مدیرعامل پتروشیمی نوری با اشاره به توافق با شرکتهای دانش بنیان ایرانی برای بومی سازی کاتالیست مصرفی واحدهای «سی. سی. آر» (ریفرمیت)، از ثبت رکورد جدید تولید محصولات آروماتیکی در این شرکت پتروشیمی در سال جهش تولید خبر داد.
به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومي، «تقی صانعی» در حاشیه برگزاری دومین رویداد تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی در جمع خبرنگاران با اشاره به امضای قرارداد ساخت یکی از کاتالیستهای پرمصرف صنایع آروماتیک شرکتهای دانشبنیان ایرانی گفت: برای نخستین بار ساخت کاتالیست واحدهای سی سی آر به شرکتهای داخلی واگذار شد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری با بیان اینکه این کاتالیست در واحدهای ریفرمینگ کاربرد دارد و تاکنون انحصار ساخت و عرضه آن در انحصار شرکتهای فرانسوی از جمله «اکسنس» است، تصریح کرد: با ساخت این کاتالیست زمینه کاهش ریسک و پایداری تولید در پتروشیمی نوری فراهم میشود.
صانعی با اعلام اینکه هم اکنون ۶ کاتالیست از مجموعه هشت کاتالیست مصرفی پتروشیمی نوری ایرانی سازی و بومی سازی شده است، تاکید کرد: بومیسازی و ایرانی سازی کاتالیستهای مصرفی علاوه بر صرفه جویی قابل توجه ارزی منجر به کاهش وابستگی به سازندگان و تامین کنندگان خارجی میشود.
وی همچنین با اشاره به فعالیت مستمر کمیته خودکفایی در پتروشیمی نوری از هدف گذاری برای بومیسازی سالانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ قطعه کالا و تجهیزات مصرفی در این شرکت پتروشیمی خبر داد و یادآور شد: تاکنون بالغ بر ۳۵۰۰ قطعه کالا در پتروشیمی نوری بومی سازی شده که برگزاری نمایشگاه ساخت داخل در صنعت پتروشیمی فرایند بومی سازی و داخلی سازی کالاهای مصرفی در این زنجیره آروماتیک شورا تسریع و تسهیل میکند.
این مقام مسئول با اشاره به ثبت رکورد جدید تولید محصولات زنجیره آروماتیک در پتروشیمی نوری از ابتدای سال جاری تاکنون، خاطرنشان کرد: تاکنون بالغ بر 4.4 میلیون تن محصول در پتروشیمی نوری تولید شده که پیش بینی میشود تا پایان سال میزان تولید از مرز 4.8 میلیون تن بگذرد و یک رکورد تاریخی تولید محصولات آروماتیکی در ایران ثبت شود.
پتروشیمی نوری در این نمایشگاه با شرکت برنا صنعت توس، تفاهمنامه ساخت ولوهای کنترلی De Super Heater، با شرکت صنایع الکترونیک تفاهمنامه با موضوع کاتالیست، Tank Radar Gauging و بردهای ابزار دقیق، با شرکت نیکا کمپرسور تفاهمنامه ساخت قطعات پمپ و کمپرسور منعقد کرد.
گفتنی است، دومین رویداد تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی با مشارکت بیش از 200 شرکت دانش بنیان، سازنده تجهیزات، پتروشیمیها، بانکها و موسسات مالی و اعتباری بازار سرمایه از بیست و هفتم بهمنماه آغاز به کار کرده است.