سی و هفتمین نشست هم اندیشی مدیریت محیط زیست منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس عسلویه با میزبانی شرکت پتروشیمی نوری برگزار شد.
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس عسلویه؛ در این جلسه که در روز سهشنبه ۳۰ مرداد ماه در محل سالن خلیج فارس و با حضور دکتر مرادزاده رئیس حفاظت محیط زیست استان بوشهر، دکتر زیارتی رئیس محیط زیست سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، مهندس مؤذنی رئیس اداره محیط زیست شهرستان عسلویه، مهندس بحرینی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کنگان، مدیران HSE و رؤسای محیط زیست پالایشگاهها و پتروشیمیهای مستقر در منطقه ویژه پارس و تنی چند از فعالان محیط زیست منطقه برگزار شد، شرکتکنندگان به بحث و تبادل نظر در خصوص معضلات و چالشهای زیستمحیطی منطقه پرداختند.
دکتر تنها زیارتی در این جلسه با اشاره به فعالیتهای ساختاری و سازنده پالایشگاهها و پتروشیمیهای منطقه در حوزه محیط زیست، یادآور شد، در حال حاضر مطالعات مربوط به اجرای چهار پروژهی مهم زیستمحیطی در منطقه شامل «توسعه زیر ساخت برآورد حجم فلر و آلایندههای هوا در منطقه پارس جنوبی با استفاده از سنجش از راه دور Remote Process »، «صحت سنجی دادههای فلرینگ و تدوین متدولوژی پایش و گزارشدهی فلرینگ در سطح منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس»، «بررسی آلودگیهای صنعتی بر تنوع میکروبی سواحل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با روشهای متاژنومیکس» و «بهکارگیری روش پردازش تصویر جهت تخمین میزان مشعلسوزی و دودکنندگی مشعل در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس» در دست اقدام است.
دکتر زیارتی ضمن اعلام خبر افتتاح تصفیهخانه فاضلاب بهداشتی منطقه در هفتههای آینده، گزارشی از روند سایت سیمی تریلر و چگونگی جمعآوری و مدیریت پسماندهای عادی و فضای سبز در سطح منطقه ارائه کرد.
در این جلسه مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با قدردانی از تلاشها و اقدامات ساختاری انجام شده در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: من شما متخصصان و کارشناسان محیط زیست صنعت نفت را همکار و بهترین مشاوران خود میدانم و از ظرفیتهای تخصصی شما استفاده خواهم کرد. وی همچنین یادآور شد: در حوزه قانون خاک، قانون هوای پاک و فلرینگ، دچار مشکلات و نواقص شیوهنامه موجود هستیم که باید برای اصلاح آن بکوشیم، اما تا زمان اصلاح آن، همین شیوهنامه قانونی و الزامآور است و ما در اجرای آن مصمم هستیم.
درادامهی این نشستِ هماندیشی، گزارشهایی در خصوص فعالیت شرکتها در حوزههای مختلف زیستمحیطی از جمله پاکسازی خاکهای آلوده با روشهای سبز و بیولوژیکی و شیوههای فناوری پاکسازی زیستی، پاکسازی به روش مزرعه زیستی، پاکسازی به روش تپه زیستی، پاکسازی و اصلاح خاکهای آلوده، شناسایی و مدیریت و کنترل علفهای هرز و همچنین بازیافت و تثبیت و درمان زیستی لجنهای تأسیسات نفتی ارائه شد.
https://eghtesademelat.ir/?p=257293