معصومه صالحی
لیست غیرسیاسی، تخصصی و مردمی معتمدین محلات تهران به طور رسمی منتشر شد که در این لیست اسامی ۲۱ نفر از کاندیداهای ششمین دوره انتخابات شورایاسلامیشهر تهران، ری و تجریش با شعار «تهران شهری برای ما و آیندگان» منتشر است.
به گزارش «اقتصاد ملت»؛ محسن وثوقی دبیرکل مجمع معتمدین محلات تهران و نامزد ششمین دوره انتخابات شورایاسلامی شهر تهران، ری و تجریش مهمترین هدف این مجمع از حضور فعال در عرصه انتخابات به صورت مستقل را اطاعت از فرامین مقاممعظمرهبری در راستای مشارکت حداکثری مردم که همان اقتدار ملی کشور است، دانست و گفت: شکست انحصار لیستهای سیاسیوحزبی موجود نیز از دیگر اهداف مجمع معتمدین محلات شهر تهران است. از سوی دیگر جلب اعتماد دوباره مردم به نمایندگان واقعی خود و تشویق آنان برای حضوری پرشکوه و تاثیرگذار از دیگر اهداف مدنظر ما برای این دوره از انتخابات شورایاسلامیشهر است.
وی در خصوص انتخابات ۱۴۰۰ شوراهای اسلامی شهر به خبرنگار ما با بیان اینکه «برنامه خاص من مختص پرسنل شهرداری و کارگران خدمات شهری است»، خاطرنشان کرد: متاسفانه در شهرداری تنها قشری که مورد اجحاف حقوق اولیه قرار گرفت؛ کارگران خدمات شهری بودند؛ افرادی که زبالههای شهر تهران را جمعآوری و خیابانها، کوچهها و انهار را تمیز میکنند و جارو میزنند. کارگرانی که در باد، باران و برف خط مقدم حوزه خدمات شهری محسوب میشوند و کار اصلی شهر را انجام میدهند، اما از حقوق اولیه، خدمات رفاهی، تفریحی و تعاونی مسکن محروم هستند و حداقل حقوق وزارت کار را میگیرند.
وثوقی خاطرنشان کرد: بنده اگر توفیق حضور در ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر را داشته باشم؛ قطعا این قانون را تغییر خواهم داد و کارگران خدمات شهری را به استخدام شهرداری در میآورم. با این روش هم برای جوانان کشورمان شغل ایجاد میشود و هم اینکه از حضور کارگران اتباعخارجه جلوگیری میشود؛ چراکه کارگران اتباع خارجه در ایران دارای هیچگونه مدارک هویتی نیستند و در بسیاری اوقات مورد سوءاستفاده قرار میگیرند.
وی در ادامه افزود: با این کار هم کارگران اتباعخارجه را نجات دادهایم و هم برای کارگران ایرانی و بومی ایجاد شغل کردهایم.
به گفته وی «مدیریت بحران» در کشور ما بسیار ضعیف است و دلیل عمده آن هم نبود «مدیریت یکپارچه» است.
وثوقی تاکید کرد: برای همین در خیلی از مواردی که در کشور مثل حوادث غیرمترقبه اتفاق میافتد؛ موفق نیستیم و عملکرد درخشان و امکان سرویسدهی و خدماتدهی مطلوب به آسیبدیدگان را نداریم. وی افزود: مردم به ما اعتماد دارند و به کاندیداهای واقعی خود رای میدهند.
وی در پایان گفت؛ این تشکل امسال به صورت مستقل به مردم معرفی شده است و امیدواریم که مورد رضایت مردم قرار گیریم. البته این تشکل ممکن است بعضا گرایشات سیاسی هم داشته باشد، اما رویکرد آن در نهایت سیاسی نیست و کاملا فرهنگیواجتماعی است.
به گزارش اقتصاد ملت؛ مهندس ابوالفضل مرتضویقهی کارشناس عمرانوشهرسازی و یکی از کاندیداهای ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران نیز به خبرنگار ما گفت: یکی از بزرگترین معضلات شهری که طی سالهای اخیر به خصوص طی دو سه دوره گذشته درگیر آن بودهایم؛ جناحی، حزبی و سیاسی شدن شورای شهر است که شورا را از مسیر و هدف اصلی خود دور و درگیر یکسری مسائل حاشیهای کرده است؛ در حالی که شورای شهر یک نهاد مردمی است و دغدغه آن فقط باید مدیریت شهری و معضلات شهری باشد.
وی افزود: متاسفانه امروز شورای شهر درگیر یکسری مسائل فراجناحی شده و از هدف و رسالت اصلی خود که همانا رسیدگی به وضعیت نابسامان شهری است؛ دور شده است.
مرتضوی با بیان اینکه امروز در اوج این شرایط به سر میبریم، تاکید کرد: متاسفانه با مدیریت بسیار ضعیف دوره قبلی شورای شهر امروز در متزلزلترین و متنزلترین حالت جایگاهی این شورا در نزد مردم قرار داریم.
وی در ادامه افزود: در صورتی که مردم به ما اعتماد کنند و بتوانیم کرسی شورای شهر را کسب کنیم؛ تلاش میکنیم تا شورا را به جایگاه واقعی خود برسانیم.
وی گفت: به سهم خود و با تمام توان سعی میکنم جایگاه شورا را به حالت قبلی خود برگردانم و بیشتر دغدغه مسائل درون شهری را داشته باشیم تا مسائل فراجناحی را.
وی تاکید کرد: در این خصوص لازم است بگویم بعضا دیده میشود که از خود شورای شهر در انتخابات دیگر دخالت میکنند؛ در حالی که رسالت و وظیفه اصلی شورای شهر این نیست.
مرتضوی در ادامه تاکید کرد: شورایاریها نهاد مردمی هستند که در واقع باید پایگاه مردمی و غیرسیاسی باشند. وی گفت: به عقیده من کسی که میخواهد در شورای شهر حضور داشته باشد؛ باید تجارب زیادی از قبل داشته باشد. در آن صورت با یک دیدگاه بازتری وارد عرصه شوراها میشود و انشاالله میتواند اقدامات مثبتی صورت دهد.
وی گفت: بحث تخصص هم موضوع مهمی است که باید موردتوجه قرار بگیرد؛ افراد متخصص، متعهد و کاربلد که سابقه کار اجرایی داشته باشند. نهاد شوراها چه در روستاها و چه در شهرها کار اجرایی را میطلبد. یک بحث موضوع مصوبات است و بحث دیگر موضوع پیگیری، اجرا و حسن انجام کار است.
مرتضوی گفت: قطعا اگر کاندیدا موردنظر سابقه اجرایی و عملیاتی نداشته باشد؛ حداقل در مرحله اجرا به مشکل بر خواهد خورد که اتفاقاً نکته سوم یکی از مهمترین و حساسترین ابعاد است. کمااینکه یکی از معضلاتی که در شهر میبینیم؛ بحث پروژههای نیمهتمام است. در واقع هر مدیری به صورت سلیقهای پروژهای را تعریف میکند که با رفتن وی پروژه نیمهتمام باقی میماند و یا کنسل میشود و کسی هم پاسخگوی آن نیست.
وی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از اهم مواردی که شوراها باید به آن رسیدگی کنند؛ شناسایی پروژهها و بررسی علل توقف آنها و کارشناسی مجدد برای ادامه پروژههاست. از سوی دیگر نظارت بر حسن انجام کار است تا از سرمایهسوزی کلان در شهر تهران جلوگیری شود.
به گزارش اقتصاد ملت؛ محمود عیدی کارمند شهرداری تهران دارای ۲۵ سال سابقه مدیریتی و دکترای اقتصاد هم گفت: با توجه به تجربه تخصصی مدیریت شهری که در سازمانها، شرکتها و مناطق مختلف شهرداری داشتم و همچنین تجربه مدیریتی که در خارج از شهرداری تهران در عرصههای مختلف داشتم و همچنین مدرک دکترای اقتصاد؛ اهداف من بیشتر حول محور مسائل اقتصادی بر میگردد.
وی افزود: شورایاسلامیشهر طی سنوات و دورههای گذشته بیشتر شورای شهر سیاسی و حزبی بوده تا تخصصی. حال امید است با انتخاب شایسته متخصصان و افراد کاربلد به شورای شهر وارد شوند و در کمیسیونهای تخصصی کمک کنند.
به گفته وی با توجه به پتانسیلهای اقتصادی که در شهر تهران وجود دارد؛ میتوانیم شهری پویا داشته و مثمرثمر باشیم.
عیدی در خصوص چالشهای موجود شهر تهران گفت: با توجه به شرایطی که در گذشته چه از لحاظ اقتصادی و چه از لحاظ خدمات شهری که در دورههای گذشته مشاهده کردیم؛ متأسفانه مردم از خدمات ارائه شده ناراضی هستند. انشالله در دوره بعدی شورای شهر هر عزیزی که وارد شورا میشود؛ به عنوان یک فرد تاثیرگذار باشد. خارج از اینکه وارد سطوح اجرایی شود؛ به صورت استراتژیک کار کند و نگاه کلان داشته باشد و از پتانسیلهای قانونی که برای شورای شهر تعریف شده است؛ استفاده و مشکلات و معضلات کلی شهر را حل کند.
وی افزود: همچنین باید از فاصله طبقاتی که در ارائه خدمات شهری همچون پسماند، زباله و غیره به مردم در مناطق مختلف ایجاد شده؛ جلوگیری شود؛ چراکه ارائه این خدمات طی ۴ سال گذشته در مناطق مختلف متفاوت بوده است.
عیدی گفت: باید از سطحینگری و وارد شدن به اجرا بیرون بیاییم و به صورت سیستماتیک کار کنیم. انشالله در همه حوزههایی که کمیسیونهای تعریف شده شوراست؛ بتوانیم خدمات خوبی به مردم ارائه دهیم و رضایتخاطر آنها را فراهم کنیم.
وی در پایان گفت: از مردم میخواهیم در انتخابات شرکت کنند و حضور فعالی داشته باشند و با تحقیق، بررسی و اندیشه خود متخصصان را وارد شورای شهر کنند تا بتوانند کمک باشند.
به گزارش اقتصاد ملت؛ بهرنگ دالوند کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورایاسلامی شهر تهران هم گتف: هدفم از حضور در این دوره از انتخابات خدمت صادقانه به مردم خوب شهر تهران است.
وی در ادامه گفت: رفع آلودگی هوا، رفع ترافیک، احداث پارکینگ طبقاتی که مشکل بسیار بزرگی است، افزایش سرانه فضایسبز به دو برابر طی مدت ۴ سال، افزایش خط مترو درون شهری از پنج خط به ۱۱ خط و از یک خط برون شهری به پنج خط، بازسازی کامل بافتهای فرسوده شهر تهران با ارائه امتیازهای خوب به مالکان به صورت پروانه رایگان و مهمتر اینکه شهرداریتهران باید زیرساختها و کوچه و خیابانهای آن منطقه و پارکها و فضاهای سبز موجود را آماده کند و تبدیل تهران به مقصد گردشگری زیبا در کشور؛ از جمله برنامههای ما برای حضور در شورای شهر است.
دالوند تاکید کرد: شورای شهر یک جامعه مدنی است و باید از مشورت و کمک مردم استفاده کند، اما متاسفانه در بیشتر مواقع بحث سیاسی بیشتر از مردمی بودنش است. من معتقدم که شورا مرد عمل، فکر نو، مرد با اخلاص و جدی در عمل و متخصص، باتجربه و از همه مهمتر انسان سالم میخواهد. شورای شهر تماشاچی و آدم ترسو نیاز ندارد.
به گزارش اقتصاد ملت؛ محمدرضا محمدزاده کارشناس ارشد عمران و از مدیران قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا هم گفت: با توجه به تجربه و تخصصی که دارم؛ میتوانم در کمیسیون عمران شورایشهر مفید و برای شرکتها در زمینه پروژههای عمرانی مثمرثمر باشم.
وی افزود: با توجه به تخصصی که دارم؛ در زمینه شهرسازی به خصوص بافتهای فرسوده تهران برنامه دارم و حتماً باید در این خصوص کار اساسی انجام شود.
محمدزاده در افزود: همچنین در زمینه شهرسازی با نگاهی به خیابانهای شهر تهران میتوان نتیجه گرفت که بسیاری از خیابانها همگون نیستند.
وی در پایان گفت: راهاندازی حمل بار با مترو به منظور کاهش ترافیک و ترویج استفاده از دوچرخه و همگانی شدن آن به صورت دائمی از دیگر طرحهای من برای حضور در شورای شهر است.
به گزارش اقتصاد ملت؛ بهنام ابوالقاسمپور بازیکن اسبق تیم ملی، پرسپولیس و سایپا و دیگر کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورایاسلامی شهر تهران هم گفت: مدت ۱۶ سال است کارمند شهرداری تهران، مشاور شهردار، رئیس تربیتبدنی منطقه ۲۰، معاون ورزش شهرداری تهران و الان هم رئیس کارگروه شهرداری تهران هستم.
وی گفت: به نظر من همانگونه که در شورای شهر به متخصص شهرسازی، متخصص ترافیک و آشنا به حوزه اجتماعی نیاز است؛ به همان اندازه نیز به متخصص در حوزه ورزش نیاز است که بنده ۱۶ سال در این زمینه در محلات تهران سابقه فعالیت دارم.
وی افزود: با توجه به اینکه در محلات تهران هستیم؛ بیشتر باید در ورزش همگانی فعالیت کنیم و بتوانیم مردم و خانوادههایشان را به گونهای از منازل بیرون بیاوریم که احساس آرامش کنند و به سمت ورزش رو بیاورند.
بازیکن اسبق تیم ملی همچنین تاکید کرد: باید به مربیان آموزشهای لازم را بدهیم تا در محلات به مردم آموزشهای لازم را بدهند. عدم آموزش کافی مربیان باعث شده است که بسیاری از کارها سرسری انجام شود و به صورت ظاهری و نمایشی باشد؛ بنابراین بیشتر باید در ورزشهای همگانی و آموزش مربیان حرکت کنیم.
به گزارش اقتصاد ملت؛ دکتر کامران فردوسی متخصص قلبوعروق دیگر کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورایاسلامی شهر تهران نیز گفت: به نظر من لیست مجمع معتمدین محلات تهران لیست کاملا بیطرفی است؛ چراکه مردم از جناحبندی و احزاب خسته شدهاند.
وی گفت: در همین خصوص بنده احساس مسئولیت کردم و وارد شورایاری محله شدم و در مدت حضورم کارهای خوبی در زمینه بهداشت و پزشکی انجام شد.
دکتر فردوسی تاکید کرد: در همین راستا احساس میکنم بخش بهداشت و سلامت در تهران واقعا مشکل دارد. به طور مثال مطابق گزارشات ارسالی اجرای طرح واکسیناسیون کرونا در شهرستانها و استانها به مراتب بهتر از تهران اجرا شده است و به جرات میتوان گفت که تهران از نظر اجرای واکسیناسیون نسبت به شهرستانها و استانها خیلی عقبتر است.
وی گفت: به طور مثال در شورای شهر کمیسیونی تحت عنوان بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری وجود دارد؛ در حالی که هر کدام از این آیتمها خود به تنهایی باید کمیسیونهای جداگانهای داشته باشند.
گفتنی است مجمع معتمدین محلات تهران ضمن حمایت از نامزدی دکتر سیدابراهیم رئیسی برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری؛ از دکتر زهرا سعیدیمبارکه برای کاندیداتوری میاندورهای مجلس یازدهم نیز حمایت خود را اعلام میدارد.
در پایان لیست ائتلاف مجمع معتمدین محلات شهر تهران برای کاندیداهای ششمین دوره انتخابات شورایاسلامیشهر تهران، ری و تجریش را به اطلاع میرساند:
1) عبدالمقیم ناصحی ۶٩۴٩
2) محسن وثوقی ٧۴٢۵
3) ابوالفضل مرتضویقهی ۶۵٨١
4) حبیب کاشانی ۵٩٢٩
5) محمود عیدی ۵۶۴١
6) سیدجعفر تشکریهاشمی ٢٢۵١
7) ابوالفضل قناعتی ۵٨٩٧
8) ناصر امانی ١۶٢٧
9) بهنام ابوالقاسمپور ١٨٨۴
10) نرگس معدنیپور ۶۶۵٢
11) علی اشکانی ۱۴۹۱
12) علیاکبر زینلی ۴۵۵٢
13) کامران زنگیشه ۴۵۴٧
14)عبادالله فتحاللهی ۵۶٨۵
15) نادر نوروزی ٧١٨۶
16) محمدرضا محمدزاده آخیجهانی ۶۴۵٧
17) سعید محمدحسینی ۶۴۴٧
18) جعفر بندیشربیانی ١۴٩١
19) فاضل مُلمُلی ۶٧۵١
20) کامران فردوسی ۵٧۴۴
21) مسلم پروانه ٢١١٨