عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران از تلاش برای افزایش پرداخت وامهای خرد در سال آینده با شرایط جدید در قالب کارت اعتباری خبر داد و گفت: مبلغ این تسهیلات نیز با هماهنگی بانک مرکزی و تسهیل شرایط، افزایش خواهد یافت.
به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، امیر یوسفیان در جمع کارکنان بانک صادرات استان فارس با بیان این مطلب افزود: بانک صادرات ایران در آذرماه موفق به جذب ١١٢ هزار میلیارد ریال منابع شده که برابر با ١٠ سال فعالیت یک بانک خصوصی است. ظرفیتهای این بانک ظرفیتهای بسیار عالی است و وظیفه ماست تا از این ظرفیت برای حل مشکلات مردم در شرایط جنگ اقتصادی حداکثر توان خود را بهکار گیریم.
عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران گفت: بانک صادرات ایران دارای ظرفیتهای مناسبی است و وظیفه ماست تا در سنگر اقتصاد مقاومتی از این ظرفیت برای حل مشکلات مردم در شرایط جنگ اقتصادی با حداکثر توان استفاده کنیم.
یوسفیان تمرکز بر استفاده از عقد خرید دین را یادآوری کرد و حجم ضمانتنامه و اعتبارات اسنادی ریالی مورد تقاضای مشتریان و شرکتهای بزرگ را مورد تاکید قرار داد و از بهبود شرایط مطالبات معوق بانک ابراز خرسندی کرد.
وی گفت: در پایان ٩ ماهه اول سال جاری شش هزار میلیارد ریال (هفت درصد) کاهش مطالبات در بانک صادرات ایران داریم این در حالی است که مصارف بانک در این مدت ٢٠ هزار میلیارد تومان رشد داشته است.
عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران تاکید کرد: باید در مسیر کمک به رونق تولید و حل مشکلات اقتصادی مردم قدم برداریم.
یوسفیان با تأکید بر رعایت قوانین و مقررات اظهار کرد: حتی انحراف یک درصدی از مقررات و بهداشت اعتباری، به دلیل بزرگی بانک صادرات ایران، میتواند زیان سنگینی بر بانک تحمیل کند. باید معدل موجودی در پرداخت تسهیلات به دقت لحاظ شود.
یوسفیان لزوم شناسایی و معرفی کارکردهای طرحهای مختلف بانک از جمله «طراوت»، «طرح ٦٧»، «تبسم» و … را برای حمایت از بخشهای مختلف اقتصادی مورد تاکید قرار داد.
در سفر مدیران عالی بانک صادرات ایران به استان فارس، شرکتهای گروه «فاتح» فعال در زمینه تولیدات صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، گروه «معیت» فعال در زمینههای تولید الکترود، مفتول، صنایع ساختمانی و روغن موتور، گروه «فراسان» فعال در زمینه صنایع آب، برق و تولیدات لولههای کامپوزیت، لوله مورد نیاز صنعت نفت و گاز و پتروشیمی و پروژهای کلان ملی مانند انتقال آب شیرین از خلیجفارس به مناطق جنوب و مرکز کشور، گروه «کولر هوائی آبان» فعال در زمینه تولیدات نفت و گاز و پتروشیمی و شرکت فرآوردههای لبنی «رامک» فعال در زمینه تولید بیش از ۱۱۰ نوع از محصولات لبنی مورد بازدید قرار گرفت.