×

منوی سایت

اخبار ویژه

نخستین کنفرانس ملی آهن‌سازی؛ نمونه‌ای برجسته از همکاری دانشگاه و صنعت

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، دکتر ابراهیمی در ادامه هدف از برگزاری این کنفرانس علمی را تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت در راستای برون رفت از معضلات صنعت آهن و فولاد برشمرد و عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی دانش فنی، ایجاد پایلوت و جهت‌دهی به تحقیقات دانشجویان در دانشگاه‌ها از دیگر اهداف نخستین کنفرانس ملی آهن‌سازی ایران بوده است. وی تاکید کرد: در دانشگاه‌ها حجم زیادی از تحقیقات صورت می‌گیرد که مستلزم صرف هزینه و وقت زیادی است. بنابراین، باید برنامه‌ریزی صورت گیرد تا این تحقیقات در راستای نیازهای کشور و کاربردی نمودن آن‌ها باشد.”

فرایند برگزاری و مقالات ارائه شده
دبیر علمی کنفرانس، به فرایند برگزاری این رویداد اشاره کرد و اظهار داشت: این کنفرانس در دو مرحله انجام شد. مرحله نخست، دریافت ۳۵ مقاله از طریق سایت کنفرانس بود. و مرحله دوم بررسی مقالات با حضور کمیته داوران و با رویکرد کاربردی بودن مقالات بود. وی ادامه داد: بعد از مرحله داوری آنلاین، داوری حضوری صورت گرفت و نگاه ویژه‌ای به مقالات کاربردی حوزه صنعت شد. هر مقاله دارای ۱۶ فرم داوری بود تا نگاه کاربردی و صنعتی توأمان پشت هر مقاله باشد.
وی با بیان اینکه تحقیق در حوزه آهن‌سازی کاری دشوار است، از استقبال مناسب پژوهشگران و متخصصین از این کنفرانس ملی ابراز خرسندی کرد.

تقدیر و تشکر از میزبانی مردم هرمزگان و فولاد کاوه جنوب کیش
دکتر ابراهیمی در پایان سخنان خود، از میزبانی استان هرمزگان و همکاری موثر شرکت فولاد کاوه جنوب کیش تقدیر کرد و گفت: این کنفرانس نمونه بسیار مطلوبی از همکاری دانشگاه و صنعت بود. بدون حمایت‌ها و همکاری‌های این نهادها، برگزاری این کنفرانس در سطح مطلوب میسر نبود. شرکت فولاد کاوه جنوب کیش به عنوان متولی اصلی این رویداد با فراهم کردن امکانات و زیرساخت‌های لازم، نقش بسزایی در موفقیت این رویداد علمی داشت.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.