اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 105346

تاریخ: 1399/10/17

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 105346

تاریخ: 1399/10/17

کپی نشانی خبر

شرکت‌های بیمه‌ای نمی‌توانند صددرصد شعب خود را حذف کنند

“نادر صفاجو”، با بیان اینکه” درکشور زیرساخت‌های الکترونیک به‌طور کامل فراهم نیست.” گفت: برای فروش بیمه که یک کالای غیرملموس است اعلام حضور فیزیکی شرکت‌های بیمه به نسبت تعهدی که می‌پذیرند نیاز است.
وی، توضیح‌داد: اگر یک شرکت بیمه‌ای بخواهد محصولی را به صورت دیجیتالی معرفی کند و بفروشد، اولین سوالی که در ذهن بیمه‌گذار و مشتری شکل می‌گیرد این است که این مجموعه کجا است؟، موجودیت آن چیست؟ و چه میزان دارایی دارد که می‌خواهد تعهد بپذیرد؟

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی بیمه پارسیان ؛ این عضو هیات مدیره ،بااشاره به موضوع کلاهبرداری‌های اینترنتی، بیان کرد: این موضوع مردم را نگران می‌کند و هنگامی‌که شرکت بیمه‌ای در شهری ساختمان ایجاد می‌کند اطمینان خاطر مردم هم بیشتر می‌شود که برای خدمات پس از فروش، مکان مشخصی هست که می‌توانند مراجعه کنند.
صفاجو به اقتصاد کوچک و موضوع رقابت بین شرکت‌های بیمه اشاره کرد و افزود: در ایران هرشرکت بیمه‌ای که بیشتر در دید مشتری باشد یا شعب بیشتری داشته باشد یک قدم از سایر شرکت‌هاجلوتر است.
به گفته وی،شرکت‌های بیمه تازه تاسیس بدون داشتن شعب برای ارائه خدمات در شهرها، نمی‌توانند با شرکت‌های بیمه‌ بزرگتر که شعب و نمایندگان با اختیاربالا دارند رقابت کنند ضمن آنکه مدیران هم برای تهیه بیمه‌نامه به اینکه شرکت بیمه‌گر در منطقه آن‌ها ساختمان و خدمات کارشناسی دارد یا خیر اهمیت می‌دهند.

به اعتقاد، این عضو هیات مدیره شرکت بیمه پارسیان، شرکت‌های بیمه‌ای نمی‌توانند صددرصد شعب خود را حذف کنند زیرا لازم است با بخشی از دارایی‌های خود نشان دهند که توانمندی ایفای به تعهدات را دارند و بیمه‌گذار هم باید آن را احساس کند.
صفاجو، مساله اعتمادسازی درصنعت بیمه را بسیار مهم خواند و تصریح‌کرد: درعین حال شرکت‌های بیمه برای بهینه‌سازی و کاهش هزینه‌های ثابت خود باید به یک الگوی مناسب در توسعه فیزیکی برسند، به عنوان مثال در مرکز هراستان یک مجموعه برای خدمات کارشناسی، حقوقی و بیمه‌ای وجود داشته باشد.
وی، به تورم غیرقابل پیش‌بینی درکشور اشاره کرد و گفت: شرکت‌های بیمه برای سرمایه‌گذاری در بخش املاک به خصوص خرید ملک برای شعبه دو منظور دارند، درواقع باخرید شعبه اعلام حضور می‌کنند و تبلیغات برای آن‌‌ها است و با توجه به تورم هم ارزش ملک شعبه چندبرابر می‌شود.

این عضو هیات مدیره شرکت بیمه پارسیان، افزود: بسیاری از بانک‌ها به مدد شعب خود و تجدید ارزیابی آنها سرمایه خودرا چندین برابر کردند، در حقیقت سودناشی از تجدید ارزیابی املاک همیشه به مدیران شرکت‌های خصوصی کمک کرده است.
صفاجو، معتقداست که مدیران هوشمند و با تجربه شعبه‌ای می‌خرند که حالت بهینه برای شرکت آن‌ها داشته باشد و به موازات آن خدمات الکترونیک خود را گسترش می‌دهند.
پربیننده ترین نماد ۴ بانک و موسسه اعتباری در تالار شیشه‌ای به رنگ سبز درآمد نماد ۱۳بانک و موسسه اعتباری در بازار سرمایه به رنگ سبز درآمد نیمی از جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار ندارند نحوه پرداخت خسارت محصول چای نقطه به نقطه نیست خداحافظی بیمه‌نامه با پلنگ در ایستگاه محیط زیست

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و دومین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و دومین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و دوم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.