×

منوی سایت

اخبار ویژه

در سالجاری با افزایش سالیانه حقوق بازنشستگان و اجرای متناسب سازی حقوق دریافتی بازنشستگان از مرداد 99 نسبت به سال 98؛ حدود 42 درصد افزایش داشته است که در صورت تصویب نهایی پرداخت 90 هزار میلیارد تومان از مطالبات سازمان تأمین اجتماعی در بودجه سال 1400 مرحله دیگری از متناسب سازی نیز انجام می‌شود.

به گزارش اقتصاد ملت؛ دکتر مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ضمن بیان مطلب فوق در جمع خبرنگاران با بیان اینکه متناسب سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی موجب بهبود وضعیت معیشت این عزیزان شده است، گفت: بعد از اجرای متناسب سازی در تأمین اجتماعی سایر صندوق‌های بازنشستگی نیز برنامه متناسب سازی را اجرا کردند که در نتیجه آن میزان دریافتی بازنشستگان آنها افزایش بیشتری داشت و فاصله‌ای بین حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با سایر صندوق‌‎ها ایجاد شده است که باید برطرف شود.
وی با تأکید بر پیگیری و تامین منابع لازم برای متناسب سازی مرحله دوم گفت: از هفته گذشته با همفکری نمایندگان کانون‌ها محاسبه فرمول متناسب سازی در حال انجام است و به سرعت این کار را انجام خواهیم داد.
وی در ادامه با بیان اینکه به منظور پیشبرد برنامه نسخه الکترونیک با وزارت بهداشت همکاری بسیار خوبی داریم، گفت: تمامی مراکز درمانی بیماران فاقد دفترچه تأمین اجتماعی را از طریق کارت ملی و سایر مدارک معتبر شناسایی می‌کنند و سازمان تأمین اجتماعی نیز اسناد مربوطه را می‌پذیرد.

دکتر سالاری اظهار داشت: استقرار نظام نسخه نویسی الکترونیک و توقف انتشار دفترچه‌های کاغذی از مهمترین اولویت‌های سازمان تامین اجتماعی است.
وی افزود: استقرار سامانه نسخه نویسی الکترونیک از چند سال پیش در مراکز تابعه سازمان به صورت موفقیت آمیز انجام شده و تجربه خوبی در این زمینه داریم. گام بعدی ما تعمیم این کار در مراکز درمانی طرف قرارداد است که با برنامه ریزی دقیق و همفکری سایر دستگاه‌ها و مجموعه‌های مرتبط شروع شده است.
دکتر سالاری با بیان اینکه عدم نیاز به تمدید اعتبار دفترچه های تأمین اجتماعی گام مهمی در استقرار سامانه نسخه الکترونیک محسوب می‌شود، اظهارداشت: استعلام برخط اعتبار دفترچه ها از طریق روش های متنوع و آسان؛ اولین گام در استفاده مراکز درمانی طرف قرارداد از سامانه نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی بود که از ابتدای خرداد 99 با موفقیت انجام شد.

وی ادامه داد: از ابتدای آبان نیز امکان نسخه نویسی الکترونیک از طریق سامانه تأمین اجتماعی در تمام مراکز طرف قرارداد فراهم شد و در ادامه از طریق نرم افزارهای واسط (API) امکان نسخه نویسی با استفاده از سایر نرم افزارهای مورد استفاده مراکز درمانی نیز فراهم شد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه گام بعدی استقرار نسخه الکترونیک توقف انتشار دفترچه‌‎های کاغذی است، گفت: از اول اسفند دفترچه جدید چاپ نمی‌شود، اما اگر کسی دفترچه دارد؛ می تواند از اوراق دفترچه موجود استفاده کند.
دکتر سالاری با تأکید بر اینکه اولویت و درخواست اول سازمان تأمین اجتماعی از ارائه دهندگان خدمات درمانی استفاده از سامانه نسخه الکترونیک است، گفت: چنانچه پزشک یا مرکز درمانی توان یا تمایل این کار را ندارد؛صفحات باقیمانده دفترچه‌ها کماکان قابل استفاده خواهد بود و در صورت اتمام صفحات دفترچه‌ها نیز سازمان تأمین اجتماعی سرنسخه و یا هر صفحه کاغذی دیگری را به عنوان نسخه پزشک می‌پذیرد.
وی با بیان اینکه استقرار نسخه الکترونیک تحول اساسی در خدمات درمانی ایجاد می‌کند، افزود: هر تحول اساسی در ابتدا ممکن است زحماتی داشته باشد، اما این تحول باعث می‌شود که مردم دغدغه ای بابت نگهداری دفترچه نداشته باشند. همچنین سوابق درمانی افراد نیز در سامانه نسخه الکترونیک حفظ و از تداخلات دارویی جلوگیری می‌شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی توسعه و ارتقاء خدمات درمانی را از دیگر نتایج استقرار سامانه نسخه الکترونیک برشمرد و گفت: از 21 اسفند و روز عید مبعث در تمامی شهرهایی که فاقد بیمارستان تامین اجتماعی هستند؛ درمان بیمه شدگان در مراکز درمانی دولتی رایگان خواهد بود و در تمامی شهرها ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان بالای 65 سال در بیمارستان های دانشگاهی رایگان است. همچنین هزینه وسایل و پروتزهای مورد استفاده در بیمارستان های دانشگاهی به طور کامل پرداخت می‌شود.
دکتر سالاری افزود: درباره بیماران صعب العلاج و مزمن نیز طی هفته‌های آینده برنامه جدیدی داریم و هزینه این بیماران را به میزان قابل توجهی کاهش خواهیم داد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه هیچ برنامه‌ای برای صدور کارت هوشمند و هر نوع کارتی به عنوان جایگزین دفترچه وجود ندارد، گفت: برخی کلاهبرداران با بیمه شدگان و بازنشستگان تأمین اجتماعی تماس می‌گیرند و با ادعاهای غلط و سوء استفاده؛ وعده ارائه کارت هوشمند و سایر کارت هایی را می‌دهند که جایگزین دفترچه بیمه می‌شود.
دکتر سالاری تأکیدکرد: اینگونه تماس ها توسط افراد کلاهبردار انجام می‌شود و به بیمه شدگان و بازنشستگان توصیه می‌کنیم که مراقب باشند و به هرنوع تماسی برای درخواست هزینه بابت اینگونه مسائل توجه نکنند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.