مدیرعامل بانک ملی ایران در نشست صمیمی با روسای شعب ادارات امور شعب تهران با تاکید بر اینکه بانک یک بنگاه اقتصادی است، گفت: خلاقیت، نوآوری و ایده پردازی باید از سوی روسای شعب مورد توجه باشد تا موفقیت شعبه حاصل شود.
به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر محمدرضا حسین زاده در این نشست که با حضور مسعود خاتونی عضو هیات مدیره، محسن امین زارع معاون امور ارزی و بین الملل، اصلان کریمی مدیر امور شعب استان تهران، روسای ادارات ستادی ، روسای ادارات امور و شعب شمال و مرکزی تهران برگزار شد، ضمن تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت سردار سرافزار اسلام حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: امروز ایران عزیز یکپارچه عزادار است و قطعا نام سردار سلیمانی در کتاب تاریخ ایران ماندگار خواهد بود و فرزندانمان درباره رشادت های ایشان خواهند خواند.
وی تصریح کرد: اگر بخواهیم تنها یک جمله درباره شهید زنده سردار سلیمانی بگوییم این است که ایشان خود را فدای ایران کرد تا ما در امنیت زندگی کنیم و یقینا کشورهای منطقه و همسایه نیز با فداکاری های ایشان امروز در امنیت به سر می برند و در آخر نیز جان خود را در این راه فدا کرد.
حسین زاده با اشاره به بررسی عملکرد ادارات امور شعب و واحدها در جلسات هفتگی هیات مدیره بانک تاکید کرد: بانک یک بنگاه اقتصادی است و هر رییس شعبه یک بنگاه دار است که باید کار اقتصادی انجام دهد.
وی بیان کرد: روسای شعب باید توجه بیشتری به بخش های Lc داخلی، ضمانت نامه، تسهیلات کوتاه مدت از جمله خرید دین و… داشته باشند تا شعب به عنوان بنگاه اقتصادی عملکرد و سودآوری خوبی داشته باشند.
مدیرعامل بانک ملی ایران با بیان اینکه این بانک محصولات بی نظیر و کم نظیری را در نظام بانکی ارایه کرده است، افزود: یکی از این محصولات بانک آفیسر است که مشابه آن در هیچ بانکی در کشور وجود ندارد و از این رو یک مزیت رقابتی محسوب می شود.
وی از بام، بله و اپلیکیشن ۶۰ به عنوان دیگر محصولات نوآورانه بانک ملی ایران در نظام بانکی کشور یاد کرد و گفت: روسای شعب باید بهره مندی از این محصولات را برای کسب موفقیت شعب خود مدنظر قرار دهند.
حسین زاده با اشاره به تحریم ها و شرایط اقتصادی کشور ادامه داد:بیشترین شبکه خارج از کشور در اختیار بانک ملی ایران است و این بانک در بیشتر کشورها شعبه دارد، بنابراین صرف نظر از تحریم های وضع شده از سوی آمریکا علیه نظام بانکی کشور، می توانیم اقدامات ارزی مناسبی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه متاسفانه در برخی محافل صحبت هایی علیه نظام بانکی مطرح می شود، ابراز کرد: این موضوع جفا به نظام بانکی کشور است چرا که امروز نمی توان طرح تولیدی یا اشتغال زایی را یافت که یک یا چند بانک در آن مشارکت نداشته باشند.
همچنین مسعود خاتونی عضو هیات مدیره بانک نیز با بیان اینکه شعب تهران فرصت همجواری با واحدهای ستاد را دارند، گفت: شعب باید در بخش گشایش اعتباری، صدور ضمانت نامه، جذب کارمزد، منابع ارزان قیمت، درآمدهای غیرمشاع و… اهتمام بیشتری به خرج دهند.
خاتونی با اشاره به ظرفیت ایجاد شده با تشکیل بازار متشکل ارزی هم بیان کرد: زحمات بسیاری برای استقرار سامانه های در ارتباط با بازار متشکل ارزی صورت گرفته و ظرفیت خوبی ایجاد شده است که امیدوارم بهره کافی را از این فرصت ببریم.
محسن امین زارع معاون امور ارزی و بین الملل بانک نیز در این نشست با تاکید بر اینکه نباید توجه شعب از بخش ارز با هر رویداد و اتفاقی برداشته شود، گفت: بانک ملی ایران گسترده ترین شبکه بانکی در کشور را داراست و ۴۰۰ شعبه ارزی فعال داریم بنابراین میتوان بخش عمده درآمدهای بانک را از بخش ارز استحصال کرد.
وی با تاکید بر اینکه سیاست بانک مرکزی تجمیع معاملات ارزی است، به تشکیل بازار متشکل ارزی اشاره کرد و ادامه داد: بازار متشکل ارزی به صورت آزمایشی آغاز به کار کرده و بانک ملی ایران یکی از بازیگران فعال در این بازار است. اکنون تعدادی از صرافی ها فعالیت خود را در بانک ملی ایران آغاز کرده اند و این بازار جایگزین تمام فعالیت های ارزی خارج از سیستم می شود.
اصلان کریمی مدیر امور شعب تهران هم با تاکید بر اینکه ظرفیت عظیمی به جهت منابع انسانی، فرصت بازار و امکانات بانکی در تهران وجود دارد، گفت: امیدواریم شعب تهران بانک با رویکرد جدید و همدلی بیشتر، کارنامه عملکرد خوبی را در پایان سال از خود به جای بگذارند.
در این نشست روسای ادارات ستادی مباحثی را درخصوص سودآوری مطرح و به سوالات و دغدغه های روسای شعب پاسخ دادند.