وی اضافه کرد: بی شک پیش دستی تجار غرب آمریکا (لس آنجلس) در واردات اولین محموله فرش به بازار آمریکا، به اقدام تجار بازار شرق آمریکا (نیویورک) برای داشتن سهمی از این بازار سرعت خواهد داد. وی اظهار داشت: با توجه به وقفه ای که در روند واردات فرش از بازار ایران به وجود آمده، این امر هماهنگی دستگاه های ذی ربط در برپایی نمایشگاه های فرش ایرانی و دعوت از تجار بین المللی فرش همچون سال های پیش از تحریم را مطالبه می کند.
عبدالله نژاد افزود: تجار در آمریکا چشم انتظار برگزاری این نمایشگاه برای شروع سازمان یافته واردات فرش از ایران می باشند.
این تاجر فرش تصریح کرد: با توجه به ورود جدی تر کشورهایی همچون چین، هند و پاکستان در صنعت فرش های دست بافت، از سرگیری واردات فرش ایرانی مستلزم هماهنگی بیشتر می باشد.
وی اضافه کرد: هنوز هم فرش دستبافت ایرانی با توجه به کیفیت و هنر به کار رفته در تار و پود آن با نمونه های خارجی قابل قیاس نیست و فرش ایرانی نامی جا افتاده در فرهنگ مردم آمریکاست. ضمن اینکه اکثر بازار فرش آمریکا را ایرانی ها در دست دارند و بازگرداندن فرش نفیس َیرانی به ویترین مغازه های آمریکا به سرعت انجام خواهد شد.
به گفته وی، فرش ایرانی همواره در فرهنگ آمریکا نمادی از هنر و اصالت می باشد و مورد استقبال مردم آمریکا بویژه قشر مرفه بوده است و داشتن فرش ایرانی بخش جدا نشدنی در توصیَف خانه های قشر مرفه در کشورهای غربی است.