مدیرعامل بانک ایران زمین با بیان اهمیت حمایت از تولید داخلی گفت: نامگذاری سال ۹۸ بهعنوان سال «رونق تولید» توسط رهبر معظم انقلاب نشان از اهمیت موضوع برای کشور دارد و باید با ایجاد فضای تبادل و همفکری میان برنامهریزان، تولیدکنندگان و بانکها بهعنوان تامینکننده مالی این حوزه به سمت رونق تولید قدم برداریم.
به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی بانک ایران زمین، عبدالمجید پورسعید مدیرعامل این بانک شرایط اقتصادی کشور را بسیار حساس عنوان کرد و افزود: در حال حاضر منابع مالی در کشور بسیار محدود است، بسیاری از تولیدکنندگان با مشکلات جدی مواجه هستند از این رو برنامهریزی دقیق در راستای حمایت از تولید و به کارگیری صحیح منابع باید در اولویت بخشهای اقتصادی قرار گیرد.
مدیرعامل بانک ایران زمین با اشاره به برنامهریزیهای صورت گرفته در این بانک برای حضوری موثر در اقتصاد کشور تصریح کرد: یکی از اقداماتی که ما بهصورت استانی در حال پیگیری آن هستیم شناسایی تولیدکنندگان و فعالان این عرصه در استانهای مختلف است تا بتوانیم بهترین بهرهوری را از منابع موجود داشته باشیم.
پورسعید حضور بانکها بهعنوان تامینکنندگان مالی اقتصاد را مهم و حیاتی دانست و گفت: بانکها تلاش زیادی را در راستای حمایت از تولید به کار میبرند اما واقعیت این است که محدودیتهای زیادی در حال حاضر در تمامی بخشهای اقتصادی وجود دارد، اما نگاه موثر و برنامهریزی میتواند بسیاری از موانع را از سر راه بردارد و بدونشک رونق تولید زمانی تحقق خواهد یافت که بانکها و بازار سرمایه در راستای حمایت از تولید داخلی تقویت شوند.
وی با اشاره به افزایش سرمایه بانک ایرانزمین افزود: بورس و بانک دو اهرم اصلی برای حمایت از تولید داخلی هستند. ما در همین راستا و به منظور بهبود ساختار مالی بانک بهزودی افزایش سرمایه بانک را نهایی خواهیم کرد. یکی از مزایای این امر این است که بانک میتواند از این محل در عملیات بانکی به خصوص اعطای تسهیلات و سرمایهگذاریهای مجاز در چارچوب دستورالعملهای بانک مرکزی اقدام کند.
مدیرعامل بانک ایران زمین با اشاره به اقداماتی که در سالهای اخیر توسط این بانک به منظور بهبود حوزههای کسب و کار نوین و همچنین حمایت از بخشهای تولیدی انجام شده، اظهار کرد: سال گذشته در راستای حمایت از تولید و اشتغال بخشی از منابع مورد نیاز و سرمایه سیمان غرب آسیا را تامین کردیم، که این امر نقش موثری در بهبود شرایط اقتصادی و اشتغال منطقه داشته است.
وی افزود: ما همزمان با نگاه موثر به حوزههای تولیدی کشور در راستای حرکت به سمت بانکداری دیجیتال حمایت از کسب و کارهای جدید که مبتنی بر خلاقیت و نوآوری هستند را در دستور کار قرار دادیم که نتیجه آن راهاندازی مرکز نوآوری بانک ایران زمین بود. این مرکز سعی دارد با حمایت موثر از استارتآپها، فضایی برای اجرایی شدن ایدههای نو را محقق کند.
پورسعید با تاکید بر رویکرد جدید این بانک در حمایت از کسب و کارهای نوین و استارتآپها گفت: مهمترین رویکرد بانکداری ما ارائه خدمات از طریق izboom ایران زمین بوم به شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها و فینتکها است که موجب حمایت از کسب و کارهای نوظهور خواهد شد.
مدیرعامل بانک ایران زمین در انتها با اعلام حمایت همهجانبه این بانک از بخشهای تولیدی، فینتکها، استارتآپها و کسب و کارهای نوین از روسای شعب استانها خواست تا با شناخت نیازهای بخشهای تولیدی در استانهای مختلف در حد مقدورات نسبت به حمایت از آنها اقدام کنند.