عضو هیئت مدیره شرکت ملی پست از راه اندازی هشت سرویس جدید با مشارکت بخش خصوصی در راستای اجرای طرح تحول دیجیتال پست و ستاپ تا پایان سال خبر داد.
به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پست، محمدرضا قادری با اعلام این مطلب، افزود: برای راه اندازی این هشت سرویس، پیش از این طی فراخوان، از کسب و کارهای بخش خصوصی دعوت به همکاری شد، که در حال حاضر با توجه به نهایی شدن مدل تجاری مشارکت با هر یک از این کسب و کارها، تا چند ماه آینده قرارداد راه اندازی سرویس ها منعقد خواهد شد.
وی این سرویس ها را شامل سامانهی مرکز تماس مشتریان، جمع آوری مرسولات پستی از محل استقرار مشتری( مشابه الوپست)، درگاه فروش اینترنتی(گیتوی تجارتالکترونیک)، یکپارچه سازی، پشتیبانی و توسعه سامانه های نرم افزاری و زیرساخت های سخت افزاری، خدمات سامانههای دانشگاهی، نظارت بر قبول، حمل و رهسپاري و توزيع كليه مرسولات خريد و فروش اينترنتي، بازاریابی و بهره برداری از سامانه های برخط (وب سرویس های) کدپستی و نشانی مکان محور و پیام رسان های سازمانی عنوان کرد.
مجری طرح ستاپ با اشاره به فراگیرشدن این طرح در سراسر شبکه پستی، اظهار داشت: در حال حاضر برخی استان ها از جمله کرمانشاه، خوزستان، اصفهان، فارس، خراسان جنوبی و شمالی همراهی بیشتری در این زمینه دارند و با برداشتن گام های عملی، اقدامات و برنامه های خود را در قالب این طرح پیش می برند.
به گفته وی، برخی استان های دیگر از جمله قم، آذربایجان غربی و شرقی، کرمان، همدان و گیلان نیز با ارایه نظرات و دیدگاه های مشورتی؛ مجریان و راهبران طرح ستاپ در ستاد شرکت را همراهی و مشارکت می کنند.
قادری با تاکید بر اینکه طرح تحول دیجیتال و ستاپ شرکت مبتنی بر زیرساخت ها و امکانات فناوری اطلاعات طراحی و پیش بینی شده است، افزود: تجمیع پایگاه های داده ها که از سال ها پیش به عنوان یک هدف دنبال می شد، در قالب یکی از مهمترین پروژه های طرح تحول تعریف شد و در حال حاضر با نهایی شدن این پروژه می توان از تجمیع 38 پایگاه داده کل کشور به یک پایگاه خبر داد.
وی یکپارچه سازی برخی سامانه ها از جمله مدیریت منابع انسانی، بازاریابی و قیمت تمام شده و ساماندهی زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری متناسب با خدمات را از دیگر پروژه های حوزه فناوری اطلاعات عنوان کرد که اجرای آن به پایان رسیده است.
عضو هیئت مدیره با اشاره به اهمیت اجباری شدن کدپستی ده رقمی، تصریح کرد: با توافقی که با شهرداری تهران انجام شده است طی چند ماه آینده، اعمال کدپستی ده رقمی در تمامی فرایندهای مجوزدهی شهرداری اجباری خواهد شد.
قادری ساماندهی وضعیت اجرای جی نف را نیز یادآور شد و گفت: در چارچوب طرح ستاپ، روش اجرا جی نف، سرعت و دقت به روز رسانی اطلاعات متحول شده و تجاری سازی پایگاه داده های کدپستی عملیاتی شده است.
به گفته وی، علاوه بر این، نقش شرکت ملی پست به عنوان دبیر کارگروه جی نف با فعال تر کردن کمیته های استانی و دعوت به مشارکت هرچه بیشتر سایر سازمان ها و دستگاه های دست اندرکار، پررنگ تر خواهد شد.