×

منوی سایت

اخبار ویژه

حسین درودیان در گفت‌وگو با‌ ایسنا اظهار کرد: معمولا بازرسان ما در سطح عرضه و در میدان میوه‌وتره‌بار مراقبت و بازرسی کامل را انجام می‌دهند و با توجه به اینکه در هفته‌های پایانی سال قرار داریم امکان دارد ورود میوه‌های قاچاق به میادین افزایش یابد. وی افزود: در اسفند ماه معمولا در میان میوه‌های قاچاق شاهد ورود مرکبات پرمصرف ایام عید مثل پرتقال هستیم که باید نظارت‌های لازم در این زمینه افزایش یابد.
درودیان در عین حال بیان کرد: مراکز و سازمان‌های مربوطه باید به صورت جدی‌تری به این حوزه وارد شوند و بر درهای ورودی میادین نظارت کامل داشته باشند.
معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف تهران با بیان اینکه میوه‌های قاچاق معمولا از مرزهای غربی یا پاکستان توسط اتوبوس و کامیون‌ به کشور وارد می‌شوند، تاکید کرد: موضوع مهم این است که در بحث میوه باید همکاری چند ارگان وجود داشته باشد که چندان همکاری لازم در این زمینه وجود ندارد.
وی همچنین در بخشی از سخنان خود اظهار کرد: با توجه به اینکه میوه از اقلام فاسدشدنی است و معمولا اجناس قاچاق به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی داده می‌شود در مورد میوه که فاسدشدنی است باید میوه‌هایی که به لحاظ بهداشتی مشکلی ندارند سریع به سازمان اموال تملیکی داده شوند تا پیش از فاسد شدن عرضه شود و به دست مصرف کنندگان برسند.
درودیان در عین حال بیان کرد: نظارت‌هایمان را کامل کردیم و گشت مشترکی نیز با سازمان تعزیرات حکومتی داریم که البته تقاضا کردیم میزان گشت‌ها نیز افزایش یابد.
وی با بیان اینکه قاچاق نارنگی از پاکستان و سیر از چین در میان اقلام قاچاق بیشتر به چشم می خورد، گفت: به دلیل سود بالای نارنگی و سیر شاهد قاچاق این دو محصول هستیم؛ به عنوان مثال سیر سر مرز کیلویی 7000 تومان قیمت دارد اما در بازار مصرف 20 هزار تومان عرضه می‌شود که با این اختلاف قیمت، طبیعی است قاچاقچی به این کار ترغیب شود.
معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف تهران با بیان اینکه بازرسان ما در سطح عرضه و فروش نظارت‌های لازم را انجام می‌دهند، عنوان کرد: معمولا برای ایام عید، ماه مبارک رمضان و آغاز سال تحصیلی که میزان مصرف برخی اقلام افزایش می‌یابد نظارت و تعداد بازرسی ها هم بیشتر می‌شود.
طی روزهای اخیر بازار میوه و میادین مرکزی میوه و تره‌بار که انواع میوه را به صورت عمده‌فروشی به سراسر کشور عرضه می‌کنند مملو از میوه‌های تابستانه‌ مانند هلو، شلیل، آلو، زردآلو، انگور، گیلاس‌، آلبالو، انبه، آووکادو و … شده‌ که به گفته دست‌اندرکاران و مسئولان مربوطه همچون رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان این میوه‌ها از طریق مبادی رسمی و با امکانات مجهز به کشور قاچاق شده‌اند.
این میوه‌ها شاملپرتقال‌های وارداتی تولید کشور مصر، نارنگی تولید پاکستان، انگور تولید شیلی، پیتایا (میوه اژدها) آلو زرد و قرمز، انگور، گیلاس، آلبالو، انبه، آووکادو، هلو و شلیل مربوط به کشورهای آمریکای جنوبی همچون شیلی و اکوادور و همچنین نیوزلند و استرالیاست.
به گفته وزیر جهاد کشاورزی،قاچاق میوه به کشور به دلیل نابسامانی در مرزهاست و آنهایی که مسئول مبارزه با قاچاق و حفظ مرزها هستند باید در این رابطه اقداماتی انجام دهند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.