گروه : اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس
بانک آینده، همگام با سیاستهای کلان اقتصادی کشور، در سال 1401،سال «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»، حمایت از فعالان اقتصادی، بهویژه شرکتهای دانشبنیان را در اولویت کاری خود قرار داده است.
به گزارش اقتصاد ملت و به نقل ازروابط عمومی بانک آینده ؛ سیاستهای اعتباری این بانک با انعقاد قراردادها و تفاهمنامههای همکاری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور تأمین مالیِ کسب و کارهای خلاق و فنآور از طریق اعطای انواع تسهیلات، صدور ضمانتنامه و گشایش اعتبارات اسنادی با شرایط آسان در مسیر توسعه اقتصاد دانشبنیان و اشتغالآفرین تدوین شده است.
شرکتهای دانشبنیان و فنآور معرفیشده از سوی معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی به بانک آینده، پس از اعتبارسنجی و طی مراحل قانونی دیگر میتوانند تسهیلات درخواستی خود، اعم از سرمایه ثابت و سرمایه در گردش را در اسرع وقت از بانک آینده دریافت کنند.
به استناد گزارشهای دریافتی از سامانههای ذیربط طی سال 1400، تسهیلات پرداختی بانک آینده به شرکتهای دانشبنیان در حوزههای مختلف دارویی و تجهیزات پزشکی، تولیدکننده محتوا و نرمافزار، صنایع نفت، انرژی و پلیمر و خدمات گمرکی و حملونقل کالا،بیش از 85 شرکت با مبلغی بالغ بر ۹هزارمیلیاردریال بوده است.
همچنین این بانک طی سه سال گذشته، بیش از 21.000میلیاردريال منابع مالی و خدمات اعتباری به 240 شرکت دانشبنیان ارائه کرده که حامی تولید و تجاریسازی محصولات داخلی مبتنی بر ایدههای خلاق در زیستبوم فنآورانه کشور شده است.
ایجاد یا تثبیت اشتغال نخبگان و صاحبان ایده، صرفهجویی ارزی و توسعه فروش محصولات دانشبنیان در صنایع پیشرو، از دیگر دستاوردهای حمایت مالی این بانک بوده است.