به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس؛
در این جلسه، پیشرفت طرحهای نیروگاه ۱۰۰۰ مگاواتی فولاد هرمزگان، نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی کاوه و احداث بخش بخار نیروگاه هرمز مورد بررسی قرار گرفت.
شایان ذکر است این پروژهها در چارچوب ماده ۴ قانون مانعزدایی از توسعه صنعت برق و تفاهمنامه نیروگاهی سال ۱۴۰۰ میان وزارتخانههای صمت و نیرو، با هدف تامین برق پایدار و رفع محدودیت مصرف صنایع معدنی مستقر در منطقه ویژه، اجرا میشوند.
تاکید بر تسریع در روند احداث نیروگاهها
امامی، معاون طرحهای توسعه معدن و صنایع معدنی ایمیدرو در این نشست با تاکید بر اهمیت تامین برق پایدار برای توسعه صنایع معدنی، تسریع در احداث نیروگاهها را ضروری دانست و خواستار هماهنگی بیشتر میان دستگاهها و شرکتهای اجرایی شد.
وی افزود: برق پایدار یکی از پیشنیازهای اصلی توسعه صنایع معدنی است و تامین بهموقع آن نقشی کلیدی در رشد تولیدات صنعتی کشور خواهد داشت.
ضرورت استفاده از ظرفیتهای موجود
غلامرضایی، مدیر زیرساخت سازمان ایمیدرو نیز بر اهمیت استفاده از ظرفیتهای موجود برای تامین برق صنایع تاکید کرد و گفت: ایجاد نیروگاههای مستقل برای صنایع معدنی، علاوه بر پایداری تامین برق، به افزایش ظرفیت تولید و توسعه اقتصادی کشور کمک شایانی خواهد کرد.
تلاش برای تامین برق پایدار
در ادامه این نشست پیرحسینلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، ضمن ارائه گزارشی از پیشرفت پروژههای نیروگاهی، اظهار داشت: این طرحها در راستای تحقق اهداف کلان توسعهای منطقه و با هدف تامین برق پایدار برای صنایع معدنی در حال اجرا هستند.
تصمیم بر تسریع
گفتنی است در پایان این نشست مقرر شد اقدامات لازم برای تسریع در فرآیندهای اجرایی پروژههای نیروگاهی انجام شده و همکاریهای بین سازمانی، بهویژه میان وزارتخانههای صمت و نیرو، تقویت شود تا شاهد تسهیل تامین منابع، تسریع در بهرهبرداری از نیروگاههای جدید و ارتقای ظرفیت تولید برق منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس باشیم.