×

منوی سایت

اخبار ویژه

سرمایه‌گذاری ۲.۲میلیارد یورویی فولاد مبارکه در راستای محیط زیست

به گزارش اقتصاد ملت؛ بهنام کاویانی رئیس محیط زیست شرکت فولاد مبارکه در گفتگوی اختصاصی با «اقتصاد ملت»؛ به تشریح اقدامات محیط‌ زیستی این شرکت پرداخت و عنوان کرد: شرکت فولاد مبارکه یک شرکت بزرگ تولیدکننده ورق‌های فولادی است و محصولات این شرکت در سطح خاورمیانه مطرح است و با مدیریت عالی و مجموعه نظام‌مندی که دارد؛ اقدامات خوب و خدمات ارزنده‌‌ای در راستای پایداری تولید انجام داده است.

کاویانی با تاکید بر اینکه این شرکت از همان بدو تاسیس خود بر روی مسائل محیط زیستی حساسیت‌های لازم را داشته است، گفت که فولاد مبارکه در همین راستا تجهیزات، دستگاه‌ها، تکنولوژی‌ها و فناوری‌های مناسب و به روزی داشته است؛ ضمن‌آنکه همراه با توسعه‌ها و زیرمجموعه‌هایی که این هلدینگ داشته؛ سعی شده که همواره به محیط زیست اهمیت ویژه‌ای داده شود که در راستای تجهیزات و ساختارهای محیط زیستی ۲.۲میلیارد یورو سرمایه‌گذاری شده است.

وی در ادامه افزود: در همین رابطه در فرآیندهای شرکت فولاد مبارکه به‌ طور کامل پایش‌هایی که لازم است از جمله خوداظهاری و خودآگاهی و پایش آنلاین با نظارت نهادهای عالیه انجام شده است و پارامترها زیست‌محیطی تحت کنترل هستند و هیچگونه مشکلی در این خصوص وجود ندارد. البته همواره جای ارتقاء و بهبود برای هر صنعتی وجود دارد که شرکت فولاد مبارکه نیز از این ارتقاء و بهبود بی‌نیاز و غافل نیست.

۱۴۵۰هکتار فضای سبز در فولاد مبارکه

رئیس محیط زیست شرکت فولاد مبارکه با اشاره به اقدامات این شرکت در زمینه فضای سبز عنوان کرد: در فولاد مبارکه هزار و450 هکتار فضای سبز وجود دارد که این امر باعث می‌شود فضای مطلوبی داشته باشد و در کاهش co2 و تنظیم رطوبت هوا نقش بسزایی دارد و سبب کاهش گرد و غبار منطقه و همچنین ایجاد ایستگاه و تنوع‌زیستی عالی نیز شده است. ضمن‌آنکه در آبگیرهای مجموعه نزدیک به ۲میلیون قطعه ماهی نگهداری می‌شود و در این مجموعه فضایی ایجاد شده است که بیش از ۲۰گونه پرنده در جمعیتی بالغ بر ۱۴هزار در سال به این منطقه مهاجرت می‌کنند. بنابراین تنوع‌‌زیستی عالی و حیات‌‌وحش مناسب و فوق‌العاده‌ای در این منطقه ایجاد شده است.

کاویانی در ادامه افزود: عملکرد فولاد مبارکه در مورد آب و خاک با این پوشش گیاهی‌ که ایجاد شده؛ نشان‌ می‌دهد که تا چه میزان به این حوزه و تنوع محیط زیست توجه شده و اهمیت خاصی داشته و تنوع زیستی بسیار خوبی ایجاد شده است.

وی با اشاره به اینکه فولاد مبارکه در سایر زمینه‌ها و تجهیزات و عملکردهای دیگر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نیز اقدامات قابل‌‌توجهی انجام داده است و در بسیاری موارد نسبت به سایر رقبا نیز برتر بوده و عملکرد بهتری داشته است، افزود: در زمینه انرژی نیروگاه ۶۰۰مگاواتی انرژی خورشیدی فولاد مبارکه به تازگی در حال راه‌اندازی است که ۴۰مگاوات برق پاک‌ آن به شبکه ارسال شده و این ظرفیت در حال افزایش است. همچنین قرار است هر سه ماه یکبار ۱۲۰مگاوات به نیروگاه اضافه شود تا در نهایت ۶۰۰مگاوات آن‌ کامل شود و در طول دو سال آینده این نیروگاه به طور کامل وارد مدار تولید خواهد شد. همچنین نیروگاه تجدیدپذیر با راندمان بالا با ظرفیت هزار مگاوات راه‌اندازی شده که با وجود ناترازی‌‌های موجود در زمینه برق برای کشور اقدام شایسته‌ای به ‌شمار می‌رود.

رئیس محیط زیست شرکت فولاد مبارکه همچنین با اشاره به مسئولیت‌های اجتماعی این شرکت عنوان کرد: فولاد مبارکه در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی نیز اقدامات خوبی انجام داده و نیازهای جمعیت ساکن در شرق اصفهان را به خوبی پیگیری می‌کند و حتی به روستاها ورود پیدا کرده و کارهای خوبی را در راستای توانمندی این مناطق انجام داده است.

کاویانی در ادامه خاطرنشان کرد: شرکت فولاد مبارکه در مباحث فنی؛ شاخص‌های ملی را حتی از استانداردهای داخلی نیز فراتر رفته و در واقع فاصله زیادی با مقادیر استانداردهای داخلی دارد و سعی دارد بر اساس شاخص‌های بین‌المللی و اروپایی کار کند و این کار را شروع کرده و در حال محاسبه چرخه عمر محصولات خود و محاسبه سیاهه انتشار و تعیین سهم است. در کل در زمینه پارامترهای غلظتی به علت اینکه این موضوعات جای بهبود را به درستی مشخص نمی‌کرد؛ توانستیم شاخص‌های شدتی را اندازه‌گیری و جایگزین کنیم و به ازاء هر تن فولادی که تولید می‌شود؛ میزان گرد و غبار و همچنین میزان مصرف آب، انرژی و انتشارات را مشخص کنیم تا بهبودهای لازم در این خصوص را داشته باشیم.

وی در پاسخ به این پرسش که برنامه‌های بعدی فولاد مبارکه در حفاظت از محیط زیست چیست، عنوان کرد: برنامه‌های بعدی شرکت فولاد مبارکه ارتقاء شاخص‌های محیطی زیستی موجود، سرمایه‌گذاری بیشتر در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر، طرح انتقال آب از دریای عمان که انشاالله سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و همچنین تغییرات تکنولوژی و فناوری به منظور کاهش کربن که با همت و جدیت بیشتری بر روی آن کار می‌شود.

رئیس محیط زیست شرکت فولاد مبارکه در پایان خاطرنشان کرد: در همین راستا فولاد مبارکه برنامه چشم‌انداز ۲۰۳۰ و ۲۰۵۰ را برای خود ترسیم کرده و تا سال ۲۰۳۰ قرار است ۳۰درصد کاهش کربن داشته باشد و تا چشم‌انداز ۲۰۵۰ نیز قرار است تا به کاهش تولید کربن به صورت خنثی برسد که در سطح جهانی پیگیری‌ می‌شود و امیدواریم با استفاده از تکنولوژی‌های لازم و بهبودهایی که باید انجام دهد؛ بتواند حجم کربن را کاهش دهد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.