به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان؛ وی با اشاره به تجربه دوران کرونا گفت: در این دوران، علیرغم فعالیت صنایع، شاهد بهبود محیطزیست بودیم؛ این امر نشان میدهد که صنعت نباید مقصر اصلی آلودگیها دانسته شود. این تجربه میتواند به تدوین سیاستهای محیطزیستی مؤثر کمک کند.
رقابتپذیری در سایه سیاستهای پایدار
افضلی گفت: در حالی که ۸۰ درصد تولید جهانی فولاد بر پایه فناوری کوره بلند است، مزیتهای این فناوری در ایران به دلیل بوروکراسی پیچیده و قوانین متغیر، بهدرستی استفاده نشدهاند. وی افزود: سیاستهای جزیرهای و خلقالساعه، مانع توسعه صنعت و از بینبرنده مزیتهای رقابتی هستند. گذار به سیاستهای پایدار و منسجم، راهکار اصلی تقویت رقابتپذیری در این حوزه است.
راهکارهای اصلاحی برای رشد صنعت فولاد
مدیرعامل ذوبآهن اصفهان تأکید کرد: با اتخاذ سیاستهای حمایتگرایانه و اصلاح قوانین، میتوان جایگاه صنعت فولاد ایران را در بازارهای جهانی ارتقا داد. اصلاح زیرساختها، شفافیت در قوانین و پایداری سیاستها از ملزومات توسعه این صنعت است.
ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران، با حضور فعالان زنجیره آهن و فولاد، از ۱۸ تا ۲۰ دیماه در سالن همایشهای برج میلاد تهران در حال برگزاری است.