×

منوی سایت

اخبار ویژه

بیست و دومین تور رسانه‌ای دانش‌بنیان سازمان تات

همزمان با پنجاهمین سال تاسیس سازمان تات، به منظور ارایه آخرین دستاوردهای تحقیقاتی، مراسم روز مزرعه ذرت و گیاهان علوفه‌ای و دانه‌های روغنی (بهاره) در قالب بیست و دومین تور رسانه‌ای دانش‌بنیان سازمان تات، در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر برگزار شد.

 به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی سازمان تات؛ همزمان با پنجاهمین سال تاسیس سازمان تات، به منظور ارایه آخرین دستاوردهای تحقیقاتی، مراسم روز مزرعه ذرت و گیاهان علوفه‌ای و دانه‌های روغنی (بهاره) درقالب بیست و دومین تور رسانه‌ای دانش‌بنیان سازمان تات، باحضور حسین جعفری، معاون پژوهش و فناوری و جهانفر دانشیان، مدیر امور پژوهشی سازمان تات، مدیران کل دفاتر تخصصی، مدیران سازمان جهادکشاورزی استان البرز، کشاورزان پیشرو استان و اصحاب رسانه روز دوشنبه برگزارشد. بازدید از مزارع تحقیقاتی ذرت، سورگوم، ماش علوفه‌ای، ارزن و مزارع تحقیقاتی آفتابگردان، سویا و کنجد و ارائه گزارش آخرین یافته‌های تحقیقاتی موسسه توسط رئیس مؤسسه و روسا و محققان بخش‌های ذرت و گیاهان علوفه‌ای و دانه‌های روغنی از جمله برنامه‌های این تور رسانه‌ای بود.
علی ماهرخ، رئیس بخش تحقیقات ذرت و گیاهان علوفه‌ای موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر در این تور رسانه‌ای گفت: ۴۶ رقم در بخش تحقیقات ذرت و گیاهان علوفه‌ای تاكنون معرفی شده است، رقم ۷۰۴ ذرت در سال ۱۳۵۹ با عملکرد ۸ تن در هکتار بوده و امروز به همت محققان موسسه با بهبود این رقم افزایش عملکرد ۱۲ تن در هکتار را شاهد هستیم.
مهدی غفاری، معاون بخش تحقیقات دانه‌های روغنی و به‌نژادگر آفتابگردان با اشاره به این که تقویت سازمان بذر و توسعه ترویج دو عامل مهم در توسعه کشت آفتابگردان روغنی در ایران است، بیان کرد: تاکنون ۱۲ هیبرید آفتابگردان در کشور معرفی شده و این گیاه تنها گیاهی در ایران است که هیبرید آن در داخل کشور تولید می‌شود.
بهرام علیزاده، رئیس بخش تحقیقات دانه‌های روغنی با بیان این نکته که کشت ارقام جدید، سالانه به طور میانگین ۳۰ درصد ارزش افزوده اقتصادی برای کشور دارد، گفت: امسال رقم جدید آفتابگردان آذر با ویژگی‌های پرمحصولی، زودرسی و توقع کم به آب معرفی شده است.
وی افزود: اگر خدشه‌ای به این رقم وارد شود، بیش از ۷۰ درصد تولید علوفه و دانه ذرت دچار مشکل می‌شود.
شهرام شاهین‌فر، کشاورز پیشرو در استان البرز و قزوین نیز انعکاس آخرین یافته‌های محققان به‌نژادی در روزمزرعه را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: رقم ۷۰۴ ذرت بیش از ۳۰ سال در مزارع مورد استفاده قرار می‌گرفت که با معرفی ارقام جدید نتایج بهتری حاصل شد.
 به گفته وی ارقام جدید، طول رویش کوتاه‌تر و مقاومت بیشتری نسبت به خشکی و شوری دارند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.