گروه : روابط عمومی ها / صنعت-معدن-تجارت
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان؛ ابراهیمی با اشاره به فرصتی که تحریمها در چندساله اخیر ایجاد نموده، گفت: این موضوع باعث شد که شرکتها به سمت و سوی اعتماد و اعتقاد به توان داخلی رفته و به بومیسازی قطعات روی آورند. به گونهای که در چند سال گذشته ما از وابستگی ۱۵۰ دلار به ازای هر تن تولید محصول نهایی که حدود قیمت ۴۰۰ دلار داشته، امروز به عددی نزدیک به ۳۰ الی ۴۰ دلار رسیدیم. یعنی ۱۲۰ دلار به ازای هر تن کاهش ارزبری صنعت فولاد اتفاق افتاده است.
وی افزود: فولاد خوزستان نیز در جایگاه یکی از مهم ترین مجموعههای فولادی کشور، در این حوزه فعالیتهای مختلفی را انجام داده که ساخت بسیاری از این قطعات و تجهیزات، برای نخستین بار در شرکت فولاد خوزستان اتفاق افتاده است.
ابراهیمی بیان داشت: انجام هر استراتژی در یک سازمان به منزلهی تعالی سازمانی بوده که پایههای آن را فرآیند و ساختار سازمانی تشکیل میدهد. اگر فرآیند و ساختار سازمانی برای رسیدن به یک استراتژی تعریف نشود، آن استراتژی دچار مشکل میشود. ما برای ساختارمند کردن حوزه بومیسازی و ساخت داخل و با ماموریت دادن به شرکت تافکو برای همکاری با دانش بنیان ها در حوزه بومی سازی و ساخت داخل، ۳۰ میلیون یورو صرفهجویی ارزی در چند سال گذشته ایجاد کردیم.
وی افزود: با ایجاد صندوق CVC و تلاش برای نوآوری در مجموعه، مرکز نوآوری با استفاده از نخبگان استانی برای پیگیری سوالات و مشکلات سازمان فعال است. و این مهم از جمله کارهایی است که در شرکت فولاد خوزستان در حال انجام میباشد. این مسیری است که باعث ایجاد یکسری کسب و کارهای جدید شده و امیدواریم در آینده صنعت فولاد خوزستان، با ایجاد کسب و کارهای جدید از تجارت اصلی شرکت پیشیگرفته و درآمدزایی مناسبی را داشته باشند. ما با این نگاه به سوی بومیسازی قطعات رفته و اقدامهای مفصلی در حوزه بومی سازی دانش (WRSI) و (CBSI) که بومی سازی آن برای نخستین بار در کشور در این نمایشگاه به امضا رسید، برای پایداری صنعت فولاد را با جدیت پیگیری نماییم.
ابراهیمی در توضیح احداث بخش فولادسازی در شرکت فولاد شادگان گفت: منطقهی شادگان به دلیل نزدیکی به آبهای آزاد، یک منطقه استراتژیک برای سرمایهگذاری میباشد. با توجه به اینکه ما دو برابر نیاز کشور تولید فولاد داریم، بحث صادرات یکی از موارد مهم بهشمار می آید. پروژه فولاد شادگان از زمانیکه از دولت به فولاد خوزستان واگذار شد، ۱۰ سال است که با ارزشی نزدیک به ۲۵۰ میلیون یورو تعریف شده است. این پروژه در ۷ سال ابتدایی خود حدود ۳۰ درصد پیشرفت داشته اما با تغییراتی که در گروه مدیریتی فولاد شادگان اتفاق افتاد، ضمن تشکر از مدیران پیشین این مجموعه که متناسب با شرایط آن زمان پیشرفت مناسبی داشتهاند، در سه سال گذشته بالای ۶۵ درصد در این پروژه پیشرفت ایجاد شده است. این پروژه از آن بابت که تکمیل کننده زنجیره فولاد خوزستان میباشد و پروژههای تولیدی که در فولاد خوزستان قابل انجام نیستند، در آن مجموعه انجام خواهند شد.
وی در بیان برنامههای پیش رو افزود: تولید فولاد با درجه آلیاژی و ارزش افزوده برای بالا بردن سهم صادرات محصولات، جزو برنامههای بعدی در شرکت فولاد خوزستان میباشد.
وی ابراز امیدواری نمود که تا پایان بهمنماه، خروجی شمش در فولادسازی شادگان به انجام برسد تا در سال آینده به یک تولید پایدار برسیم.
ابراهیمی با اشاره به اشتغالزایی این پروژه گفت: به ازای ایجاد هر یک شغل در مجموعه فولاد که ایجاد می شود، ۹ شغل به صورت غیر مستقیم در اطراف کارخانه بوجود می آید. این امر زمینهی رشد و آبادانی منطقه را فراهم خواهد نمود.
✔️ فولاد خوزستان و مسئولیت های اجتماعی
مدیرعامل فولاد خوزستان در بیان فعالیت این شرکت در حوزهی مسئولیتهای اجتماعی گفت: مسئولیتهای اجتماعی در مجموعههای صنعتی با واژه پایداری تولید روبهرو است. این بدان معنا است که برای داشتن تولیدی پایدار باید به محیط پیرامون خود توجه ویژه داشت. مجموعه فولاد خوزستان همواره برای داشتن تولیدی پایدار به عنوان یک وظیفه شرعی و اعتقادی راسخ، توسعهی کیفیت زندگی مردم، را مدنظر دارد.
وی افزود: مهم ترین مسئولیتی که شرکت فولادخوزستان درگیر آن است، محیط زیست است. به عنوان مثال انجام پروژه ویندفنسینگ که یکی از خاصترین پروژهها در حوزهی پیشگیری از بادبردگی مواد در سطح کشور بهشمار میآید، برای نخستین بار در فولاد خوزستان در حال انجام است. در واقع عمده آلایندگی که مجموعههای فولادی همچون فولاد خوزستان دارند، بادبردگی ذرات کنسانتره میباشد و در این حوزه با تعریف پروژه های مختلف اقدامهای مفصلی انجام شده است.
ابراهیمی افزود: مردم خوزستان مردم فقیری نیستند. ما اعتقاد داریم که مردم از منابع استان باید بهرهمند شوند. اگر بخواهیم از منظر مشکلات به حجم کارها نگاه کنیم، حجم کارهای انجام شده کم است. اما اگر از منظر توان شرکت نگاه کنیم، تمامی توان شرکت در این راستا بهکار گرفته شده است.
وی تصریح نمود: سعی شده که ایفای مسئولیتهای اجتماعی، ساختارمند باشد. همچنین بهجای درمانهای کوتاه مدت با کارهای زسرساختی و اساسی به درمانهای بلند مدت پرداختیم. برای مثال در روستاهای اطراف با تایید هیات مدیره، سالانه یک پروژه انجام شده است. احداث و راهاندازی درمانگاه مجهز پزشکی، بازسازی و تعریض جاده دسترسی قلعه چنعان به کانتکس، اهدای جهیزیه و تجهیز مدارس انجام شده و طرحهای دیگری به عنوان یک وظیفهی مذهبی و ملی در دست انجام داریم.
ابراهیمی در پایان سخنان خود اظهار داشت: شرکت فولاد خوزستان به تنهایی نمیتواند تمامی مشکلات منطقه را رفع نماید، بلکه باید شرکتها و سازمانها با الگوبرداری از این شرکت، برای رفع مشکلات مردم گام بردارند.