به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشکده بیمه؛ این جلسه با توضیحات دکتر نورینیا راجع به کلیات پژوهش و گزارشی از یافتههای آن آغاز گردید. سپس دکتر حجاریان ضمن تقدیر از بیمه مرکزی، پژوهشکده و مجری بابت انجام نظرسنجی، کار صورت گرفته را مهمترین نوآوری در همایش امسال بیمه و توسعه دانسته و پیشنهاد کرد این نظرسنجی هر ساله انجام و روند مربوط گزارش شود. همچنین با تشکیل کارگروهی، گزارشهای تحلیلی از یافتههای نظرسنجی تهیه و منتشر گردد.
در ادامه جلسه، دکتر حق وردیلو بر رعایت حقوق مشتریان بیمه در قالب بازنگری در آییننامه 71، اصلاح آییننامههای مربوط به توانگری مالی و لزوم سهولت دسترسی بیمهگذاران به سایت بیمه مرکزی تاکید کرد.
رضایی میرقائد به لزوم تقویت آموزش و دانش فنی شبکه فروش و تعریف محصولات بیمهای مناسب برای روستاییان و عشایر اشاره کرده و دکتر اسعد سامانی به تعمیق پژوهش (توجه به جزییات) و انجام نظرسنجی به تفکیک رشتههای بیمهای با هدف کمک به سیاستگذار اشاره داشت.
بستگانی به موضوع نظارت بیمه مرکزی بر قراردادهای بزرگ درمان برای ارایه نرخ فنی، سازوکار ارائه بیمه های بازنشستگی تکمیلی، صندوقهای بازنشستگی خصوصی و آییننامه 107 پرداخت و دکتر مظلومی به لزوم انجام مستمر نظرسنجی و فرایندی به جای نظرسنجی مقطعی و پروژهای، توجه به زیاندیدگان در نظرسنجی و اعلام میزان رضایتمندی مردم از شرکتهای بیمه ای به تفکیک رشته اشاره کرد.
در پایان نیز دکتر نیاکان، ضمن ارایه توضیحاتی در خصوص فرایند انجام نظرسنجی مذکور، به جمعبندی مطالب ارایهشده توسط مدعوین جلسه پرداخته و با تاکید بر اینکه هر فعالیتی، هر نظارتی و هر مطالعه و تحقیقی در صنعت بیمه باید با هدف رضایت بیمهگذاران و افزایش رفاه جامعه انجام شود؛ تداوم جلسات اتاق فکر صنعت، برنامهریزی برای نظرسنجی مجدد در بازه زمانی6 ماهه و تهیه یادداشتهای تحلیلی از گزارش حاضر را اعلام نمود.