رشد 22.7 درصدی منابع بانک قرض الحسنه

وی افزود: سهامداران عمده بانک قرض الحسنه مهر ایران بانک های ملی، ملت، صادرات، تجارت، سپه، کشاورزی، مسکن، رفاه، صنعت و معدن و توسعه صادرات هستند که برای تبدیل شدن به سهامی عام عدم تکمیل سرمایه مهمترین مانع بود.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران با بیان اینکه از مجموع 10 بانک، هشت بانک سهم خود از سرمایه بانک را پرداخت کردند، گفت: دو بانک دیگر نیز مصوبات لازم را در این زمینه تأیید کردند و امیدواریم تا پایان امسال و یا تا 22 بهمن ماه، بتوانیم سرمایه بانک را تکمیل و شرایط عرضه در بورس را فراهم کنیم.
دولتی منابع این بانک را 43 هزار و 720 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: منابع بانک در یکسال منتهی به بهمن ماه 22.7 درصد رشد داشته و مانده تسهیلات اهدایی با 49.7 درصد افزایش به 39 هزار و 530 میلیارد ریال رسیده است.
وی ادامه داد: میزان مطالبات معوق بانک از مجموع تسهیلات پرداختی 1.25 درصد است که تلاش می کنیم با اقداماتی به حدود یک درصد کاهش دهیم. البته این مطالبات معوق بیشتر سررسید گذشته هستند. به گونه ای که تنها یک تا دو ماه از سررسید آن گذشته است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران با اشاره به کاهش 2.9 درصدی سپرده های قرض الحسنه شبکه بانکی تصریح کرد: با وجود این کاهش در منابع قرض الحسنه بانک ها، سپرده های بانک قرض الحسنه مهر ایران 22.7 درصد رشد داشته است.
به گفته وی، نسبت منابع به مصارف بانک از 104 درصد در بهمن ماه سال گذشته به 110 درصد رسیده است.
دولتی با بیان اینکه نسبت سرانه پرسنل به منابع قرض الحسنه بانک از 13 میلیارد و 192 میلیون ریال به 15 میلیارد و 485 میلیون ریال افزایش یافته است، گفت: نسبت منابع به شعب از 66 میلیارد و 800 میلیون ریال به 82 میلیارد و 813 میلیون ریال رسیده است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران همچنین از راه اندازی سامانه افتتاح حساب آنلاین خبر داد و گفت: این سامانه که به زودی افتتاح خواهد شد به تدریج با حوزه تسهیلات هم تسری داده می شود. این اقدام موجب کاهش حضور مشتری در شعب می شود.
دولتی درباره سقف تسهیلات پرداختی در بانک قرض الحسنه مهر ایران نیز گفت: این سقف 150 میلیون ریال است و شرایط اعطای تسهیلات در مرحله اول، وجود گردش حساب در بانک است اما اگر فردی مشکل خاصی داشته باشد و تسهیلات ضروری (به عنوان مثال برای درمان) بخواهد، با دریافت مستندات تصمیم مدیریتی درباره آن اتخاذ می شود.
وی با بیان اینکه سقف 150 میلیون ریال جوابگوی برخی نیازها از جمله اشتغال نیست، تصریح کرد: هر چند درخواست افزایش سقف تسهیلات به بانک مرکزی ارائه شده اما هنوز پاسخی دریافت نکردیم، اگر سرمایه بانک تکمیل و تبدیل شدن به سهامی عام نهایی شود، بهتر می توان این مسائل را پیگیری کرد.
مدیرعامل این بانک قرض الحسنه افزود: بانک قرض الحسنه مهر ایران هیچ بدهی به بانک مرکزی ندارد و هم اکنون نسبت کفایت سرمایه بانک بیش از 30 درصد است.
وی با اشاره به اقدامات بانک برای سهامی عام شدن اظهارداشت: سرمایه بانک توسط سهامداران به طور کامل پرداخت نشده است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران با بیان اینکه 10 بانک سهامدار این بانک هستند، گفت: هر چند هشت بانک، سهم خود از سرمایه را پرداخت کرده بودند اما دو بانک دیگر در مراحل نهایی کردن سهام خود هستند و به نظر می رسد تا بهمن ماه سرمایه بانک تکمیل شود.
دولتی اظهارداشت:80 درصد مسیر سهامی عام شدن بانک قرض الحسنه مهر ایران در حال حاضر طی شده و 20 درصد آن باقی مانده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *