اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 47009

تاریخ: 1398/10/23

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 47009

تاریخ: 1398/10/23

کپی نشانی خبر

حداکثر اثرگذاری در بومی‌سازی را ایجاد کنیم

8082

مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: مسیر بومی سازی صنعت فولاد، از این پس باید از قطعه‌سازی به سمت فرآیندسازی ارتقا پیدا کند.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از کالاخبر، حمید رضا عظیمیان در دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد گفت: فولاد مبارکه طی سال‌های ۸۱ تا ۹۸ حدود ۳۸۸۰ قطعه اصلی را با کمک سازندگان و بخش خصوصی بومی کرد و در این روند، حدود ۵۶۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی مالی حاصل شد.
وی ادامه داد: طی ۳۰ سال فعالیت فولاد مبارکه، حدود ۱۱۰ میلیون تن محصول تولید شده و با توجه به ظرفیت این مجتمع، باید از قطعه‌سازی به فرآیندسازی ارتقا پیدا کنیم.
عظیمیان تاکید کرد: از این رو نقشه راه ۵ تا ۷ ساله برای دستیابی به دانش بومی از کنسانتره تا تولید ورق اجرا می‌شود.
وی افزود: در این نقشه راه، شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های علم و فناوری، دانشگاه‌های فنی و صنعتی، سازندگان قطعات و افرادی که دل در گرو بومی‌سازی صنعت فولاد دارند، حضور می‌یابند.
مدیر عامل فولاد مبارکه با اشاره به حمایت‌های ایمیدرو از بومی‌سازی، تاکید کرد: با توجه به حمایت‌های ایمیدرو به ویژه رئیس هیات عامل این سازمان و همچنین اقدام ارزنده انجمن تولیدکنندگان فولاد از بومی سازی، باید بتوان حداکثر اثرگذاری در این بخش را ایجاد کرد.
عظیمیان خاطرنشان کرد: از جمله اقدامات در حال انجام در شرکت فولاد مبارکه، ساخت دستگاه «اسکین پس» به عنوان یکی از قطعات ضروری است که بخش مهندسی آن به اتمام رسیده است. وی افزود: در حال حاضر قطعات مورد نیاز، فهرست‌بندی شده و قرار است درخواست تولید،‌ بین سازندگان توزیع شود. وی یادآور شد: این دستگاه در بخش نورد سرد به کار گرفته خواهد شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

داستان لجستیک در فولاد سنگان

لجستیک یکی از بخش‌های حیاتی در هر سازمان صنعتی و تولیدی است، زیرا نقش مستقیم در مدیریت جریان مواد، حمل‌ونقل، کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری دارد.

پیگیری جدی فولاد سنگان برای رفع موانع استخراج و حل مشکل کمبود سنگ‌آهن

در شرایطی که تٱمین سنگ آهن مورد نیاز کارخانه ها به یک چالش تبدیل شده است با پیگیری ها و تلاش های فولاد سنگان جلسه هماهنگی با مسئولین وزارتخانه ها و مدیران عامل شرکتهای صنعتی و معدنی، به میزبانی استاندار خراسان رضوی برگزار شد.