به گزارش اقتصاد ملت؛ سیاوش وکیلی، کارشناس بازار سرمایه درمورد نمایشگاه کیش اینوکس و خروجی آن برای بورس کشور اظهار کرد: اقتصاد هر کشوری ترکیبی از سه بازار است. بازار پول و بانک، بازار سرمایه و بازار بیمه. نمایشگاه کیش اینوکس در طول ۱۰-۱۱ سالی که برگزار میشود دارای یک کارکرد متفاوت با سایر نمایشگاهها شده است.
این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: نمایشگاه کیش اینوکس به دلیل این که به آن شکل، مخاطب عام ندارد و عمدتاً نهادهای مالی ونهادهایی از جنس بازار در آن حضور دارند فرصت بسیار مناسبی برای تشکیل جلسات و هماهنگیهای رو در رو به منظور استفاده از ظرفیتهای این سه بازار و همافزایی و هماهنگیها برای رشد و توسعه اقتصاد کشور است.
کیش اینوکس؛ نمایشگاهی با رویکرد انتقادی و خاص
سیاوش وکیلی ادامه داد: واقعاً معتقد هستم در این فرصتی که در نمایشگاه کیش اینوکس ایجاد شده است باید این نهادها با هماهنگی کامل و با تضارب آراء نسبت به امور چالشی با یکدیگر مراوده داشته باشند و عمدتاً در نمایشگاهها چنین فرصتی فراهم نیست. نمایشگاه کیش اینوکس دارای رویکردی خاص است به این شکل که قبل از شروع نمایشگاه، در نوبت صبح در سالن همایشها چندین نشست و پنل تخصصی با موضوعات مختلف برگزار میشود که در این پنلها، اساتید مرتبط با این سه بازار حضور دارند واین چالشها با رویکرد انتقادی همراه هستند و علاوه بر این، پیشنهادات اصلاحی مورد بحث و بررسی قرار میگیرند. به همین دلیل، بنده درمورد نتایج حاصل از راهکارهای ارائه شده و بررسیهای عمیق این گونه مشکلات ساختاری در اقتصاد کشور خوشبین هستم.
حضور کانون نهادهای سرمایهگذاری ایران در نمایشگاه کیش اینوکس
این کارشناس بازار سرمایه تأکید کرد: کانون نهادهای سرمایهگذاری ایران نیز، در روز چهارشنبه ۱۶ آبان ماه در سالن رازی مرکز همایشهای کیش اقدام به برگزاری یک نشست تخصصی خواهد کرد. در این نشست، برشی از برنامه هفتم توسعه و نگاهی به بودجه ۱۴۰۴ بر بازار سرمایه و آثار احکام برنامه هفتم و شرکتهای تولیدی خواهیم داشت که در آن، نکات مهم برنامههای فوق برای مدعوین و شرکتکنندگان ارائه خواهد شد که امیدواریم مورد استفاده کارشناسان قرار بگیرد.
سیاوش وکیلی افزود: نمایشگاه کیش اینوکس با برگزاری نشستها و امکان دیدار و رایزنیهای حضوری نهادهای مالی از سه حوزه اصلی اقتصاد کشور؛ پول و بانک، بازار سرمایه و بازار بیمه این امکان را برای همه کارشناسان، منتقدان و دلسوزان فراهم میکند تا بتوانند در خصوص طرح مشکلات ساختاری کشور اقدام کنند و این موضوع، مقدمهای برای تنظیم لوایح و ارائه پیشنهادات کارشناسی در ماههای پیشرو تا تصویب بودجه و عملیاتی شدن آن در اقتصاد کشور باشد.
https://eghtesademelat.ir/?p=263707