اخبار ویژه |
روابط عمومی ها

کد خبر: 279311

تاریخ: 1404/01/06

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
روابط عمومی ها

کد خبر: 279311

تاریخ: 1404/01/06

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

شرکت سنگ‌آهن مرکزی بافق، میزبان پرشور گردشگران نوروزی

photo_2025-03-26_14-01-52
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت سنگ‌آهن مرکزی ایران؛ ابراهیم تفکری، مدیر روابط عمومی شرکت، با اعلام این خبر گفت: «با رشد قابل‌توجه استقبال مردم، تعداد بازدیدکنندگان این مجموعه در ایام نوروز از مرز ۵۰۰۰ نفر عبور کرده است.»
وی ضمن تبریک عید نوروز و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، از هموطنان و مهمانان نوروزی دعوت کرد تا از پیت معدنی و موزه شرکت سنگ‌آهن مرکزی بافق دیدن کنند.
تفکری تأکید کرد: «از مردم گرامی درخواست می‌کنیم از نزدیک شاهد تلاش‌های کارگران سخت‌کوش این مجموعه باشند که با همتی والا در مسیر پیشرفت صنعت کشور گام برمی‌دارند.»
مدیر روابط عمومی شرکت اظهار داشت: «روزانه بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ خودرو از این مجموعه بازدید می‌کنند و تاکنون آمار بازدیدکنندگان از ۵۰۰۰ نفر فراتر رفته است. با تداوم تعطیلات نوروزی، این روند افزایشی ادامه خواهد داشت.»
وی همچنین ساعات بازدید از شرکت سنگ‌آهن مرکزی را به این شرح اعلام کرد:
نوبت صبح: هر روز از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲:۳۰
نوبت عصر: از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰
تفکری در پایان خاطرنشان کرد: این بازدیدها تا پایان روز ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ برقرار خواهد بود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

پروژه انتقال آب دریا به اصفهان، نقطه‌عطفی در مسیر مدیریت پایدار منابع آب کشور است/عبور از بحران آب بدون علم و همکاری استان‌ها ممکن نیست/اجرای طرح انتقال آب، فشار بر منابع زیرزمینی را کاهش می‌دهد

دکتر پزشکیان رئیس‌جمهور در مراسم بهره‌برداری آنلاین از بزرگترین طرح انتقال آب کشور؛ بر نقش علم، همکاری بین‌ استانی و

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فولاد مبارکه وارد عصر جدید بهره‌وری آبی شد/تأمین آب پایدار برای فولاد مبارکه؛ بزرگترین تغییر زیرساختی صنعت فولاد در کشور

با افتتاح ابرپروژه ملی انتقال آب دریا به فلات مرکزی؛ فولاد مبارکه بزرگترین تولیدکننده فولاد کشور، رسماً به منابع پایدار آب دریایی متصل شد؛ رویدادی که علاوه بر کاهش فشار بر زاینده‌رود، آینده تولید فولاد و توسعه صنایع اصفهان را متحول می‌کند.

فروش اجباری ارز، زیان‌های سنگینی به صنایع وارد کرده است/ رویه جدید فروش ارز صادراتی زنجیره فولاد، ایرادهای اساسی دارد

متاسفانه شاهد اختلالات و تناقضات عجیبی در سیستم درصدبندی فروش ارز حاصل از صادرات زنجیره فولاد در تالارهای اول و دوم مرکز مبادله ارز و طلای بانک مرکزی هستیم.

معدن‌کاری بدون اثرات جانبی ممکن نیست!

مدیرعامل شرکت ملی مس در واکنش به انتقادات زیست‌محیطی معدن کاری تاکید کرد که فعالیت‌های معدنی بدون اثرات جانبی ممکن نیست، اما تلاش خود را کرده‌ایم که تخریب‌های زیست‌محیطی را به حداقل برسانیم.