنگ پروده طبس برای افزایش دوره و میزان تولید، پروژه هایی مثل تأمین ست دوم تجهیزات لانگوال برای استمرار استخراج خام از معدن و راه اندازی مدار اسپیرال کارخانه زغالشویی برای بهبود راندمان تولید کنسانتره را در دست اجرا دارد.

علاوه بر این، گذار از معدنکاری سنتی به سمت روش های نیمه مکانیزه و مکانیزه و نوسازی و به روزآوری تجهیزات و ماشین آلات معدنی به خصوص در بخش فعالیت های نیمه مکانیزه معدن، نقش تعیین کننده ای در رشد روزافزون شاخص های آماری داشته و نقش حوزه معدن در توسعه صنعتی و اقتصادی را پررنگ تر خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس در بخش پایانی گزارش به تشریح وضعیت سهم کزغال در بازار سرمایه پرداخت و بیان داشت که ۲۰۰ میلیون سهم عرضه شده کزغال به واسطه استقبال و حمایت سهامداران محترم و به پشتوانه عملکرد موفق شرکت، بازده ۸۰٪ را در شرایط پرنوسان فعلی بازار سرمایه محقق کرد تا اعتماد و همراهی ۱،۴۶۳،۸۰۶ سهامدار حقیقی و حقوقی خود را به نحو شایسته ای پاسخگو باشد.

وی افزود قیمت سهم در پایان خرداد ۱۴۰۰ با افزایش ۱۵۹٪ نسبت به تاریخ عرضه اولیه، به ارزش ۳۲۶۳۰ ریال رسیده و EPS (میزان سود هر سهم) و DPS (میزان سود تقسیم شده هر سهم) کزغال در سال مالی ۱۳۹۹ به ترتیب ۴،۱۱۳ و ۳،۰۰۰ ریال بوده است. ضمن اینکه این نماد در جایگاه اول ارزش بازار در گروه قرار داشته و رتبه نقدشوندگی این سهم در بازار نیز ۶۸.۵٪ است.

شایان ذکر است که بر اساس سیاست های شستا و تاصیکو و راهبردهای مدیریتی مصوب هیأت مدیره شرکت، افزایش سودآوری در جهت تأمین منافع پایدار سهامداران، ذینفعان و عموم مردم شهرستان و کمک به رشد هرچه بیشتر صنعتی، اجتماعی و اقتصادی منطقه، مبنای اصلی هدف گذاری و برنامه ریزی شرکت زغال سنگ پروده طبس است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *