طی مراسمی با حضور کارگزاران بورس و اصحاب رسانه؛
نماد آپ شرکت “آسان پرداخت” در بورس رونمایی شد
طی مراسمی به جهت عرضه ۱۰ درصد از سهام شرکت “آسان پرداخت” با حضور اعضای هیات مدیره ، نمایندگان کارگزاران بورس و جمعی از اصحاب رسانه از نماد “آپ”رو نمایی شد.
به گزارش اقتصاد ملت ؛ مراسم اعلام حضور شرکت” آسان پرداخت ” در بورس اوراق بهادار و رونمایی از نماد ” آپ ” با حضور روح الله حسینی معاون ناشران و اعضای شرکت بورس تهران،حامد منصوری مدیرعامل شرکت و مهدی شهیدی قائم مقام مدیرعامل،اسماعیل درگاهی رئیس پذیرش بورس اوراق بهادار ، حسینی مدیرعامل کارگزاری معیار و سایر اعضای هیات مدیره این شرکت در محل هتل اسپیناس تهران برگزار شد.
در ابتدای این مراسم روح الله حسینی معاون شرکت بورس ، از حضور این شرکت از روز چهارشنبه در بازار بورس اوراق بهادار خبرداد و گفت: اطلاعات مالی و عملکرد آپ از طریق سامانه کدال ارائه شده و در دسترس عموم قرار گرفته است و علاقه مندان می توانند با مراجعه به این بخش در جریان کلیه اطلاعات مربوط به شرکت آسان پرداخت قرار گیرند.
معاون ناشران و اعضای شرکت بورس تهران با تاکید بر اینکه این شرکت ریسک سرمایه گذاری را پذیرفت، افزود: تلاش شد تا مشکلات بر سر راه پذیرش “آپ” در بازار سرمایه رفع شود و پس از عرضه اولیه شرکای جدیدی برای این شرکت ایجاد می شود.
در ادامه حامد منصوری مدیرعامل “آسان پرداخت”در جمع مدعوین این نشست ضمن بیان نقاط قوت این شرکت به جهت حضور در بازار بورس گفت : آسان پرداخت با پشتیبانی حدود ۶ میلیون تراکنش در روز، رتبه سوم این صنعت را دارا می باشد.
وی ادامه داد و افزود: در حال حاضر با حدود دو میلیون تراکنش موبایلی در روز رهبر بازار پرداخت همراه کشور هستیم و این امر باعث افتخار و مباهات است که شرکتی دانش بنیان با تکیه بر توانایی فنی و بومی سازی این دانش توانسته است به این مهم دست یابد.
منصوری ضمن اشاره به اهداف شرکت در ابداع و خلق روش های نوین تصریح کرد:درآمد آپ ترکیبی از کارمزد تراکنش های الکترونیکی، درآمد حاصل از انعقاد قرارداد با بانکها در تامین پوز، پرداخت قبوض ،درآمد حاصل از فروش خدماتی از قبیل شارژ تلفن همراه، بیمه و …. می باشد، ترکیب این منابع درآمدزا برای این شرکت به عنوان یک مزیت رقابتی در مقایسه با سایر شرکتهای PSP، تداوم سود آوری آپ را تضمین می نماید و این یکی از دلایل پیشی گرفتن شاخص EPS آپ در مقایسه با دو رقیب بورسی خود است.
مدیرعامل شرکت آسان پرداخت خاطر نشان کرد: در حال حاضر حدود ۷۰درصد از تراکنشهای آسان پرداخت بر بستر POS و توسط ۴۵۰ هزار عدد دستگاه کارتخوان فروشگاهی نصب شده در کشور انجام می شود و مابقی تراکنشها بر بستر موبایل (کد دستوری #۷۳۳* و اپلیکیشن آپ ) و درگاه پرداخت اینترنتی (IPG) صورت می پذیرد.
وی همچنین از برنامه توسعه ای این شرکت جهت افزایش تعداد پوزها تا ۷۰۰هزار عدد تا اواسط سال آینده خبر داد و در خصوص رشد پرداختهای موبایلی توسط آپ نیز گفت: در حال حاضر حدود ۳۰ درصد از فروش شارژ اپراتورها و پرداخت قبوض توسط خدمات پرداخت الکترونیک آپ صورت می پذیرد و این امر با صرف هزینه جهت فرهنگ سازی و اعتمادسازی به پرداختهای غیرحضوری محقق شده است.
در بخش دیگری از این مراسم مهدی شهیدی قائم مقام مدیرعامل “آسان پرداخت” به تبیین استراتژی، اهداف و چشم انداز شرکت در سالهای آتی پرداخت و در شروع صحبتهای خود اشاره کرد که آسان پرداخت همواره در حوزه ایده پردازی و تجاری سازی طرح های نوآورانه پیشرو بوده است.
وی به نیروی انسانی که سرمایه اصلی این شرکت می باشد اشاره کرد و گفت: این شرکت با جذب نیروهای نخبه از خروج نخبگان جلوگیری کرده است و این امر موید این نکته است که ما “آسان پرداخت” را به معنی واقعی کلمه شرکتی دانش بنیان می دانیم و سعی داریم تا در ادامه از روند رو به رشد بومی سازی خدمات توسط نخبه های این صنعت در داخل کشور حمایت کرده و این امر را به عنوان نقطه قوت و اتکای خود قلمداد می کنیم.
شهیدی، با اشاره به سایر عوامل موفقیت این شرکت هم گفت: یکی از دلایل رشد”آپ” این است که هیچ نرم افزار عملیاتی از خارج از شرکت وارد نشده و تمام نرم افزارهای پرداخت “آسان پرداخت” در داخل همین مجموعه طراحی شده است و این امر علاوه بر ایجاد فرصت جهت ارائه خدماتی متمایز و باکیفیت بالا سبب چابکی این شرکت در ارائه خدمات نوین حوزه پرداخت الکترونیک در مقایسه با رقبا شده است.
وی همچنین با اشاره به پوشش پرداخت الکترونیک نمایشگاههای کتاب توسط “آپ” تصریح کرد: آسان پرداخت در سه سال گذشته مجری انحصاری پرداخت الکترونیک نمایشگاه های کتاب بوده است و هر سال با یک خدمت نوین پا به این عرصه گذاشته است. در نمایشگاه کتاب امسال نیز آپ ضمن رونمایی از سرویس پرداخت موبایلی و چاپ غیر حضوری رسید توسط پوز (تله پرداز)،برای اولین بار تمام پایانه های فروشگاهی را به صورت دائم به شبکه متصل نمودهواین روند را که البته کار بسیار سخت و سنگینی بود به خوبی مدیریت کرد و موجب سرعت در روند پرداخت الکترونیک شهرآفتاب شد.
در انتهای مراسم نیز جلسه پرسش و پاسخ با حضور تعدادی از معاونین و اعضای هیات مدیره آسان پرداخت، اسماعیل درگاهی (رئیس پذیرش بورس اوراق بهادار تهران) و حسینی (مدیر عامل کارگزاری معیار) در فضایی شفاف و صمیمی برگزار شد.
شهیدی در پاسخ به سوال یکی از افراد حاضر در جلسه که مطرح کردند تعداد نیروی انسانی در این شرکت نسبت به شرکت های مشابه و دانش بنیان بالاست و در برگیرنده هزینه زیادی برای شرکت است، و این امر می تواند برای شرکت به عنوان یک نقطه منفی قلمداد شود گفت: با عنایت به استراتژی مشتری مداری آپ و وجود ۵۰۰ هزار دستگاه پوز (کارتخوان) در سراسر کشور به ویژه در نقاط بسیار حساس مانند قوه قضاییه، مراکز نیروی انتظامی، شرکتهای بیمه و ….که البته اکثریت این دستگاه ها نیاز به سرکشی و پشتیبانی فنی روزانه یا هفتگی دارند تصور نمی کنم این تعداد نیرو، زیاد باشد، البته در هسته اصلی شرکت، حدودا ۱۵۰ نفر مشغول به کار هستند که هر کدام از آنها بخشی از فعالیت شرکت را به خوبی مدیریت می کنند و باید اشاره کنم “آسان پرداخت” اگر در حال حاضر به عنوان رهبر این صنعت فعالیت می کند با تکیه بر فعالیت این افراد بوده است و من بر خلاف نظر شما این را یکی از نقاط قوت و مثبت شرکت آسان پرداخت می دانم.
وی درباره برنامه های افزایش تعداد دستگاه های کارتخوان این شرکت در سال آینده هم گفت: شرکت آسان پرداخت تجربه افزودن ۳۰هزار دستگاه کارتخوان در یک ماه به شبکه گسترده پذیرندگان را داشته و روند فعلی سرمایه گذاری در حوزه دستگاه های کارتخوان در سال آینده نیز ادامه خواهد داشت.
قائم مقام مدیر عامل “آسان پرداخت” در ادامه افزود: شرکت های دانش بنیان بیشترین تمرکز و نیازشان کسب دانش روز و فناوری است و سرمایه در اولویت دوم قرار دارد که خوشبختانه در این زمینه شرکت “آپ” بالاترین توان علمی و فناوری را در میان رقبای خود دارد.
“آپ” با سرمایه اسمی ۱۰۰ میلیارد تومانی از روز چهارشنبه ۱۴مهر ماه امسال در بازار بورس تهران عرضه خواهد شد و از این پس فعالان بازار بورس می توانند در سود این شرکت موفق فعال در حوزه تکنولوژی شریک باشند.