
به گزارش اقتصاد ملت؛ در این مراسم که با حضور امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان به همراه معاونانش عباسعلی تقوی معاون منابعانسانی و امور اجتماعی، رضا وکیلی معاون فروش و بازاریابی و عطا تفضلی معاون خرید و همچنین عباس نجفیزاده رئیس انجمن آهنوفولاد ایران، حسن نوایی مدیرعامل شرکت گسترش فناوری خوارزمی، محمد قبادی مدیرعامل شرکت ملی فولاد، مجتبی میرجعفری مدیرعامل شرکت آفرینش سامانه مهر و حسینتقی کهزاد مدیرعامل شرکت فولاد شادگان برگزار شد؛ از اهداف مدنظر طراحی این سند تحول مطالبی مطرح شد. امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در ابتدای مراسم رونمایی در خصوص مزایای استفاده از صنعت دیجتیال در عرصه فولاد گفت: همانطور که میدانید با ورود تکنولوژی دیجیتال به عرصه صنعت فولاد؛ این بخش دچار تحولات خاص و قابلتوجهی شده است که یکی از مزایای استفاده از صنعت دیجیتال در مسیر استفاده بهینه در تولید فولاد سبز است.
وی در ادامه ابراز امیدواری که از هوشمندسازی برای بقاء و تولید بهتر در صنعت به کار گرفته شود. حسینتقی کهزاد مدیرعامل شرکت فولاد شادگان نیز در ادامه این مراسم با تاکید بر اینکه این مجموعه در حوزه هوش مصنوعی و صنعت دیجیتال اقدامات خوب و قابلتوجهی را انجام داده است، گفت: در همین راستا و در مسیری به سوی آیندهای روشنتر و دیجیتال؛ شرکت فولاد شادگان با رونمایی از نقشهراه تحول دیجیتال عزم خود را برای ساختن فردایی هوشمند و پایدار جزم کرده است. مدیرعامل فولاد شادگان با اشاره به اینکه سند راهبردی برای تحول دیجیتال امضاء شده است، گفت: با استفاده از هوش مصنوعی به عنوان دستیار اپراتور احیاء به اپراتور پیشنهاد میدهد که محصول شما با تغییر چه پارامترهایی کیفیتر میشود.
از سوی دیگر این نرمافزار هر روز خود را به روزرسانی کرده و ترکیب مواد و پارامترهای پردازشی را انجام میدهد. وی در ادامه با بیان اینکه در مرحله بعد هوش مصنوعی بر روند تنظیم و انعقاد قراردادها نظارت کرده و زمان برگزاری مناقصه و عقد قرارداد را به مدت زمان کمی کاهش میدهد، تاکید کرد: در واقع قرارداد کاری که یک اپراتور در مدت یک ماه انجام میدهد؛ با این سند در مدت زمان ۱۰دقیقه انجام میشود. کهزاد با اشاره به اینکه در واقع یک دستیار برای کارکنان خرید مواداولیه و فروش محصولات به آنان کمک خواهد کرد، گفت: همانگونه که میدانید سطح موجود آموزش در سطح سادهای ارائه میشود؛ این در حالی است که سطح گیرایی افراد متفاوت است. بنابراین با استفاده از توان هوش مصنوعی آموزشهای لازم تا نهادینه شدن آنها در افراد ادامه دارد و در مرحله بعد گزارشهای متناوب و کامل از عملکرد کارکنان به مدیران ارائه میدهند.
مجتبی میرجعفری مدیرعامل شرکت آفرینش سامانه مهر نیز در این مراسم با اعلام اینکه تحول دیجیتال بر صنعت آثار بسیار زیادی به همراه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: چالشهای شرکت فولاد شادگان در زمینههای مختلف بررسی شد و بر اساس این چالشها ۳۳ نیازمندی این مجموعه را شناسایی کرده و بر اساس این مشکلات و چالشها راهکارها و فناوریهای متفاوتی را ارائه دادیم. وی با اشاره به اینکه سند تحول دیجیتال در ماده ۱۰۷برنامه توسعه گنجانده شده است که به موجب آن شرکتها در آینده ملزم به استفاده از این سند خواهند بود، گفت: در همین حال نیازمندیهای فولاد شادگان منجر به تدوین طرحهای توسعه متناسب با نیازهای این مجموعه شد. در همین راستا در حوزه تدوین استراتژیهای سازمان؛ استراتژیهای دیجیتال را با یکدیگر همسو کرده و در چهار استراتژی فناوریهای نوین، زیرساختها، ساختار و حکمرانی شرکت طراحی شد. همچنین طرحهای بلوغ با استفاده از چشمانداز ۱۴۰۸ تدوین شده است.
به گزارش خبرنگار ما؛ اهداف کلیدی سند تحول دیجیتال فولاد شادگان شامل «هوشمندسازی و یکپارچهسازی زنجیره ارزش»، «مدیریت هوشمند زنجیره تامین»، «افزایش بهرهوری و کاهش هزینهها»، «بهبود کمیوکیفی محصولات»، «نوآوری و توسعه پایدار» و «پایداری و مدیریت بهینه منابع» است. در همین راستا بلوغ نقشهراه تحول دیجیتال شادگان دارای مراحل مختلفی است که عبارتند از: اقدامات ابتکاری: راهاندازی پروژههای پرچمدار فناوری نوین و ارزشآفرین ایجاد بستر نوآوری و توسعه ساختار حکمرانی برای مدیریت مؤثر تحول دیجیتال.
۲ـ کارخانه متصل: پیادهسازی زیرساختهای IOT و جمعآوری دادههای بلادرنگ برای نظارت و بهبود کارایی عملیاتی.
۳- کارخانه هوشمند: بهرهگیری از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین برای اتوماسیون، تحلیل داده و بهبود تصمیمگیریهای مبتنی بر داده.



