امیدواریم با الگوی جهادی که در شرکت مس شکل گرفته و به یک الگو برای دیگر مجموعهها تبدیل شده، شاهد رشد مضاعف تولید و توسعه در مجتمع مس سونگون باشیم.
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت ملی صنایع مس ایران؛ عابدین خرم استاندار آذربایجان شرقی با بیان این مطلب در گردهمایی مدیران و فعالان بازار سرمایه درخصوص ظرفیتهای شرکت مس در آذربایجان شرقی گفت: ما یک عقبماندگی دو دههای در مس سونگون داشتیم، در دولت سیزدهم گامهای اساسی برای جبران این عقبماندگی برداشته شده و با توجه به اینکه مس سونگون رتبه اول اشتغالزایی را در استان آذربایجانشرقی دارد، مس باید پیشران توسعه استان باشد.
وی افزود: حق مردم استان و جایگاه آن برای برخورداری از دستاوردهای مجتمع مس سونگون خیلی بالاست و همه باید دست به دست دهیم تا با یک نگاه و برنامهریزی علمی، مسأله مس را در استان پیش ببریم.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به حجم بالای سرمایهگذاریهای انجامشده در مجتمع مس سونگون در دولت سیزدهم اضافه کرد: ارزش افزوده مس سونگون در دولت قبلی 2 درصد بود که این رقم باید به 8 درصد برسد.
وی گفت: مجتمع مس سونگون به دنبال آن است که بیش از 300 مگاوات برق تولید کند و شرکتهای صنعتی و تولیدی دیگر استان نیز برنامههای مهمی در زمینه تولید انرژی برق در دست اجرا دارند.
خرم با ابراز خرسندی از میزبانی برندهای سرمایهگذاران در استان آذربایجان شرقی گفت: توسعه جایگاه مجتمع مس سونگون در حالی که در دو دهه اخیر رشدی نداشته، بسیار موضوع قابل اهمیتی است و امید که این برنامهریزی ها عامل توسعه شده و به جایگاه واقعی خود برسد.
وی ادامه داد: آذربایجان شرقی، استان تولید، تجارت و صادرات است و دولت سیزدهم ما را مکلف کرده که آن را به جایگاه واقعیاش برسانیم.
خرم بیان کرد: امروز مرکز خدمات سرمایهگذاری در استان بدون وقفه فعالیت میکند تا هرگونه موانع احتمالی پیش روی سرمایهگذاران را برطرف کند.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: بخشهای خصوصی، دولتی و مردم را سه ضلع توسعه استان میدانیم و بر این مبنا همه توان خود را برای حمایت از سرمایهگذاران به کار میبندیم.
خرم گفت: آذربایجان شرقی از نظر موقعیت جغرافیایی نیز منحصربهفرد بوده و باید جایگاه تاریخی آن احیا شود؛ بخش خصوصی در دولت سیزدهم 250 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در استان در دست اجرا دارد که در تاریخ این خطه بیمانند است.
وی تاکید کرد: اعتماد خوبی بین بخش دولتی و بخش خصوصی در استان برقرار بوده و مزیتهای نسبی استان از قبیل منطقه آزاد ارس، منطقه ویژه اقتصادی سهلان و همسایگی با قفقاز و ترکیه در خدمت سرمایهگذاران و توسعه است.
استاندار آذربایجان شرقی توضیح داد: ما بیش از 50 شهرک صنعتی در آذربایجان شرقی داریم، اما زنجیره تولید کامل نیست که به جد برای تحقق آن میکوشیم.
وی افزود: به عنوان نمونه ما واحدهای تولید قطعات مختلف خودرو را در استان داریم و به همین دلیل نیز تولید خودرو در استان به طور جدی دنبال میشود و با شرکتهای بزرگ خودروسازی در این باره گفتوگو داریم.
وی اضافه کرد: در هر حوزه ای که کسی بخواهد در استان سرمایه گذاری کند، فرصت ها و بسترهای لازم ایجاد شده است.
خرم با اشاره به روند رو به جلوی تولید صنعتی در آذربایجان شرقی در دولت سیزدهم افزود: به عنوان نمونه تولید تراکتور از 22 هزار دستگاه به بیش از 34 هزار دستگاه در یک سال افزایش یافته و چهار محصول جدید در آن تولید شده است.
استاندار آذربایجان شرقی یادآوری کرد: در زمینه تسهیل و رفع موانع تولید در خدمت سرمایهگذاران عزیز در آذربایجان شرقی هستیم؛ در حوزه سرمایه ثابت و سرمایه در گردش دستاوردهای خوبی در حوزه تولید و صنعت داشتیم که البته به آن قانع نیستیم.
.
.
https://eghtesademelat.ir/?p=200610