وی همچنین تأکید کرد : تمامی کارخانههای تولید آهن اسفنجی در کشور، از جمله ۱۲ واحد مگامدول در گروه فولاد مبارکه، به دلیل محدودیت گاز متوقف شدهاند.
سلیمی با بیان اینکه محدودیتهای برق نیز افزایش یافته است، از ضرورت مطالبهگری مردم، صنوف و صنایع از نهادهای حاکمیتی برای رفع این بحران سخن گفت. وی همچنین تأکید کرد که صنایع میتوانند با همافزایی و اتخاذ تدابیر عملیاتی، در کنار نهادهای حاکمیتی، برای رفع این ناترازیها گام بردارند.
راهبرد خودتأمینی فولاد مبارکه در مقابله با بحران انرژی
معاون بهرهبرداری فولاد مبارکه با اشاره به راهبرد این شرکت در خودتأمینی انرژی گفت: فولاد مبارکه، برخلاف توقف تولید، به سمت تأمین انرژی مورد نیاز خود حرکت کرده و استراتژی خودتأمینی را در پیش گرفته است.
وی در ادامه افزود: این مسیر مشابه اقدامات شرکتهای بزرگی نظیر سامسونگ است که با توسعه زیرساختهای خود، توانستهاند بحرانها را مدیریت کنند.
به گفته سلیمی، فولاد مبارکه با احداث نیروگاه سیکل ترکیبی ۹۱۴ مگاواتی کلاس F و نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی توانسته تابستان امسال تولید خود را بدون توقف ادامه دهد.
وی تصریح کرد که ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی فولاد مبارکه تنها ۱۴ ماه زمان برده و بهعنوان یک رکورد محسوب میشود.
حرکت بهسوی تولید انرژیهای تجدیدپذیر و محصول سبز
سلیمی با اشاره به ظرفیت نصبشده نیروگاهی کشور و سهم تولید برق از منابع مختلف، بر اهمیت حرکت بهسوی انرژیهای تجدیدپذیر و تولید محصولات سبز تأکید کرد و گفت: در آینده، تنها شرکتهایی در بازار رقابت خواهند داشت که محصول سبز تولید کنند و فولاد مبارکه نیز در این مسیر گام برداشته است.
معاون بهرهبرداری فولاد مبارکه در پایان افزود: احداث نیروگاهها و حرکت بهسوی تولید انرژیهای پاک، علیرغم تحریمها و محدودیتها، نیازمند اراده، هنر مدیریتی و صرف فعل خواستن است.