بیمه سرمد در صورتهای مالی 1401 از زیان عبور کرد/ گزارشی شفاف از زبان مدیر عامل بیمه سرمد
به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی بیمه سرمد؛ مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بیمه سرمد روز شنبه 31 تیرماه با حضور 85.79 درصد سهامداران برگزار و صورتهای مالی سال منتهی به 29 اسفندماه 1401 تصویب شد.
گزارشی شفاف از مدیر عامل بیمه سرمد
سید محمد مهدی بهشتی نژاد مدیر عامل شرکت بیمه سرمد که از زمستان 1401 سکان هدایت این شرکت را در اختیار گرفته، با اشاره به عملکرد بیمه سرمد طی سال 1401 ، گفت: از سال 93 توانگری شرکت ، روند کاهشی داشته اما در سال 1401 این شاخص به پایین ترین سطح خود می رسد که برنامه ریزی های انجام شده در اواخر سال گذشته، باعث ترمیم توانگری مالی این شرکت خواهد شد.
وی در ادامه به نکته ای مهم در صورتهای مالی منتهی به اسفند 1401 بیمه سرمد اشاره کرد و گفت: این شرکت در سال 1400 با زیان 348 میلیارد تومانی مواجه بود که با اصلاح ترکیب پرتفوی و مدیریت ریسک، این زیان کاهش ودر پایان سال مالی به سود 28.8 میلیارد تومانی تبدیل شد.
بهشتی نژاد در ادامه تشریح عملکرد بیمه سرمد، به بازده سرمایه گذاری ها اشاره کرد و گفت: بازده سرمایه گذاری ها تا سال 1400 وضعیتی مطلوبی نداشت و در زیان بود؛ اما توانستیم با برنامه ریزی های مدون در سال 1401 این شاخص را سودآور کنیم.
مدیر عامل بیمه سرمد با اشاره به متوسط 50درصدی نرخ رشد حق بیمه صادره در صنعت بیمه کشور گفت:این رقم در بیمه سرمد در سال 1401، 23 درصد بود که از میانگین صنعت کمتر است و باید با برنامه ریزی منسجم به متوسط صنعت برسد.
بهشتی نژاد در ادامه گفت: میانگین حق بیمه تولیدی شرکت بیمه سرمد نشان می دهد که این شرکت بیشتر به سمت فروش ستادی رفته و کمتر از مزایای خرده فروشی بهره گرفته است.
وی تصریح کرد: در برنامه آتی، حرکت به سمت خرده فروشی و تقویت شبکه نمایندگی را در دستور کار داریم.
مدیر عامل بیمه سرمد در ادامه به ترکیب پرتفوی این شرکت اشاره داشته و گفت: رشته ثالث 19درصد، رشته درمان 43درصد ، رشته زندگی 16درصد و سایر رشته ها 22درصد در سبد پرتفوی بیمه سرمد سهم دارند.
مدیر عامل بیمه سرمد در همین زمینه عنوان کرد: اصلاح ترکیب پرتفوی و حرکت به سمت پرتفوی های کم ریسک از برنامه های مهم بیمه سرمد در سال 1402 است.
بهشتی نژاد افزود: استفاده از ظرفیتهای پرتفوی سهامداری نیز در قالب ارائه طرح های نوین و همکاری های دو جانبه اجرائی خواهد شد.
مدیر عامل بیمه سرمد در ادامه به نسبت خسارت شرکت متبوعش در سه سال گذشته اشاره کرد و گفت:نسبت خسارت بیمه سرمد در سال 1400 حدود 66 درصد و در سال 1401 به 86 درصد افزایش یافت که با برنامه ریزی های انجام شده، در سه ماهه 1402 به 46 درصد کاهش یافته است.
در مجمع عمومی عادی سالیانه بیمه سرمد سید مهدی جوادی رئیس هیات مدیره به عنوان رئیس مجمع، محسن تمجید(نماینده بانک صادرات) و محمد زاهد نیا عضو هیات مدیره ، به عنوان ناظران مجمع و حسن پور کاظمی معاون مالی و سرمایه گذاری بیمه سرمد به عنوان دبیر مجمع انتخاب شدند.
مجمع عمومی سالیانه بیمه سرمد با حضور نماینده فرابورس ، نماینده بیمه مرکزی و حسابرس و همچنین سید محمد مهدی بهشتی نژاد مدیر عامل این شرکت و علی استاد هاشمی معاون نظارت و عضو هیات عامل بیمه مرکزی آغاز بکار کرد.
دورنمای سرمد تا پایان 1402
بهشتی نژاد در ادامه به برنامه های مهم بیمه سرمد تا پایان سال 1402 اشاره کرد و گفت: ارتقاء توانگری مالی شرکت به سطح یک از مهمترین برنامه های تیم مدیریتی سرمد است، چرا که با افزایش توانگری مالی ظرفیت پذیرش ریسک های بیشتری برای شرکت مهیا خواهد شد.
وی در ادامه به افزایش سرمایه بیمه سرمد تا پایان سال 1402 اشاره کرد و گفت: تا پایان سال جاری و طی برنامه زمان بندی شده سرمایه شرکت بیمه سرمد به 1000 میلیارد تومان افزایش خواهد یافت که در ارتقاء سطح توانگری مالی اثرگذار خواهد بود.
بهشتی نژاد بازنگری در سند استراتژیک شرکت ، کنترل مدیریت ریسک داخلی با الگوریتم فنی و افزایش سهم بازار بیمه های نفت و انرژی را از دیگر برنامه های شرکت بیمه سرمد اعلام کرد.
لازم بذکر است، در ادامه این مجمع، سهامداران صورتهای مالی بیمه سرمد برای سال مالی 1401 را با رای حضوری به تصویب رساندند.
بر اساس این گزارش روزنامه ایران به عنوان روزنامه شرکت برای درج آگهی ها انتخاب شد.
https://eghtesademelat.ir/?p=206115