اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 279910

تاریخ: 1404/01/19

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 279910

تاریخ: 1404/01/19

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

توسعه و اشتغال پایدار، ثمره سرمایه گذاری برای تولید است

رشد-اقتصادی

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی هلدینگ میلانا؛ امینی اضافه کرد: «این سه کارخانه که برای فعالیت در زمینه صنایع سلولزی و صنایع غذایی احداث شده بودند، بخشی از سرمایه ملی به حساب می آیند و نیمه فعال بودن آنها به صلاح کشور و به ویژه مردم منطقه نبود. از این جهت با توجه به پتانسیل نهفته در آنها، هلدینگ میلانا پس از بررسی های کارشناسی، مصمم شد تا آنها را تمام قد به چرخه تولید بازگرداند و طیف وسیع محصولاتی که قادر به تولید هستند را در اختیار بازار مصرف قرار دهد.»

نائب رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا با اشاره به توان اشتغال زایی این مجموعه  گفت: «این واحد ها می توانند برای هزاران نفر امکان اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایجاد کنند که همین ویژگی اثر بزرگی را بهبود شرایط اقتصادی منطقه فراهم خواهد کرد. ضمن آنکه استان مازندران هم دارای ظرفیت های برجسته ای است که به عنوان مزیت های بالقوه ای مورد توجه قرار دارند.»

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.

استقلال و خودکفایی/شعار ما میتوانیم/نقش تولید ملی در اقتدار کشور

استقلال و خودکفایی، در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، تنها یک هدف اقتصادی نبود؛ بلکه پایه عزت ملی، اقتدار کشور و شرط ایستادگی در برابر فشارهای دشمنان به شمار می‌رفت. ایشان همواره تأکید داشتند که ملتی می‌تواند مستقل و سربلند بماند که روی پای خود بایستد و نیازهای اساسی خود را با تکیه بر توان داخلی تأمین کند.