راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران مجددا برای مدت دو سال نایب رئیس اول مجمع منطقه‌ای راه‌آهن‌های خاورمیانه انتخاب شد

سی و دومین اجلاس مجمع منطقه‌ای راه‌آهن‌های خاورمیانه UIC RAME با مشارکت آقایان دکتر شعبانی، عضو هیئت مدیره راه آهن جمهوری اسلامی ایران و مهندس مرتضی جعفری، معاون بازرگانی و بهره برداری راه آهن جمهوری اسلامی ایران بصورت مجازی و دیگر کشورهای عضو همچون ترکیه، عربستان، امارات و … در تاریخ ۲۳ آذر ۱۴۰۲ برگزارشد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران؛ در این نشست که فرانسوا داون، مدیرکل اجرایی اتحادیه بین المللی راه‌آهن ها (UIC)، حسن پزوک، رئیس RAME و مدیرعامل راه‌آهن ترکیه، احسان شعبانی و مرتضی جعفری به عنوان نمایندگان محترم راه آهن جمهوری اسلامی ایران، طارق العقیل، معاون مدیر عامل عربستان در امور کنترل و برنامه ریزی استراتژیک، مارک گیگون، مدیر دپارتمان مسافری UIC و هماهنگ کننده خاورمیانه، آقای زاهی خلیل، مدیر عامل حجاز اردن، و دیگر مدیران و دست‌اندرکاران حوزه ریلی حضور (فیزیکی یا مجازی) داشتند، به موضوعات مختلفی از جمله موضوعات مالی و بودجه این مجمع و فعالیت های اخیر دفتر منطقهای خاورمیانه UIC، بررسی فعالیت های مرکز آموزش ریلی راه آهن های خاورمیانه، فعالیت های رویداد COP۲۸ در دوبی، فعالیت های کارگروه بار، پروژهای این منطقه شامل شرایط سخت آب و هوایی، الزامات کاری برای سیستم های گرمایش، تهویه و تهوع مطبوع، خطرات هیدروژنی، توسعه شبکه تخصصی امنیت، ایمنی، سیستم ارتباطات موبایل در آینده برای ارزیابی نیازهای ارتباطات دوربرد رادیویی در خاورمیانه و … پرداخته شد.
همچنین مجددا برای مدت دو سال راه‌آهن ترکیه به عنوان رئیس، راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به عنوان نایب رئیس اول و راه‌آهن عربستان به عنوان نایب رئیس دوم مجمع منطقه‌ای راه‌آهن‌های خاورمیانه انتخاب شدند.
دکتر شعبانی در این نشست، ضمن ابراز تاسف بابت جنگ ظالمانه و ناعادلانه جاری در منطقه خاورمیانه، تأکید نمود: گفتمان ترانزیت و اتصال ریلی به همسایگان جزو برنامه های اولویت دار دولت جمهوری اسلامی ایران می‌باشد؛ خوشبختانه افق هایِ جدیدی در روابط دوستانه بین کشور ما و هسایگان ما شکل گرفته است و هم اکنون پروژه های خوبی برای گسترش حمل و نقل ریلی با همسایگان هم در حوزه زیرساخت و هم در حوزه حمل و نقل بین المللی ریلی داریم. ما پروژه های مشترک با همسایگانمان را با جدیت دنبال می کنیم. با توجه به وجود مشترکات زیاد بین ملت های ما و نظر به اینکه خاورمیانه گهواره ای از اولین تمدن ها در جهان است، گسترش همکاریهای ما هم به رشد ارتباط بین ملت ها و هم تقویت اقتصاد ما کمک خواهد کرد و در این بین استفاده از ظرفیت UIC می تواند به ما در داشتن راه آهن های سریع،ایمن و پیشرفته کمک شایانی کند.
همچنین در ارائه گزارش پروژه‌های جدید بین‌المللی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، مهندس جعفری، به پروژه های مهم ریلی همچون ساخت خط رشت –آستارا، اتصال جدید ایران به ترکیه از مسیر چشمه ثریا و اتصال آن به شبکه ریلی ترکیه در کارس، راه‌آهن چابهار-زاهدان و احداث خط ریلی نرمال در مسیر زاهدان تا میرجاوه در مرز پاکستان و توسعه مراکز مهم لجستیکی سرخس و اینچه برون اشاره نمودند. ایشان همچنین ضمن برشمردن آمار ناوگان ریلی راه آهن ایران و همکاری با کشورها و سازمانهای بین المللی، تلاشهای اخیر راه‌آهن ج.ا.ا. در راستای کاربرد انرژی نوین با احداث نیروگاه های خورشیدی در قم، طبس، کرمان و اصفهان، همچنین تدوین سند دیجیتال راه آهن با همکاری سازمانهای بین المللی و همکاری با راه آهن های ترکیه و روسیه برای تبادل الکترونی داده ها را خاطر نشان نمودند.

گفتنی ست جلسه هیأت اجرایی و یکصد و سومین مجمع عمومی اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها (UIC) در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۳ و ۲۴ آذر ماه در دفتر مرکزی UIC در شهر پاریس برگزار شد و سی و دومین اجلاس مجمع منطقه‌ای راه‌آهن‌های خاورمیانه نیز همزمان با روز اول این اجلاس روز پنجشنبه در دفتر مرکزی UIC برگزار گردید که راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به عنوان نایب رئیس مجمع منطقه‌ای راه‌آهن‌های خاورمیانه و عضو هیأت اجرایی UIC به صورت مجازی مشارکتی فعال در این رویداد مهم بین‌المللی داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *